Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

allah hepinizden razı olsun arkadaşlar umarım rabbim bu sefer vermiştir isteyen herkese versin bu topik çocuk haberleriyle şenlenecek birgün biliyorum ve inanıyorum

kızlar şimdi önümüzdeki hafta meryem süresi okuyalım diyoruz 41 tane yanlız meryem süresinin içinde secde ayeti geçtiyor ve secde ayetini okuyan kişinin tilavet secdesi yapması gerekiyo yani kaç tane süre okursanız o kadar tilavet secdesi yapmak gerekiyo. isterseniz her sürenin peşinden onun secdesi yapılıyo yada okuyacağın süreleri bitirip hepsini peşpeşe de yapabiliyosun yani mesela 5 meryem okudun herbirinden sonra değilde beşinci bittikten sonra 5 kere peşpeşe secde yapabilirsiniz...kim kaç tane okuyabilir sölesin yazım secdeleri unutmayın kızlar....

TİLAVET SECDESİ

niyet etmek şarttır arkadaşlar.
abdestli olarak kıbleye doğru ayakta durup niyet ettkten sonra elleri kulaklara kaldırmadan ALLAHU EKBER diyip secdeye gidilir.
secdede üç defa SÜBHANE RABBİYEL ALA denir.
sonra ALLAHU EKBER diyerek ayağa kalkılır.
tilavet secdesi tamamlanmış olur.

Son düzenleme:
canlarım tunaydınnnn

cimcimemmmm canım benim canım benimm pazartesini bekle bakalım hayırlısı olsun muckssss

seldacım aşılaman hayırlı olsun rabbım utandırmasın dualarım seninle

buarada dualar oky kızlar serpilciğim senin 2 yasinde oky meryem süresi bana 5 ytane verin bakem

tubiiiiii dün akşam marketleri gezdim kırık malzeme bulamadım handi markette var yahuuuuuuu yaz bişi olmaz.

kuzum kipa atılırsam senin yüzünden
hem bizim sitedeki markette bile vardı bee geçen sene

evet canım hayırlısı bakalım ne olacak ...

kız sen hani perşembe okuyacaktın ne oldu

tamam 5 yazdım ....

kız tuğba izmire özelmi kırık malzemeler

kuzum kipa atılırsam senin yüzünden
hem bizim sitedeki markette bile vardı bee geçen sene

atamazlar seni ben müsade etmem ya akşam tansaş,dia,sok,bim,kiler,a101 hepsine baktım yahuu
nasıl orjinal bir bir markamı yoksa kendilerimi paketlemiş

evet canım hayırlısı bakalım ne olacak ...

kız sen hani perşembe okuyacaktın ne oldu

tamam 5 yazdım ....

kız tuğba izmire özelmi kırık malzemeler

yaa akşam esti öyle okiyim dedim bu akşamda bir yasin bir amme bir tebareke okurum

kızım KİPA MARKETLERİ İZMİRDE VAR SANIRIM SADCE
AMA BİZİM SİTEDEKİNDE DE VARDI VALLA

anladım canım bende bu sabah okudum regl olursam diye olmazsam bende akşama öle yapacam inş. bide cuma süresi okurum bide kıyamet inş...

he kipa size özel zaten delü ist dada var canım benim ....

yok yok is.tda var kipa ama nerde googleden bakarım

valla eyüpte gopta var biliyorumda sen nerdeydin anacum

cnm hakkın da hayırlısı olsun. inş.40.günü bekle dediğin gibi regl olmazsan kan testi yaptır

kız serpil sabah sabah güldürdün beni.

he he bi tek izmir de varkonya'da da var.silivride de var.sayım mı daha

allah hepinizden razı olsun arkadaşlar umarım rabbim bu sefer vermiştir isteyen herkese versin bu topik çocuk haberleriyle şenlenecek birgün biliyorum ve inanıyorum

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin.

günaydın arkadaşlar
cimcime hakkında hayırlısı olsun canım
selda inş.bebişinin temelleri atılmıştır

nasılsın şeker leblebi canımcım iyimisin

kumsal sen de burdymışsın canım...sana da günaydın...kalkıp bi çay alayım kendime...

afiyet olsun hemşom benim yerimede iç şöyle sıcak sıcak

iyiyim tatlım sen naslsın

kumsalıııııııııııım naber tatlım. beklenmeyen günlerin yanındaki yazılı olan günler günlük adetimizin başından beri bugüne kadar olan gün sayımız. cimcimemiz hergün güncelliyor onu otomatik sayaç gibi anlayacağın

seldacım allah tamamına erdirsin inşallah. aşılamadan sonra nedense insan hamile kaldığını zannediyor lütfen kendini bu konuda strese sokma. rahat ol inşallah olmuştur. kız ayrıca nasıl sancı çektin anlayamadım. ben 2.aşılamamı yaptırıp hastanede 30 dakika yattım sonra çıktım otobüsle işe geldim.hiçte öyle canım acımadı sancım filan olmadı allah allah doktordanmı kaynaklandı acaba.

öle fatoşcum hakkımızda hayırlısı takmıyorum zaten sadece döngüm uzamasın istiyorum hayırlısı bakalım p.tesiye olmazsam kan ne diyecek olmadı dr a giderim zaten ...

bencede git bir doktora

ne bileyim kızım izmirdeydi ilk aşmışlar kendilerini

slm kzılarr

seldayavuz canım aşılman hayırlı olsun bende aşılma yaptırdığımda 4 gün yerimden kalkamadım ve çok sancı çektim resmen ağladım bendede çok ağır geçti inşalhh meleğin göbüşüne konar rabbimm bunu nasip etsin

nihalim... canım ağızna sağlık tşk ederim Allah ne muradın varsa versin

fatoooo canım seni buralrda görmek ne güzel dermişim .)))

wen harr ne haber canım eminim tlf tarfiğin yüksektir

kumsalımm canımm sen nasılsın keyfinn nasıl neler yapıyorsunn merak ediyorum senii

cimcimee hayakavuniçinin dedği gibi rahim kendini anack toplayacak ama bir sürprizde yapabilir

hayatkavuniçi bugün nasılsın canımm hayata gülümseyecksin bize bunu öğrettinn hatırlıyorsan:))

tben hormonal kankii şeker sen tatlısıın öyle kırık malzemeler hımmmmm :))) nihalimde sazan gibi atladıı

şeker leblemimm ayyyy hep aklıma küççükken şekerleblbii yediğim anlar aklıma geliyor keşke çocuk olsam

kimse..... nerelerdsin canım niye denk gelmiyoruz:44:

nimrenn sen nasılsın balımm bugün antalya fena yağmurlu ayakalrım ıslandı:)))

tualina canım meleğin nasıl sen nasılsın umarım artık işyerinde sorun yoktur hani giremiyorsun ya (

zeytinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn aklımız sende canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ahsennnnnnnnnnnnnnnnnnnnn nerdesinnnnnnnnnnnnnnn

mısraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa uras paşamıza iyi bakk

kız bi ben bulum kırık malzemeleri yoksa bende kırık mıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…