- 22 Kasım 2010
- 1.767
- 1.726
- 133
allah hepinizden razı olsun arkadaşlar umarım rabbim bu sefer vermiştir isteyen herkese versin bu topik çocuk haberleriyle şenlenecek birgün biliyorum ve inanıyorum
canlarım tunaydınnnn
cimcimemmmm canım benim canım benimm pazartesini bekle bakalım hayırlısı olsun muckssss
seldacım aşılaman hayırlı olsun rabbım utandırmasın dualarım seninle
buarada dualar oky kızlar serpilciğim senin 2 yasinde oky meryem süresi bana 5 ytane verin bakem
tubiiiiii dün akşam marketleri gezdim kırık malzeme bulamadım handi markette var yahuuuuuuu yaz bişi olmaz.
canlarım tunaydınnnn
cimcimemmmm canım benim canım benimm pazartesini bekle bakalım hayırlısı olsun muckssss
seldacım aşılaman hayırlı olsun rabbım utandırmasın dualarım seninle
buarada dualar oky kızlar serpilciğim senin 2 yasinde oky meryem süresi bana 5 ytane verin bakem
tubiiiiii dün akşam marketleri gezdim kırık malzeme bulamadım handi markette var yahuuuuuuu yaz bişi olmaz.
evet canım hayırlısı bakalım ne olacak ...
kız sen hani perşembe okuyacaktın ne oldu
tamam 5 yazdım ....
kız tuğba izmire özelmi kırık malzemeler
kuzum kipaatılırsam senin yüzünden
hem bizim sitedeki markette bile vardı bee geçen sene
evet canım hayırlısı bakalım ne olacak ...
kız sen hani perşembe okuyacaktın ne oldu
tamam 5 yazdım ....
kız tuğba izmire özelmi kırık malzemeler
atamazlar seni ben müsade etmem ya akşam tansaş,dia,sok,bim,kiler,a101 hepsine baktım yahuu
nasıl orjinal bir bir markamı yoksa kendilerimi paketlemiş
yaa akşam esti öyle okiyim dedim bu akşamda bir yasin bir amme bir tebareke okurum
yok yok is.tda var kipa ama nerde googleden bakarım
atamazlar seni ben müsade etmem ya akşam tansaş,dia,sok,bim,kiler,a101 hepsine baktım yahuu
nasıl orjinal bir bir markamı yoksa kendilerimi paketlemiş
yaa akşam esti öyle okiyim dedim bu akşamda bir yasin bir amme bir tebareke okurum
kızım KİPA MARKETLERİ İZMİRDE VAR SANIRIM SADCE
AMA BİZİM SİTEDEKİNDE DE VARDI VALLA
yok yok is.tda var kipa ama nerde googleden bakarım
baktım çokkkkkk uzakta var köprü geçemem gerek değmez sankibir kırık için
günaydın kızlar kocamın işlerinden dolayı bugün erkenciyim ....
evet kızlar bu sabah testi yaptım ne yazıkki çift çizgiyi görmedim 36. gündeyim ve hala daha gelen giden yok bi belirtide yok sadece bu sabah karın ağrım oldu devamı yok gerçi üşütmüşde olabilirim bilmiyorum işte artık p.tesi 40. gün oluyo eğer hala daha regl olmamış olursam kan testi yaptırırım sanırım yada bilmiyorum işte bakalım hayırlısı ama eğer hamile değilsem biranönce regl olmak istiyorum ...
canımmmmmmmm demek kocanı askere gönderdin bende kocayı boşadım :)))))) evet zeytin yakında doğurur ahsenimde yakın mısra hamile neşemeşe doğurdu sonra sezen10 doğurdu lovelide :))))) gizem kumsal ben kaldıkk böyle sonra diğer arkadşlarda çabalıyorr durmak yok yola devam onlar için :)))) bizde senii özledikk
kızım KİPA MARKETLERİ İZMİRDE VAR SANIRIM SADCE
AMA BİZİM SİTEDEKİNDE DE VARDI VALLA
allah hepinizden razı olsun arkadaşlar umarım rabbim bu sefer vermiştir isteyen herkese versin bu topik çocuk haberleriyle şenlenecek birgün biliyorum ve inanıyorum
günaydın arkadaşlar
cimcime hakkında hayırlısı olsun canım
selda inş.bebişinin temelleri atılmıştır
kumsal sen de burdymışsın canım...sana da günaydın...kalkıp bi çay alayım kendime...
hepinize günaydın şekerler....
cimcimecim,herşeyin hayırlısı..dedğin gibi reglin gelmezse bi de p.tesi yaparsın...ama daha önce de konuşmuştuk ya,rahim kendini en az 3 ay da toparlıyo,o yüzden moral bozacak bişey yok tatlım...zaten canım benim iyi görünüyorsun...
seldacım hayırlı olsun aşılaman...inşalla güzel haberleini bekliyoruz canım...
selda,nimren,dün akşamki cümleleriniz için çok teşekkür ederim..bu sabah okuyabildim daha..
fatoşum sen nasılsın hemşom,.
tuğbacım günaydın sana da canım...
şeker leblebi burda mısın bakmadım kim var kim yok diye...sana da günaydın tatlım...
nihal,canım,seni öpüyorum canım..günaydın.
başka kim kaldı.....burda olanlar bu kadar heralde
günaydın kızlar nasılsınız
cimcime canım hayırlısı olsun inşallah bebiş gelmiştir gelmesede sağlık olsun sen iyi ol tatlım
beklenmeyen günlerimizin yanındaki 17. gün falan ne oluyor kızlar
günaydın yavru kuşlarım ben geldim dün 11 de aşılamam oldu dün evde dinlendim buugün iş başı yaptım yeniden çok sancı çektim mahvoldım ne zormuş aşılama esnasında birşey yoktu ama kanallara süperleri verince başladı geceye kadar sürdü bugün daha iyiyim bu arada cimcime ayın 27 sini bekle beraber yaalşım benim test tarihim 27 si
öle fatoşcum hakkımızda hayırlısı takmıyorum zaten sadece döngüm uzamasın istiyorum hayırlısı bakalım p.tesiye olmazsam kan ne diyecek olmadı dr a giderim zaten ...
cnm hakkın da hayırlısı olsun. inş.40.günü bekle dediğin gibi regl olmazsan kan testi yaptır
kız serpil sabah sabah güldürdün beni.
he he bi tek izmir de varkonya'da da var.silivride de var.sayım mı daha
baktım çokkkkkk uzakta var köprü geçemem gerek değmez sankibir kırık için
slm kzılarr
seldayavuz canım aşılman hayırlı olsun bende aşılma yaptırdığımda 4 gün yerimden kalkamadım ve çok sancı çektim resmen ağladım bendede çok ağır geçti inşalhh meleğin göbüşüne konar rabbimm bunu nasip etsin
nihalim... canım ağızna sağlık tşk ederim Allah ne muradın varsa versin
fatoooo canım seni buralrda görmek ne güzel dermişim .)))
wen harr ne haber canım eminim tlf tarfiğin yüksektir
kumsalımm canımm sen nasılsın keyfinn nasıl neler yapıyorsunn merak ediyorum senii
cimcimee hayakavuniçinin dedği gibi rahim kendini anack toplayacak ama bir sürprizde yapabilir
hayatkavuniçi bugün nasılsın canımm hayata gülümseyecksin bize bunu öğrettinn hatırlıyorsan:))
tben hormonal kankii şeker sen tatlısıın öyle kırık malzemeler hımmmmm :))) nihalimde sazan gibi atladıı
şeker leblemimm ayyyy hep aklıma küççükken şekerleblbii yediğim anlar aklıma geliyorkeşke çocuk olsam
kimse..... nerelerdsin canım niye denk gelmiyoruz:44:
nimrenn sen nasılsın balımm bugün antalya fena yağmurlu ayakalrım ıslandı:)))
tualina canım meleğin nasıl sen nasılsın umarım artık işyerinde sorun yoktur hani giremiyorsun ya(
zeytinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn aklımız sende canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ahsennnnnnnnnnnnnnnnnnnnn nerdesinnnnnnnnnnnnnnn
mısraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa uras paşamıza iyi bakk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?