Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

selam kızlarr cim cim bu tilvet secdesi hani 41 kulvelalahüahet okuyouz omu ? meak ettim nasıl oluyo bugün hayırlı bi gün inşlah dualarımız gerçek olsun

selam kızlarr cim cim bu tilvet secdesi hani 41 kulvelalahüahet okuyouz omu ? meak ettim nasıl oluyo bugün hayırlı bi gün inşlah dualarımız gerçek olsun

yok canım onu bilmiyorum ben ....

TİLAVET SECDESİ

niyet etmek şarttır arkadaşlar.
abdestli olarak kıbleye doğru ayakta durup niyet ettkten sonra elleri kulaklara kaldırmadan ALLAHU EKBER diyip secdeye gidilir.
secdede üç defa SÜBHANE RABBİYEL ALA denir.
sonra ALLAHU EKBER diyerek ayağa kalkılır.
tilavet secdesi tamamlanmış olur.

canım benim elbisendemi yok ne bilim yada eve giderken al bi tane basma lastikli namaz eteği ....

yada uzun sabahlığın varmı her yeri kapalı ???

canımmmmmmm bol pantolon yada eşofm an giy uzerine uzun hırka gibi bi şey

tamam kızlar....bol eşofmanım var,üstüne hırka giyerim..olur heralde.....bu haftaya yapılacak bişey di mi...malum ben hala regliyim şekerler...

pek bi erken terk etmemiş herkes buraları.neysem ben dr gittim kızlar.alttan muayene etti smear testi istedi zaten yaptırmıştım ona baktı.antidepresan kullandığımı hormon testi yaptrmam gerekip gerekmediğini sordum gerek yok dedi.eğer ilaçlar hormonlarına zarar verseydi adetin düzensiz olur du dedi.benimkiler düzgün ALLAH' a şükür.sadece folic asit al hamile kalana kadar dedi hamile kalınca da gel dedi o kadar.iyi bi dr saolsun.

ayy canım senin adına çok sevindim hadi hayırlısı olsun inş. folik asidi hangisini verdi gün de kaç tane...
bu bol bol var desene

ayy canım senin adına çok sevindim hadi hayırlısı olsun inş. folik asidi hangisini verdi gün de kaç tane...
bu bol bol var desene

saol cnm hayırlısı olsun hepimiz hakkın da.evet çalışmalar sıklaşacak derece bilem aldımm sabahtan ölçmeye başlarım.folbiol verdi cnm.gün de bir tane iç dedi.eşim dr a diyo ki çok cola içiyo eşim zararlı değil mi gebelik öncesive gebelikte dedi dr da dedi ki eğer cola içmek onu rahatlatacak,içmemek strese sokacaksa içsin daha iyi dedistres daha kötü dedi

Son düzenleme:
kızlar nasılsınız ben iyiyim
ağırlaştım iyice daha doğurmadım
eşim gitti 11 aralıkta
ayın 20 sinde nstye bağlanacam
o zaman karar verecek sanırım doğuma
sezeryan olacam galiba bebiş biraz iri dedi
benden haberler bukadar sizlerde nevar ne yok kızlarrr

kızlar günaydınnnn....

doğru sölemiş dr stersten uzak durmak gerek kafaya takmamak gerek :)) hadi hayırlısı senide artık beklenmeyen gün tablomuza ekleyebiliriz ... bol çalışmalı günler diliyorum

canım allah kavuştursun...
hadi hayırlısı bakalım demek yiğenimiz biraz tobiş olacak ha olsun napalım hayırlısı olsun canım benim bizler aynı bi değşiklik yok gün sayıyoruz inş. bi haber alacaz önümüzdeki günlerde az kaldı ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…