günaydın kızlar
cimcime 4 meryem suresi bitti namazlarınıda kıldım allah kabul etsin
kızlar nasılsınız ben iyiyim
ağırlaştım iyice daha doğurmadım
eşim gitti 11 aralıkta
ayın 20 sinde nstye bağlanacam
o zaman karar verecek sanırım doğuma
sezeryan olacam galiba bebiş biraz iri dedi
benden haberler bukadar sizlerde nevar ne yok kızlarrr
pek bi erken terk etmemiş herkes buraları.neysem ben dr gittim kızlar.alttan muayene etti smear testi istedi zaten yaptırmıştım ona baktı.antidepresan kullandığımı hormon testi yaptrmam gerekip gerekmediğini sordum gerek yok dedi.eğer ilaçlar hormonlarına zarar verseydi adetin düzensiz olur du dedi.benimkiler düzgün ALLAH' a şükür.sadece folic asit al hamile kalana kadar dedi hamile kalınca da gel dedi o kadar.iyi bi dr saolsun.
canııııııııııım senden haber alamayınca merak etmeye başlamıştım. maşallah tosungeliyor yani. hayırlısı ile sağlıkla gelsin anneciğinin sıcak kucağına inşallah
gözün aydın canım. inşallah ilk çalışmalarda bebeğin seninle birlikte olur. hadi hayırlısı
kız cimcime maşallah listemizesende henüz hareket yok anlaşılan
tuğbacım allah kabul etsin canım
kızar bende dün akşam yasin, amme, tebareke vakıa okudum
pek bi erken terk etmemiş herkes buraları.neysem ben dr gittim kızlar.alttan muayene etti smear testi istedi zaten yaptırmıştım ona baktı.antidepresan kullandığımı hormon testi yaptrmam gerekip gerekmediğini sordum gerek yok dedi.eğer ilaçlar hormonlarına zarar verseydi adetin düzensiz olur du dedi.benimkiler düzgün ALLAH' a şükür.sadece folic asit al hamile kalana kadar dedi hamile kalınca da gel dedi o kadar.iyi bi dr saolsun.
günaydın kızlar hepinize hayırlı cumaşar rabbim bütün duularımızı kabul etsin inşallah hepimize hayırlı salih evlatlar nasip etsin cumalar hürmetine
:80::80::80::80::80:günaydınnnnnnnnnnnn
tmm cnmkızlar patron yanımda msn açamıyorum gidince açıcam haberiniz olsun
kar yağıyoooooooooooooooooooor cimcime sizin ordada yağıyormu
günaydın arkadaşlar
cumanız mübarek olsun
son bir günüm kaldı:81:
yarını da atlatırsam pazar günü test yapıcam inş.
günaydın arkadaşlar
cumanız mübarek olsun
son bir günüm kaldı:81:
yarını da atlatırsam pazar günü test yapıcam inş.
kızlar hepinize günaydın....çok güzel bi gün....çok iyi hissediyorum valla kendimi...
cuma ya...fışkırıyo enerji...siz nasılsınız bakalım...
cimcimecim,hala hareket yok anlaşılan,bu miniş geliyo mu ne????
venhar,sen de dr ye gitmişsin..bi sorun olmadığına çok sevindim canım...inşallah hayırlı haberler alırız...
zeytin sen de doğuracaksın hayırlısıyla...çok az kalmış...
kızlar nasılsınız ben iyiyim
ağırlaştım iyice daha doğurmadım
eşim gitti 11 aralıkta
ayın 20 sinde nstye bağlanacam
o zaman karar verecek sanırım doğuma
sezeryan olacam galiba bebiş biraz iri dedi
benden haberler bukadar sizlerde nevar ne yok kızlarrr
bekleyelim bakalım pazartesiyi..yani bu ay hamile kalamamışsan,çok normal...ama ne bileyim ben...normalde böyle uzar mı hiç....hadi inş. p.tesiye güzel haberini alırız cnaım benim bende p.tesiye kadar bişeyolmazsa kan yaptıracam artıkın...
ay nebilim canım benim ya ne oluyo anlamadım hayırlısı bakalım ya döngüm uzadı yada geç döllenmemi oldu artık bilemiyorum bekliyorum p.tesi 40 lanamlım artık kan yaparız
serpilim canım benim nasılsın tatlım,iyimisin..ben bugün çok iyiyim...canım hepimiz seni çok merak ettik balım hadi hayırlısıı bir tosunpaşa daha geliyor desene rabbim yardımcın olsun
hadi bakalım şekercim..hayırlısı olur inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?