Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

canııııııııııım senden haber alamayınca merak etmeye başlamıştım. maşallah tosun geliyor yani. hayırlısı ile sağlıkla gelsin anneciğinin sıcak kucağına inşallah

gözün aydın canım. inşallah ilk çalışmalarda bebeğin seninle birlikte olur. hadi hayırlısı

kız cimcime maşallah listemize sende henüz hareket yok anlaşılan

tuğbacım allah kabul etsin canım

kızar bende dün akşam yasin, amme, tebareke vakıa okudum

allah kabul etsin canım bende yasin cuma ve kıyamet okudum dün akşam ...

evet fatoşcum bende hala hareket yok hayırlara gitsin bakalım :)))

sevindim adına hadi bakalım iyi

günaydın kızlar hepinize hayırlı cumaşar rabbim bütün duularımızı kabul etsin inşallah hepimize hayırlı salih evlatlar nasip etsin cumalar hürmetine

günaydın arkadaşlar
cumanız mübarek olsun

son bir günüm kaldı:81:
yarını da atlatırsam pazar günü test yapıcam inş.

kızlar hepinize günaydın....çok güzel bi gün....çok iyi hissediyorum valla kendimi...
cuma ya...fışkırıyo enerji...siz nasılsınız bakalım...
cimcimecim,hala hareket yok anlaşılan,bu miniş geliyo mu ne????
venhar,sen de dr ye gitmişsin..bi sorun olmadığına çok sevindim canım...inşallah hayırlı haberler alırız...
zeytin sen de doğuracaksın hayırlısıyla...çok az kalmış...

günaydın arkadaşlar
cumanız mübarek olsun

son bir günüm kaldı:81:
yarını da atlatırsam pazar günü test yapıcam inş.

hadi inş. p.tesiye güzel haberini alırız cnaım benim bende p.tesiye kadar bişeyolmazsa kan yaptıracam artıkın...

ay nebilim canım benim ya ne oluyo anlamadım hayırlısı bakalım ya döngüm uzadı yada geç döllenmemi oldu artık bilemiyorum bekliyorum p.tesi 40 lanamlım artık kan yaparız

canım hepimiz seni çok merak ettik balım hadi hayırlısıı bir tosunpaşa daha geliyor desene rabbim yardımcın olsun

şekerleblebii inşalhhhhhhhhhhhhhhhhhh çftçizgiyi görmek nasip olur:26::26: inşallhhhh

cimcimee dur baklım sabırla bekleyelim canım

hayatkavuniçii hep pozitif ol böylee canımm

tbenn rabbimm kabul etsin dualarını canımm ağzına sağlıkk

fatooo canımm ne güzel okumuşusun ibadetlerini rabbim kabul etsin bugün dualardayız

bekleyelim bakalım pazartesiyi..yani bu ay hamile kalamamışsan,çok normal...ama ne bileyim ben...normalde böyle uzar mı hiç....

canım hepimiz seni çok merak ettik balım hadi hayırlısıı bir tosunpaşa daha geliyor desene rabbim yardımcın olsun
serpilim canım benim nasılsın tatlım,iyimisin..ben bugün çok iyiyim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…