Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

bekleyelim bakalım pazartesiyi..yani bu ay hamile kalamamışsan,çok normal...ama ne bileyim ben...normalde böyle uzar mı hiç....

serpilim canım benim nasılsın tatlım,iyimisin..ben bugün çok iyiyim...

evet bekleyelim valla canım haklısın düşükten sonraki 2. ayım deneme yapmayadabilrdim dr 1-2 ay bekle demişti zaten ama hani çok küçük kendiliğinden olduğu için düşük temizlenmiştir dedim hayırlısı bakalım artık ... düşük öncesi düzenliydi reglim 30-32 günde bir olurdum yani valla şöle sölim kızlar biliyoda ilk temmuzda korunmayı bıraktım diyebilirim ağustosta adet günümde lekelneme yaşadım 7 gün sonra regl oldum bi dahaki ayda hamile kaldım zaten düşükten sonra 40. gün regl oldum ve bu ay beklemedeyim canım bakalım hayırlısı p.tesi gelsin 40 ya hatta ogünde bekler 41. gün maşallah deyip kan veririm artık olmazsam

amiiiinnn
bir taraftanda adet belirtileri yaşıyorum ama
kırmızıları görene kadar umudum devam ediyor
bu ayda olmazsa dr.yolu görünüyor :94:

canım benim hakkında hayırlısı inş. dr agerek kalmaz .....

ewet serpilim
sıkı çalıştık bu ay
o yüzden umutluyum ama olmazsa vardır bunda da bir hayır

inşallah olur bu ay bişeyler...şu bebek olayı,istemesen kazara olan bişey yani...ama diğer taraftan da her ay %20 ihtimal....hem çok zor hem çok kolay...ben o kadar hamilelik yaşadım,anam hiç böyle çalışacağımı düşünmüyodum günün birinde...yani,allah ne zaman kısmet ederse o zaman oluyor demek ki..

29 yaşındayım canım
bu 7.ayım
geçen şubatta 6 haftalık düşüğüm oldu
sonra martta myom ameliyatı
hazirandan beri bebek çalışması devam ediyor
kızlar ikinize de yanı şeyi söylüyorum...hiiç kafanıza takılacak bişey yok...siz çok rahat hamile kalabilecek durumdasınız...çok hissederek söylüyorum....kasmayın kendinizi...gelecek bebkler hayırlısıyla....

ayy canım inş hayırlısı valla takmıyorum zaten de sadece regl olacaksam oluyımda diyorum döngüm uzamasın yani bir an önce olsun bitsin kısmet bakalım ....

günaydın ARKADAŞLAR CUMAMIZ MUBAREK OLSUN HEKES NASIL BAKALIM BEN İYİYİM BİRAZ ARADA AĞRIM OLUYOR ONUN DIŞINDA BİR GELİŞME YOK DOKTORUN BELİRLEDİĞİ GÜNLERDE ÇALIŞIYORUZ HEPSİ BU HA BU ARADA BİR HAFTA YANİ CUMARTESİ GÜNÜ TEST YAPABİLİRMİŞİM HEMŞİRE BİR ARKADAŞIM VAR ONA SORDUM CUMARTESİ DEVLET HASTANESİNİN ACİLİNE GEL YAPALIM DEDİ 25 TL ÖZELLERDE NE GEREK VAR EVİMİN DİBİNDE DEVLET HASTANESİ DEĞİLMİ ama

günaydın canım dr ne diyosa o tabiki buarada canım cumartesi derken haftaya dimi hadi hayırlı haberler inş...

günaydın kızlar nasılsınız bakalım bu arada cumanız mübarek olsun dualarınız kabul olsun inşallah...

BiSMiLLAHiRRAHMANiRRAHiM

ESTAGFiRULLAH, ESTAGFiRULLAH, ESTAGFiRULLAH. EL- AZiM EL– KERiM ELLEZi LAiLAHE iLLAHU EL– HAYYÜL KAYYUM VE ETUBÜ iLEYHi VE NES´ELÜHÜT TEVBETE VEL MAGFiRETE VEL HiDAYETE LENA.

iNNEHU HÜTETEVVABURRAHiM, TEVBETE ABDiN, ZALiMiN LiNEFSiHi,
LA YEMLiKÜ LiNEFSiHi MEVTEN VELA ´HAYATEN VELA NÜSURA.

iLAHi YARABBi, iLAHi YARABBi, iLAHi YARABBi, EGER BENiM
ELiMDEN VE DiLiMDEN VE GÖZÜMDEN VE KULAGIMDAN VE
AYAGIMDAN VE CEMii AZALARIMDAN, BiLiP BiLMEYiP
SENiN RIZANA MUHALiF iSLEDiGiM KELiMEi KÜFÜR, SiRK, HATA VE
iSYAN HER NE Ki SADIR OLDUYSA, BEN ONLARIN CÜMLESiNE TEVBE ETTiM RUCU ETTiM. PiSMAN OLDUM, BiR DAHi iSLEMEMESiNE AZMi CEZMETTiM.

PEYGAMBERLERiN EVVELi HAZRETi ADEM ALEYHiSSELAM,
AHiRi iKi CiHAN SERVERi MUHAMMED MUSTAFA SALLALLAHÜ
TAALA ALEYHi VE SELLEM EFENDiMiZ HAZRETLERiNE
VE BU iKiSiNiN ARASINDA NE KADAR PEYGAMBERLER GELDi
VE GECTi VE SENiN CANiBiN DEN HER NE GETiRDiLER iSE BEN
ONLARIN CÜMLESiNE iNANDIM VE iMAN GETiRDiM.
DiLiM iLE iKRAR, KALBiM iLE TASDiK ETTiM.
HAKTIR VE GERCEKTiR. ASLA SEK VE SÜPHEM YOKTUR.

AMENTÜ BiLLAHi VE BiMA CAE MiN iN DiLLAH. AMENTÜ BiLLAHi
VE BiMA CAE MiN iN DiLLAH, AMENTÜ Bi RESULULLAH VE BiMA
CAE MiN iNDi RESULULLAH. AMENTÜ BiLLAHi VE MELAiKETiHi VE
KÜTÜBiHi VE RUSULÜHi VELYEVMiL AHiRi VE BiLKADERi HAYRiHi
VE SERRiHi VE MiNALLAHi TEALA VELBA´SÜ BADEL MEVT.

HAKKUN, ESHEDÜ EN LAiLAHE iLLALLAH. VE ESHEDÜ ENNE MUHAMMEDEN ABDÜHU VE RESULÜHÜ
HAKKUN, ESHEDÜ EN LAiLAHE iLLALLAH. VE ESHEDÜ ENNE MUHAMMEDEN ABDÜHU VE RESULÜHÜ

hadi bakalım,inşallah seldacım..sen kendine dikkat et şu sıralar...

günaydın kızlar nasılsınız bakalım bu arada cumanız mübarek olsun dualarınız kabul olsun inşallah...
günaydın canım..senin de cuman mübarek olsun...

zeytin bende seni merak etmiştim daha doğurmamışsın ama çok az kalmış güzel haberlerini bekliyoruz Allah yar ve yardımcın olsun su gibi bir doğum nasip etsin inşallah...

amiiiiiiiiiiinnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…