Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

nimrencim yumurtlama döneminde de ağrı olabilir...

aylardır ilk defa bu ay yumurtlama belirtilerini yaşadım kızlar akıntı göğüslerde ağrı şişlik vs..
kasık ağrısı falan ama sanırım şu anki üşütme ağrısı aslına bakarsanız 14.günüm kafam karıştı iyice
en iyisi ben akşamı boş geçirmiyeyim

bu ağrılar yumurtlama döneminde olan ağrılardır ben her ay yaşardım canım sen bu altın günleri değerlendir cnmm

ben bırakmak istemeyenlerdenim fakat sağolsun eşimin sayesinde nefret eder oldum ama hala bırakamadım.

söz verdim hamileleik olunca birdaha başlamamak üzere bırakacağım.

bencede bırakmalısınız ya biraz çabayla olur bence (tabi derler ya davulun sesi uzaktan hoş gelir diye o hesap benimkide) biraz zorlanırsınız belki ama isterseniz olur

ben bırakmak istemeyenlerdenim fakat sağolsun eşimin sayesinde nefret eder oldum ama hala bırakamadım.

söz verdim hamileleik olunca birdaha başlamamak üzere bırakacağım.

kızkardeşimde hamile kalınca bıraktı birdahada içmedii inşallhh sende kısa zamanda hamiş kalır bırakırsın cnmm

yumurtlama bu kadar ağrı yaparmı ki ufff ya ağrı kesici alsam ii olacak sanırım saol tatlım

hayır sakın ha ilaç almak yok dayan ne olcak asla alma

ne güzel işte çatlıyo yumurtan bol bol çalış

bu topigde kaç kişi sigara içiyor?

ben içmiyorum

bencede bırakmalısınız ya biraz çabayla olur bence (tabi derler ya davulun sesi uzaktan hoş gelir diye o hesap benimkide) biraz zorlanırsınız belki ama isterseniz olur
çok denedim olmadı.çünkü kendi isteğimle değilde başkalarının zorlamasıyla denedim.
kızkardeşimde hamile kalınca bıraktı birdahada içmedii inşallhh sende kısa zamanda hamiş kalır bırakırsın cnmm

ne mutlu kardeşine
inşaallah bende onun gibi olurum
sigradan kurtulduğu gibi.

nimren ilaç almak yok biraz dayan akşamada çalışşşşşşşşşşş:)))))))))))

kimse ben tam 10 yıl içtim hemde ilk zamanlar günde 1 paket içiyodum ama şurda 3-4 yıldır içmiyorum sende bırakabilirsin ve unutmaki sigara içmekte gebeliğe engel etkenlerden biridir eşin de içmesin içiyomu bilmiyomda :)))))))

tamamdır kızlar içmiyom ağrı kesici zati geçti

kuzum sen 2 yaşında mı içmeye başladın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…