nimrencim yumurtlama döneminde de ağrı olabilir...
aylardır ilk defa bu ay yumurtlama belirtilerini yaşadım kızlar akıntı göğüslerde ağrı şişlik vs..
kasık ağrısı falan ama sanırım şu anki üşütme ağrısı aslına bakarsanız 14.günüm kafam karıştı iyice
en iyisi ben akşamı boş geçirmiyeyim
bu topigde kaç kişi sigara içiyor?
ben içmiyorum hatta nefret ederim sigaradan
ben içiyorum canım nefret etmeme rağmen bırakmayı başaramadımn
ben bırakmak istemeyenlerdenim fakat sağolsun eşimin sayesinde nefret eder oldum ama hala bırakamadım.
söz verdim hamileleik olunca birdaha başlamamak üzere bırakacağım.
ben bırakmak istemeyenlerdenim fakat sağolsun eşimin sayesinde nefret eder oldum ama hala bırakamadım.
söz verdim hamileleik olunca birdaha başlamamak üzere bırakacağım.
yumurtlama bu kadar ağrı yaparmı ki ufff ya ağrı kesici alsam ii olacak sanırım saol tatlım
aylardır ilk defa bu ay yumurtlama belirtilerini yaşadım kızlar akıntı göğüslerde ağrı şişlik vs..
kasık ağrısı falan ama sanırım şu anki üşütme ağrısı aslına bakarsanız 14.günüm kafam karıştı iyice
en iyisi ben akşamı boş geçirmiyeyim
çok denedim olmadı.çünkü kendi isteğimle değilde başkalarının zorlamasıyla denedim.bencede bırakmalısınız ya biraz çabayla olur bence (tabi derler ya davulun sesi uzaktan hoş gelir diye o hesap benimkide) biraz zorlanırsınız belki ama isterseniz olur
kızkardeşimde hamile kalınca bıraktı birdahada içmedii inşallhh sende kısa zamanda hamiş kalır bırakırsın cnmm
çalış çalış çalış:92::92::92::118::118::118:
:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92: çalış çalışş:92::92:
nimren ilaç almak yok biraz dayan akşamada çalışşşşşşşşşşş:)))))))))))
kimse ben tam 10 yıl içtim hemde ilk zamanlar günde 1 paket içiyodum ama şurda 3-4 yıldır içmiyorum sende bırakabilirsin ve unutmaki sigara içmekte gebeliğe engel etkenlerden biridir eşin de içmesin içiyomu bilmiyomda :)))))))
nimren ilaç almak yok biraz dayan akşamada çalışşşşşşşşşşş:)))))))))))
kimse ben tam 10 yıl içtim hemde ilk zamanlar günde 1 paket içiyodum ama şurda 3-4 yıldır içmiyorum sende bırakabilirsin ve unutmaki sigara içmekte gebeliğe engel etkenlerden biridir eşin de içmesin içiyomu bilmiyomda :)))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?