herkes yoğun bugün sanırım kimsede çıt yok
kızlar bu gun bilgi işlem sistem yüklemesi bakım v.s yapacakmış bu gun giremeyebilirim haberiniz olsun yarın sabah dr randevum var size yetişebilirsem yarın evden yazarım haberleri
amin.rabbim hepimizin muradını versin.
bi karışıklığa yol açmaktan korktum.
ozaman neden gelmemiş olabilirki.belki bebeiş geç oldu,testte gözükmedi henüz.
zaten sat yaklaşan 4-5tane var herhalde baya heyecenlı:))
öle canım bende anlamadım ya daha rahim kendi toparlıyamadı yada dediğin gibi geç döllenme oldu tste çıkmadı salı ya kan yaptırırım artık 41. gün maşallah olur inş....
evet şekerleblebi tuğba fatoş peşpeşe bunlar haftabaşı hayırlı haberler alalım inş...
herkes yoğun bugün sanırım kimsede çıt yok
cnm inş.hamilesinizdir hepiniz ne güzel olur valla
kızlar bu gun bilgi işlem sistem yüklemesi bakım v.s yapacakmış bu gun giremeyebilirim haberiniz olsun yarın sabah dr randevum var size yetişebilirsem yarın evden yazarım haberleri
öle canım bende anlamadım ya daha rahim kendi toparlıyamadı yada dediğin gibi geç döllenme oldu tste çıkmadı salı ya kan yaptırırım artık 41. gün maşallah olur inş....
evet şekerleblebi tuğba fatoş peşpeşe bunlar haftabaşı hayırlı haberler alalım inş...
Kızlar duaya katılamadım..çok güzel dualar etmişsiniz.
Allah hepinizden razı olsun...allah kabul etsin...
kızlar ya çok kötü kasıklarım ağrıyo nedendirki acaba:18::18:
kızlar ya çok kötü kasıklarım ağrıyo nedendirki acaba:18::18:
canım 14. gündesin yumurtlama zamanın olabilir bu akşam çalışma yap kaçırma sakın
nimrencim yumurtlama döneminde de ağrı olabilir...üşütmüş olabilirsin,regl zamanın olabilir...çalışma zamanınmıydı senin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?