Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

allah kabul etsimn kızlar...amin.

serpil ben sana yazmıştım,2yasin verdiğin gün.
ben iki yerine 3 tane okudum diye.
cevap yazmadın karışıklık olmasın,yineliyim istadim canım.

Rabbimm okumuş olduğumuz 500 amenrsul 41 yasin ve diğer surelerimizi başta peygamberefndimize ve erenlere evliyalarımza tüm peygamberlerimize ölmüşlerimize şehitlerimize hediye eyledik kabul eyle yarabimm...

hamillerimiz ahsen tualina mısra ve zeytine hayırlı doğumlar nasip et yarabimm bebbek hasretiyle yananin arkadşlarım tuğba nihal şekereblebii xayşex hpt honey fattoo kimse nimren gizem79 esmeralda seldayavuzgüray hayatkavuniçi cimcime ebrar serengl ve mnklerini saymadığım arkadşlarımın gönülerindekii bebek hasretinin dindir yarabbimm

hastalara şifa dertlilere deva haksızyere hürriyetinden mahsun kalan kişilere hürriyet nasip eylee yarabbimm bize hayırlı bereketlii kazançlar ver kısmetimizi aç yarabiimm bu mübarek günlerdenn sana açtık elerimizi geri çevirme yarabimm

aminnnnnnnnnnnnnn

allah kabul etsimn kızlar...amin.

serpil ben sana yazmıştım,2yasin verdiğin gün.
ben iki yerine 3 tane okudum diye.
cevap yazmadın karışıklık olmasın,yineliyim istadim canım.

canımm geçmişi okuyamdın ya cevap vermiştim tatalımm ağzına sağlık hepinize türbede dua ettimm sağol bebeğimm rabbim gönlünün muradını versin

bütün kalbimle aminnnnnnnnnnnnnn ağzına sağlık

seninde cnm

canımm geçmişi okuyamdın ya cevap vermiştim tatalımm ağzına sağlık hepinize türbede dua ettimm sağol bebeğimm rabbim gönlünün muradını versin
amin.rabbim hepimizin muradını versin.
bi karışıklığa yol açmaktan korktum.
kimse

cimcime test yaptı negatiff ama adetide gelmedii beklemedeyiz tuğbanın yakın onuda bekliyoruz

ozaman neden gelmemiş olabilirki.belki bebeiş geç oldu,testte gözükmedi henüz.
zaten sat yaklaşan 4-5tane var herhalde baya heyecenlı:))

herkese mrb. hayırlı cumalar bu güzel duaların hepsine tüm kalbimle aminnnnnn

evet canım ya bakalım bekliyoruz heyecanla bebeğim mucuxxxxxxxxxxxxxx

ahsenim günaydın canım seninde cuman mübarek olsun birtanemm türbeden hepinize dua ettim canlarımm

o kadar içten dua etmişsiniz ki çok duygulandım.bütün kalbimle kocaman AMİİİİİİİİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNN diyorum.gönlünüzden ne geçiyorsa rabbim en yakın zamanda nasip etsin.Hasta alanların şifasını dertlilerin devasını sıkıntıda olanların huzurunu anne olmak için uğraşanların bebeklerini en yakın zamanda versin inşallah yüce yaradan....................

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

kasma okadar.
kendine işkence etme..
hadi sakinleşş
:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:

aminnnnnnnnnnnn canımmmm aminnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…