sat 31di.şimdi hfif bi ağrı var ama 14,günümdede böyle ağrı vardı.bande anlamıyorum bu işten birşey
ayy canım benim olurmu hiç görmemişlerdir yoksa cevap verilir burda herkesekendini tanıtırmısın tanışalım
hoş geldinnnnnnnnnnnnnnnn
hosbulduk bir ara buraya yaziyodum baktim kimse yazmiyor cevap vermiyor benda simdi sadece okuyorum takip ediyorum hosbulduk canim
ben 8 yildir evliyim ve cocuk hasreti cekenlerden im 2 defa tup bebek denedim ve olmadi ama umudumu da kesmedim devam edicam ocakta 3 denemeyi dusunuyorum herseyin hayilisi
ben 8 yildir evliyim ve cocuk hasreti cekenlerden im 2 defa tup bebek denedim ve olmadi ama umudumu da kesmedim devam edicam ocakta 3 denemeyi dusunuyorum herseyin hayilisi
bende 4 yıllık evliyim aynı derdimiz hepimiz bebek isityoruz 3 aşılamam var geçen ay sonuncusunu yaptırdım tutmadı ...dr tüp bebek dedi bende bir ay sonra yaptırmayı düşünüyorum hayırlısı olsun canım tüp dene inşallah bebeğine kavuşursun allah yüzünü güldürür inşallah..en önemlisi sabredeceğiz inşallah mukafatını alırız dualarımızla ve birbirimize olan desteğimizle ustesinden gelir bu savaşı kazanırızben 8 yildir evliyim ve cocuk hasreti cekenlerden im 2 defa tup bebek denedim ve olmadi ama umudumu da kesmedim devam edicam ocakta 3 denemeyi dusunuyorum herseyin hayilisi
kızlaaaaaaaaaaaaaaar nihalin hsg tertemiz çıkmış
serpil02507+,kimse+,caadi,serengl,
kızlar yumurtlama dönemi adetin 10 cu gününden sonra başlıyor ama bünyeden bünyeyye görede değişiyor bence gün aşırı ilşki en sağlıklısı ben öyle biliyorum
evet serpilcim bende bilmiyorum ama adetim bitince başladım bu ay gün aşırı :92::92::92::92::92:bundan sonra
kimse canım ben çıkıyorum girebilirsem evden devam ederiz akşama kendine iyi bak öptüm canım ...akşama çalış
saol cicekler icim
tamam canım eşim geldi bende bekamıyorum
canım hoşgeldin önceden yazdıklarını görmedik inşallhh üçüncüğ denemen son demen olur ve meşğin göbüşüne konar canım
saol benim gibi bekleyen herkeza Allah versin kimseyi umutsus birakmasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?