bende 4 yıllık evliyim aynı derdimiz hepimiz bebek isityoruz 3 aşılamam var geçen ay sonuncusunu yaptırdım tutmadı ...dr tüp bebek dedi bende bir ay sonra yaptırmayı düşünüyorum hayırlısı olsun canım tüp dene inşallah bebeğine kavuşursun allah yüzünü güldürür inşallah..en önemlisi sabredeceğiz inşallah mukafatını alırız dualarımızla ve birbirimize olan desteğimizle ustesinden gelir bu savaşı kazanırız
serpil02507+,caadi,kimse+,serengl,
kızlar ben çıkıyorum pzt görüşürüz iyi haftsonlarıı hımm bu arada bol bol çalışın .))))) tamamıı ??? öpüldünüz
cadı selamm
sende benim gibi uzun bi süre bekliyosun dimi anneliği benimde 7 yılım olcak 3 aşılama 3 tüp bi pok olmado sonrasında doğal 2 boş gebelik elde va koca oooooo sanırım sen anneliği yaşadın ben daha deil(((((((((
canlarım yazayım dedim bende hala daha gele giden yok bugün 38. günüm bitmek üzere yaın 39...... hayırlısı inş bkalım tuğbcım ve şekercim sizdede gelen yokmuş inş. olmaz p.tesi hepimiz güzel haberlr veirirz inş....
canlarım yazayım dedim bende hala daha gele giden yok bugün 38. günüm bitmek üzere yaın 39...... hayırlısı inş bkalım tuğbcım ve şekercim sizdede gelen yokmuş inş. olmaz p.tesi hepimiz güzel haberlr veirirz inş....
şeker,tuğba,tben,cimcime ....
test yapın artık...
birdahaki girişimde test sonuçlarınızı pozitif görmek istiyorum.
hadi yol açınnnnnnnnn
canım sen tekrar bir test yapsana..38.gün çok fazla şimdiye kadar olması gerekiyordu...ayy inşallah güzel haberlerinizi alırız..
günaydın kızlar nasılsınız hayırlı uğurlu güzel bir hafta diliyorummmmm hepinize
kızlar ben adet oldum ya cimcimem canım okuyamayacağım galiba duları
günaydın kızlar nasılsınız hayırlı uğurlu güzel bir hafta diliyorummmmm hepinize
kızlar ben adet oldum ya cimcimem canım okuyamayacağım galiba duları
kızlar günaydın .....
canlarım geçen ay 40. günü akşamı olmuştum oyuzden 41. günü bekliyorum kısmetse yarın sabah kan test yaptıracağımm.... hayırlısı artık ....
cadı selamm
sende benim gibi uzun bi süre bekliyosun dimi anneliği benimde 7 yılım olcak 3 aşılama 3 tüp bi pok olmado sonrasında doğal 2 boş gebelik elde va koca oooooo sanırım sen anneliği yaşadın ben daha deil(((((((((
kimse canım ben çıkıyorum girebilirsem evden devam ederiz akşama kendine iyi bak öptüm canım ...akşama çalış
canım çok sevindim hsg den sonra hamile kalanlar oluyor inşallhh nihalimizde böyle hamile kalır benim kızkardeşim hsg den sonra hamile kalmıştı tek atışla
bende 4 yıllık evliyim aynı derdimiz hepimiz bebek isityoruz 3 aşılamam var geçen ay sonuncusunu yaptırdım tutmadı ...dr tüp bebek dedi bende bir ay sonra yaptırmayı düşünüyorum hayırlısı olsun canım tüp dene inşallah bebeğine kavuşursun allah yüzünü güldürür inşallah..en önemlisi sabredeceğiz inşallah mukafatını alırız dualarımızla ve birbirimize olan desteğimizle ustesinden gelir bu savaşı kazanırız
ben 8 yildir evliyim ve cocuk hasreti cekenlerden im 2 defa tup bebek denedim ve olmadi ama umudumu da kesmedim devam edicam ocakta 3 denemeyi dusunuyorum herseyin hayilisi
hosbulduk bir ara buraya yaziyodum baktim kimse yazmiyor cevap vermiyor benda simdi sadece okuyorum takip ediyorum hosbulduk canim
[ı]günaydın arkadaşlar
cimcime ben dün itibariyle adet oldum
kısmet değilmiş bu ayda
Haftaya dr.a gidicem artık biryerden başlamamız lazımdı
dualarıda henüz okumamıştım bilgin olsun canım [/ı]
günaydın arkadaşlar
cimcime ben dün itibariyle adet oldum
kısmet değilmiş bu ayda
haftaya dr.a gidicem artık biryerden başlamamız lazımdı
dualarıda henüz okumamıştım bilgin olsun canım
benimde kilo vermeye karar verdim
bebek gelmeye karar verirse zayıf hamile kalayım
günaydın kızlar ,
iyi haftalar diliyorum, ben adet oldum ama hiççççç üzülmedimşükürler olsun hiç etkilenmedim . çünkü son 1 haftadır allahıma dua ediyordum " Allahım eğer hamile değilsem ne olur sana isyan etmeyeyim bana engel ol, bana sabır ver, güç ver senin yolundan ayırma isyan etmek istemiyorum bana yardım et" diyordum. ve allahım çok büyük ki ben inanın hiç üzülmedim ve gayet mutluyum. yaşıyorum, sağlıklıyım, işim var eşim var, allahım zamanı gelince biliyorumki herkese verecek. hayırlı zamanda inşallah.
adet sabahı saat 6 da uyandırıldım ağrım uyandırdıfeci bir ağrı anlatamam gene gelmedi ben dayanamadım dr da aramadım ve ilacımı içtim çünkü aşure yapcaktım ii olmam gerekiyordu
ilacımı içtim ve uyumuşum biraz
KIZLAR cidden aşuremde bi güzel olduyıka yıka kaynat kaynat yıka kesinlikle işe yaradı malzemede bol olunca mikemmel oldu nohut ve fasulye 1 avuç koydum sevmiyoruz diye sadace çerezlerı bol koydum allah sizinkileride kabul etsin
ve kararlarım
ateş ölçmeyi bıraktım
günleri takip etmeyi bıraktım
hatta beni listeye koymayalım bende takıp etmiyim burdan diyorum
dr takıbını bıraktım
herşeyi doğal akışına bırakıyorum size dediğim gibi
sadece hsg filmini çektircem onuda iyice araştırmadan asla düşünmüyorum
çok uzun konuştum yahuu
cimcimem, fatoşum inşallah sizlerde bebiş vardır şekerde de inşallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?