günaydın kızlar ,
iyi haftalar diliyorum, ben adet oldum ama hiççççç üzülmedimşükürler olsun hiç etkilenmedim . çünkü son 1 haftadır allahıma dua ediyordum " allahım eğer hamile değilsem ne olur sana isyan etmeyeyim bana engel ol, bana sabır ver, güç ver senin yolundan ayırma isyan etmek istemiyorum bana yardım et" diyordum. Ve allahım çok büyük ki ben inanın hiç üzülmedim ve gayet mutluyum. Yaşıyorum, sağlıklıyım, işim var eşim var, allahım zamanı gelince biliyorumki herkese verecek. Hayırlı zamanda inşallah.
Adet sabahı saat 6 da uyandırıldım ağrım uyandırdıFeci bir ağrı anlatamam gene gelmedi ben dayanamadım dr da aramadım ve ilacımı içtim çünkü aşure yapcaktım ii olmam gerekiyordu
Ilacımı içtim ve uyumuşum biraz
Kızlar cidden aşuremde bi güzel olduYıka yıka kaynat kaynat yıka kesinlikle işe yaradı Malzemede bol olunca mikemmel oldu Nohut ve fasulye 1 avuç koydum sevmiyoruz diye sadace çerezlerı bol koydum allah sizinkileride kabul etsin
[sıze="2"]ve kararlarım [/sıze]
ateş ölçmeyi bıraktım
günleri takip etmeyi bıraktım
hatta beni listeye koymayalım bende takıp etmiyim burdan diyorum
Dr takıbını bıraktım
Herşeyi doğal akışına bırakıyorum size dediğim gibi
Sadece hsg filmini çektircem onuda iyice araştırmadan asla düşünmüyorum
çok uzun konuştum yahuu
Cimcimem, fatoşum inşallah sizlerde bebiş vardır şekerde de inşallahh
şekercim hayırlısı olsun canım. En iyisi doktora gitmek elbette
günaydın kızlar nasılsınız hayırlı uğurlu güzel bir hafta diliyorummmmm hepinize
kızlar ben adet oldum ya cimcimem canım okuyamayacağım galiba duları
tuğbammmmmmm günaydın canım öncelikle aşureni rabbim kabul etsin inşallah. Her şeyi en doğal akışına bırakmak en güzeli sana hep söylüyorum. Belkide kendi haline bıraksan hemen hamile kalacaksın. Rabbim yar ve yardımcın olsun canım benim
benimde kilo vermeye karar verdim
bebek gelmeye karar verirse zayıf hamile kalayım
fatoooo sana katılıyorum canım ben iyim gece 3 de uyandım pek uyuammadımm öpüyorumm kocaman senii:82:
ay keşke burda olsaydınız sizede tatdırsaydım , evet serpil her ay daha güçleniyoruz yılmak yok, isyan yok, dularla çalışmalara devam:79::79::79:aşurenin ezzetii taaaa buralara geldi farkındamısn her ay biraz daha güçleniyoruz ve biraz daha yaradana tevekül ediyoruz
tamam fatoşcum oluruna bırakıyorumtuğbammmmmmm günaydın canım öncelikle aşureni rabbim kabul etsin inşallah. Her şeyi en doğal akışına bırakmak en güzeli sana hep söylüyorum. Belkide kendi haline bıraksan hemen hamile kalacaksın. Rabbim yar ve yardımcın olsun canım benim
fatoooo sana katılıyorum canım ben iyim gece 3 de uyandım pek uyuammadımm öpüyorumm kocaman senii:82:
şekercim hayırlısı olsun inş. bi dahaki aya artık kısmet rabbim hayırlısını versin....
Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 1 ziyaretçi)
serpil02507+,serengl,cimcimes53+,şeker-leblebi,tben+,fatosozel,seldayavuzguray,
günaydın dünya güzelleriii
şekerleblebi kumsal ve tben kırmızlara bürünmüşsünüz amannnnnnnn ne yapalımm salalyın gitsin moralinizi asla ve asla bozmayın stres en büyük etken canlarım zamanı gelince olacak herşeyde bir hayır var buna inaın ben bunu yaşadımm evet rabbime asla isyan etmeden ondan isteyecğiz hepsi bu:89::89::89:
en güzeli canım kendinle ilgilen biraz tabiki hem kafan rahatlasın düşünme pozitif olalım stres yapmayalım :))))))))
öle olmuş galibakumsalım günaydın ayağını fena sürtmüşsün kızlarda kırmıızlara bürünmüşş
hemen gönderiyorum ne kadar istersencanım biliyorsunkii bende klo amaya kara verdim fazlalıkların kabulumdür şekerimmmmm:94::94::94::94: haaa evet bir dr gitsen iyi olur
hayırdır gece kuşu seni o saatte uyandıran neydi. kız o saatte bomba patlasa uyanamam ben
öle yapcam bebiş beni kilolu bulup gelmiyor herhalde zayıflayayımda hemen gelsin
öle olmuş galiba
pazar günü kırmızı kart yeme günü oldu
hemen gönderiyorum ne kadar istersen
ben atayım sen tut
fatosozel+,serengl,tben+,serpil02507,şeker-leblebi,cimcimes53+,
kızlarr.....
selam,günaydın.....nasılsınızzzzzzzz.............
en tatlı sabahlar kk ile başlar......
okuyabildiğim kadarıyla herkes iyi...
nihalim,güzel sonuçlarını bekliyoruz tatlım...
cimcime aşkolsun hala daha yapmamaışın testi ya,,çatlatıcan bizi....
ewet rabbim herşeyin hayırlısını versin
dün biraz kötüydü moralim
ağladım epey ama bu arada da hep mantıklı düşünmeye çalıştım
allahım isyan ettirme bana yolundan ayırma diye dua ettim
adet olmam bile büyük nimet en azından düzenli olabiliyorum
olmasam onun içinde tedavi lazım dedim
ama ağlamasam içime atacaktım
ağladım rahatladım
şimdi bomba gibiyim ve haftanın çabucak bitmesini ve dr.a gitmeyi iple çekiyorum
aaaaaa.kızlar bu arada ben de yaptım aşuremi,allah kabul ederse...
yapan arkadaşların da ellerine sağlık..
allah kabul etsin canlarım...
:86::86::86::86::86::86::81::81::81::81::79::79::79::79: günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn
fatosozel+,serengl,tben+,serpil02507,şeker-leblebi,cimcimes53+,
kızlarr.....
selam,günaydın.....nasılsınızzzzzzzz.............
en tatlı sabahlar kk ile başlar......
okuyabildiğim kadarıyla herkes iyi...
nihalim,güzel sonuçlarını bekliyoruz tatlım...
cimcime aşkolsun hala daha yapmamaışın testi ya,,çatlatıcan bizi....
aaaaaa.kızlar bu arada ben de yaptım aşuremi,allah kabul ederse...
yapan arkadaşların da ellerine sağlık..
allah kabul etsin canlarım...
canımm.
nasılsın serpilim.....yine neşe saçıyorsun valla..
maaşallah,tıçımı kaşıyım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?