Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

tuğbammmmmmm günaydın canım öncelikle aşureni rabbim kabul etsin inşallah. Her şeyi en doğal akışına bırakmak en güzeli sana hep söylüyorum. Belkide kendi haline bıraksan hemen hamile kalacaksın. Rabbim yar ve yardımcın olsun canım benim

fatoooo sana katılıyorum canım ben iyim gece 3 de uyandım pek uyuammadımm öpüyorumm kocaman senii:82:

:79::79::79:aşurenin ezzetii taaaa buralara geldi farkındamısn her ay biraz daha güçleniyoruz ve biraz daha yaradana tevekül ediyoruz
ay keşke burda olsaydınız sizede tatdırsaydım , evet serpil her ay daha güçleniyoruz yılmak yok, isyan yok, dularla çalışmalara devam
öteki türlü sinirlerim yıprancak allah büyük, izin verirse ol derse olcak

tamam fatoşcum oluruna bırakıyorum

fatoooo sana katılıyorum canım ben iyim gece 3 de uyandım pek uyuammadımm öpüyorumm kocaman senii:82:

kuzum benim

şekercim hayırlısı olsun inş. bi dahaki aya artık kısmet rabbim hayırlısını versin....

ewet rabbim herşeyin hayırlısını versin

dün biraz kötüydü moralim
ağladım epey ama bu arada da hep mantıklı düşünmeye çalıştım
allahım isyan ettirme bana yolundan ayırma diye dua ettim
adet olmam bile büyük nimet en azından düzenli olabiliyorum
olmasam onun içinde tedavi lazım dedim
ama ağlamasam içime atacaktım
ağladım rahatladım
şimdi bomba gibiyim ve haftanın çabucak bitmesini ve dr.a gitmeyi iple çekiyorum

en güzeli canım kendinle ilgilen biraz tabiki hem kafan rahatlasın düşünme pozitif olalım stres yapmayalım :))))))))

öle yapcam bebiş beni kilolu bulup gelmiyor herhalde zayıflayayımda hemen gelsin
kumsalım günaydın ayağını fena sürtmüşsün kızlarda kırmıızlara bürünmüşş
öle olmuş galiba
pazar günü kırmızı kart yeme günü oldu

canım biliyorsunkii bende klo amaya kara verdim fazlalıkların kabulumdür şekerimmmmm:94::94::94::94: haaa evet bir dr gitsen iyi olur
hemen gönderiyorum ne kadar istersen
ben atayım sen tut

fatosozel+,serengl,tben+,serpil02507,şeker-leblebi,cimcimes53+,
kızlarr.....
selam,günaydın.....nasılsınızzzzzzzz.............
en tatlı sabahlar kk ile başlar......
okuyabildiğim kadarıyla herkes iyi...
nihalim,güzel sonuçlarını bekliyoruz tatlım...
cimcime aşkolsun hala daha yapmamaışın testi ya,,çatlatıcan bizi....

:86::86::86::86::86::86::81::81::81::81::79::79::79::79: günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn

aaaaaa.kızlar bu arada ben de yaptım aşuremi,allah kabul ederse...
yapan arkadaşların da ellerine sağlık..
allah kabul etsin canlarım...

canımm bende her ay ciidi bir ağlma krizne giredimm ağlar ağlar dururdum kafamda birmilton şey gçererdii çok acı çekerdim evet hormonlarda sorun yok yumurta istenilen boyutta adetler düzgün ve ben geçmişte gebe kalmışım kanlallar açık vs vs vs ama yokk olmadıı olmuyorduu şimdii iyikii olmamış diyorumm neden olmadığını ben şimdii anlıyorumm benim için hayırlısıı buymuşş ama rabbimm size en kısa zamanda bebbeğinizii versinn hep dualarım bu yönde ne acı olduğunu ben kadar kimse bilemez herhalde

aaaaaa.kızlar bu arada ben de yaptım aşuremi,allah kabul ederse...
yapan arkadaşların da ellerine sağlık..
allah kabul etsin canlarım...

günaydın canım bende cuma akşamı yaptım aşuremi rabbim cümlemizinkini kabul etsin ...
hayatım geçen ay 40. gün akşamı regl olmuştum oyuzden bugünüde atlatıyım inş. dedim 41 kere maşallah olsun 41. gün yapayım dedim testimi hayırlısı artık yarın sabah kan verecem ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…