Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

canımın içi...iyiyim..msn adresim var tabii ki..ama evde açmaya vaktim yok..şirkette de server var,yasaklı listesinde yani...istesem de açamıyorum....daha mı zevkli oluyo msn??????

madem var neden vermiyorsun cumartesi günleri görüşürüz. sen msn ye bir gelsen görürsün

fatoş merak etme hakanı kenara koydular diğer dr ları dövüyolar

gerçi benim asıl gideceğim bahar hanımda çok şeker bir kadındı valla

kızlarr slmmmmmmmmm

cimcimem keseyi dr nın görememesi çok normal daha çok küçük kan testinde olumlu haberler alıcaz inşallah

seldacım kafana takma spermlerde stresle alakalı değişebiliyor testi bir iki ay sonra takrarlasınız

sevdss anlamadım canım test mı yaptın günün ne kadar geçti

serpilimm allah ayırmasın kardeşinden mutluluğunuz daim olsun

ve diğer kızçeler muckssssssss

bende bu gun bir ara dr ye gideceğim şu hsg sonucu için

canım hoşgeldin mankenimiz sonuçlar zaten güzell hayatım sadce stresini azaltt bakk bebşin nasıl gelecek

evet canım haklısın hayırlısı bakalım 15:15 de öğrenecez artık ne olduğunu hakkımızda hayırlısı olsun ....
sende dr dan güzel haberlerle dön inş...

korkutalım

olur.gözünü korkutalım

canım benim sakın moralini bozma bizim dr bizden hiç ümitli değildi soruyoruz nasıl diyo istediğimiz gibi değil ama şunu söyledi eşine iyi bak çok hassas bizimde hareketlilik sıfırdı ama ben birsürü şeyler yaptım yedirdim eşime en son yaptırdığım aşılamada nekadar sperm varsa hepsi hareketliydi bence önemli olan sperm sayısı şimdi hedefim sperm sayısını yükseltmek stres yok kürler yap eşine sadece fındıkla olmaz tatlım...olacaksa bir şekilde olacak allahın izniyle durmak yok çalışmaya devam

fatoş...senin 31 .gün....var mı bi durum canım....
nihal,herşeyin iyi gitmesine çok sevindim canım...hayırlı haberler alıcaz inşallah

helal olsun hepsini dövdün ya

AYYYYYYY kız bu dövme iconuda üzerime yapıştı sanki onu kullanmadan yapamıyorum aslında normalde sakin yapılı biriyim ama burada nedense sadistliğim hep ön planda

ayyy şekerim evet ben namusluu şen bir dulum artıkk yada kibarcasıı bekarımm donum üzerimde kalsın aday bulunca oy birliğiyle karar veririz çıkarıp çıkarmayacğımıza

serpil kız öldürdün beni gülmekten sen bugün. bencede donun üzerinde kalsın. sonra karar veririz çıkarıp çıkartmayacağımıza

fatoş...senin 31 .gün....var mı bi durum canım....
nihal,herşeyin iyi gitmesine çok sevindim canım...hayırlı haberler alıcaz inşallah

hemşom 31.gün ama sanki bugün adet olucam gibi sabah ateşim 36,6 düşmüştü yani

vereyim kuşum..ama 5 yıldır açmıyorum nerdeyse msnyi..arasıra eşim açıp maillerimi siliyo o kadar....

ay yok eşinle napcam msn de

bakın kızlar kür konusunda seregl üzerine tanımam helal olsun kadın sanki ibrhim saraçoğlunun kızı bilmediği yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…