Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

sana tüm kalbimle katılıyorum cnm

yaaa.bak gördün mü,bişey net belli olmadan,olamamış bişey için,üzüldün o kadar....şimdi bi sıcak çay iç bakalım..kendine gel...

evet canım haklısın bende çok araştırmıştım her yerde öle yazıyo ilk adeti görün yeter diyo ki benimki çok küçüktü zaten ya zaten asıl dr 1-2 ay dedi bu kadın sinir zaten

selda.....

sabırlı ol hemen dünyayı başına yıkma.allah kerim canım..
doktorun sakin ol diyor.böyle diyorsa korkulacak birşey yok demektir.
hadi sakinleşş.

canım ben bu dr lara aklım sıırım ermiyor artık birini dedği diğerini tutmuyor ya sankii tacrii bakıyorlar olaya kimsenin kimseyi düşündüğü yok sokaktanmı toplanıyor paralar ne zorlukla kazanılıyor kimlerin ağız kokusunu çekiyoruz üçkurşua aman ben hiç sevmem dr zaten kola kolayda gitmem

evet canım haklısın bende çok araştırmıştım her yerde öle yazıyo ilk adeti görün yeter diyo ki benimki çok küçüktü zaten ya zaten asıl dr 1-2 ay dedi bu kadın sinir zaten

e yani boşver ozaman sen o sinir doktoru..
15,00da mı alıyoruz hayırlı haberleri?

aşılamadan sonra sperm testini neden yaptırdınız seldacım

cimcime dualar tamam bu arada..namazlar da....

naber heşoooooooooooooooooooo allah kabul etsin. bak ne yap ne et msn adresi al kendine seni msn de görmek istiyorum artık

fatoş merak etme hakanı kenara koydular diğer dr ları dövüyolar

gerçi benim asıl gideceğim bahar hanımda çok şeker bir kadındı valla

aşılamadan sonra sperm testini neden yaptırdınız seldacım

naber heşoooooooooooooooooooo allah kabul etsin. bak ne yap ne et msn adresi al kendine seni msn de görmek istiyorum artık

canımın içi...iyiyim..msn adresim var tabii ki..ama evde açmaya vaktim yok..şirkette de server var,yasaklı listesinde yani...istesem de açamıyorum....daha mı zevkli oluyo msn??????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…