kızlar ben gittim geldim ...
ultrosonla baktı kese yok henüz kan verdim oyuzden 3:15 te alacam sonuçları hayırlısı olsun inş.
bide kızlar dr korunmadınızmı dedi bende ilk ay korunduk 40. gün regl oldum bu ay korunmadık 41. günüm dedim 3 ay korunsaydın falan dedi....
dedim küçüktü ve kendiliğinden düştü gerek duymadım dedim teste bakalım dedi ...
geç döllenmemi acaba kese görünmeyebilir diyo fatoş bilmiyorum dr öle diyince içime kurt düştü hayırlısı ne ise o olsun ...
tuğbiş bu sabah ateşim 36,6 düştü
hadi hayırlı haberlerle dön inşallah
dur cnm ya bi sonucu alalımmm tatlım:26:kızlar ben gittim geldim ...
ultrosonla baktı kese yok henüz kan verdim oyuzden 3:15 te alacam sonuçları hayırlısı olsun inş.
bide kızlar dr korunmadınızmı dedi bende ilk ay korunduk 40. gün regl oldum bu ay korunmadık 41. günüm dedim 3 ay korunsaydın falan dedi....
dedim küçüktü ve kendiliğinden düştü gerek duymadım dedim teste bakalım dedi ...
geç döllenmemi acaba kese görünmeyebilir diyo fatoş bilmiyorum dr öle diyince içime kurt düştü hayırlısı ne ise o olsun ...
kan testi en doğru sonucu verir cimcime bekleylim:94:
bugün birşey öğrendim laborant bir arkadaşım var gebelik kanda adete 6 gün kala belli oluyormuş bende yatırmamak için kendimi zor tutuyorum inşallah cimcime güzel haberi versin eşinden ben
günaydın kızlar...
serpilim günaydın,
cimcimem günaydın...varsa bebek,daha şu aşamada kesenin görünmemesi normal canım...bi bekleyelim bakalım,sonucu...inşallah vardır tatlım...hepimizin dileği bu...heyecanla bekliyorum valla...hayılrıs olsun diyelim...
günaydın kızlar...
Serpilim günaydın,
cimcimem günaydın...varsa bebek,daha şu aşamada kesenin görünmemesi normal canım...bi bekleyelim bakalım,sonucu...inşallah vardır tatlım...hepimizin dileği bu...heyecanla bekliyorum valla...hayılrıs olsun diyelim...
cimcime dualar tamam bu arada..namazlar da....
evet benden ümidi kesin arkadaşlar eşimin sonuçlarını aldık kötü çıkmış ama doktorla görüşememiş ameliyattaymış çıksın bir sorayım neden kötü sonuçlarla aşılama yapmış ileri hareket sıfır çıkmış ilk testler çok güzeldi bu ne olacak şimid ağlamak istiyorum herşey alt üst oldu ne yapacam ben şimdi
evet benden ümidi kesin arkadaşlar eşimin sonuçlarını aldık kötü çıkmış ama doktorla görüşememiş ameliyattaymış çıksın bir sorayım neden kötü sonuçlarla aşılama yapmış ileri hareket sıfır çıkmış ilk testler çok güzeldi bu ne olacak şimid ağlamak istiyorum herşey alt üst oldu ne yapacam ben şimdi
Dur bir bakalım alahh allahh bu dr nasıl aşılma yaptı anlamış değilim sakin ol durr bekleyelimm garipp tuhaff şoktayımm
sordum doktora bu sonuçlar aşılama için yeterli dedi yoksa yapmazdım üzülme falan dedi 1,5 yıllık doktorum çok güvenirim yoksa hastaneyi başına yıkardım aman allahım o kadar fındık yedirdim delirdiğimi düşündüm bir ara ohhhh beeeeeeeeeeee
sordum doktora bu sonuçlar aşılama için yeterli dedi yoksa yapmazdım üzülme falan dedi 1,5 yıllık doktorum çok güvenirim yoksa hastaneyi başına yıkardım aman allahım o kadar fındık yedirdim delirdiğimi düşündüm bir ara ohhhh beeeeeeeeeeee
kızlar ben gittim geldim ...
canım benim hemen karamsar olma bakalım dr ne diyecek var olan spermler işe yaramayack olasydı aşılama yapmazdı sanırım hakınız da hayırlısı olsun ümidi kesin falan duymıyım bi daha karamsarlık yok...
günaydın canım ...
tabiki hayırlısı kese görünmeyebilir normal biliyorum ben dr un tavrına sinir oldum zaten suratsız sinir bi kadın 3 ay korunsaydın falan sinir etti beni :)))
kadın kadın doğumcuların genellikle %60 ı suratsız ve ruhsuz canım...yaklaşık 20 arkadaşım aynı şeyi söylüyor..
sen takma o kadının tavrını...sinirlerini de bozma...gerizeka.....(pardon)hayırlısıyla bekliycez,görücez şeker.neyse bakalım ne çıkacak hayırlısı ne ise o olsun ....:18::18::18:
canım benim,ağla rahatla boşalırsın biraz...sonra sakinleşirsin...her işte vardır bi hayır tatlım...altüst olan bişey yok...daha yolun başındasın,,dur bakalım...bu kez olmazsa bi dahakine..çaresi var,gençsin,sağlıklısın....evet süreç biraz sıkıntılı bi süreç..ama lütfen böyle yapma...istediğin kadar ağla...ama yarın var,yarından sonrası var....belki de aşılama tutar....bilemeyiz ki,1 saat sonramızı bilemiyoruz canım....olmamamış bişey için kendini böyle yıpratma.....bak hep beraber seni bekliycez..burda sana destek olucaz..bi kere kocanı düşün seni ne çok seviyo...ne çok destek oluyo....herşey düzelir sen kendini çok üzme...evet benden ümidi kesin arkadaşlar eşimin sonuçlarını aldık kötü çıkmış ama doktorla görüşememiş ameliyattaymış çıksın bir sorayım neden kötü sonuçlarla aşılama yapmış ileri hareket sıfır çıkmış ilk testler çok güzeldi bu ne olacak şimid ağlamak istiyorum herşey alt üst oldu ne yapacam ben şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?