evet haberlerden izliyom orda havalar soumaya baslamis burda hayat felc olmur durumda bir haftadir arabayi parktan cikaramiyomkız istanbul da bugün hava bir güneşli. içerde olduğumdan sıcakmı dışarısı farkedemiyorum ama soğuk gibide durmuyor. biizm işyeri çok büyük olduğundan dehşet soğuk
kizlar sizinla bir sey paylasmak istiyorum benim ikinci transverim 11 ayin 24 oldu ve kanamamda 12 ayin 3 basladi iki gun azdi ve sonra cok youn oldu doktoru aradim soyledim test yapmana gerek yok dedi benda yapmadim ocak ayinda 3 yapiris dedi ama benim gouslerim hic olmadi kadar ariyor ve buyuor acaba bir mucize olabilirmi boyla bisey yasamis arkadaslar varmi veya duydunuzmu
kizlar sizinla bir sey paylasmak istiyorum benim ikinci transverim 11 ayin 24 oldu ve kanamamda 12 ayin 3 basladi iki gun azdi ve sonra cok youn oldu doktoru aradim soyledim test yapmana gerek yok dedi benda yapmadim ocak ayinda 3 yapiris dedi ama benim gouslerim hic olmadi kadar ariyor ve buyuor acaba bir mucize olabilirmi boyla bisey yasamis arkadaslar varmi veya duydunuzmu
kız istanbul da bugün hava bir güneşli. içerde olduğumdan sıcakmı dışarısı farkedemiyorum ama soğuk gibide durmuyor. biizm işyeri çok büyük olduğundan dehşet soğuk
benim işyerim de soğuk valla...ben de donuyorum....ankara da çok güneşli...
lahana gibi yazacaktım :)) ayy şu klavyemin ben anasını satayım:79:
konuya bende katılayım bari
tr.da hava çok güzel ama evin içi buzdalabından farksız,donuyorum..
fatoo pc başında değilidm gelip okuyunca donda kalmışım bacım :))))
doğalgaz yokmu sizde neyle ısınıyorsunuz
kumsal 1 dk önce seni düşündümve sen geldin
ay hemen bir öpücük armağan edeyim sana meleğimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?