Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

kız istanbul da bugün hava bir güneşli. içerde olduğumdan sıcakmı dışarısı farkedemiyorum ama soğuk gibide durmuyor. biizm işyeri çok büyük olduğundan dehşet soğuk
evet haberlerden izliyom orda havalar soumaya baslamis burda hayat felc olmur durumda bir haftadir arabayi parktan cikaramiyom

canım benim ya kıyamam sana psokoljik olabilr bence hamile değilsin bol kanman gelmiş kafana takma biliyorsun ki tüp tedaviisnden sonra doğal olma ihtimali oldukça yüksek sen çalışmlarına devam et cnmm

kızlar zaten don mon çıkartamam kat kat ahana gibi giyiniyorum ben çok üşüyen biriyim bacılar banyoyu bile hafta 1 e indirdim hahahhahahahhahahahahhahahah

bilmem ama inşalah sende mucize olmuştur test yaptırsana

izmirde olupta doktorundan memnun olmayan arkadaşlara bir öneri;'suphi toprak' adında bir doktor var netten biliyorum doktor acayip ilgili.ben yazayım dedim belki işe yarar..

konuya bende katılayım bari

tr.da hava çok güzel ama evin içi buzdalabından farksız,donuyorum..

Son düzenleme:
serpil02507+,fatosozel,kimse+,cimcimes53+,hayatkavunici,caadi,

kızlar ya vallhii benim kanımmı yok donuyorum klma çalışıyor olmasına rağmen birde galiba ruhum üşüyor (( neyse burçlara baktım bugün ay tutulacak nasıl etkilenecğiz benim burcum başak bakalım neler olacak yaşamımda fatooo klavyeden ziyade pc değişmem lazım ama para yok olunca artık değişiriz hahhahahahhahah

doğalgaz yokmu sizde neyle ısınıyorsunuz

tr.doğal gaz gelmedi henüz..
ufoyla idare ediyoruz 3yıldır(
ev acayip sigara kokuyor tüm camlar açık bende işlere gireceğim şimdi açmayayım ufoyu dedim ama 2saattir sizden kopamıyorum.
görümcem gelecek,namaz bekliyor artık gitmem lazım sanırım(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…