Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

heheheheh.....ama ben başladım bile...benim yumutlamam erken sanırım....24-26 arası oluyo...bebek fikri yok,bebek fikri yok diye,çalışıyorum

yine aklında ama hiç bişey düşünme ben derece alacaktım ateş ölçmek için almadım vazgeçtim olacaksa olacak bişekilde neden yıpratalım kendimizi ama olmuyo işte

yine aklında ama hiç bişey düşünme ben derece alacaktım ateş ölçmek için almadım vazgeçtim olacaksa olacak bişekilde neden yıpratalım kendimizi ama olmuyo işte

bence de canım.....aklımda tabii ama,gene de en azından ağzımdan çıkarsa,söze dökersem işe yarar belki diyorum.....napayım,gelirse gelir işte....elbet gelecek....

seldacım...yanındayız canım....
seninle beraber bekliycez zamanı....
ama sen dert etme hiçbişey...kısmet de...ancak öyle rahatlıyo insan...ben de öyle yapıyorum...nereden ne gelirse,yaa nasip diyeceğiz....

kuzum cimcimem......adet belirtin yok dimi hiç.....kız bu kadar da gecikmez yaniiii....haber için geç kalma haaa......koşa koşa gel işyerine..hemen yaz....aaa..telf etsene kız söylerler.....

canım benim dr a da görünecem oyuzden gidece zatn uzak değil hemen yanıbaşımda merak etmeyin gelir yazarım ...

özledik seni msn neşesi ...inşallah güzel haberlerle gelir cimcime sabırsızlıkla bekliyoruz

amin inş...

Fatoş bende ikizler burcuyum eşimde başak

benim kocam aslan ben başak kızlar

ben yay burcu eşim balık ne yapıyonuz banada yapın

bişey yapmıyolar kız..birbirlerinin burçlarını öreniyolar....
yay burcundan 5 tane kankam var.. çok iyi tanıyorum yayları.......hehehheheh...
koca balık haaa....çok duygusal di mi,romantik....abim balık....özürdilerim kocan için söylemiyorum,biraz zor erkek.............yani abimden bildiğim.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…