serpil02507+,fatosozel,kimse+,cimcimes53+,hayatkavunici,caadi,
kızlar ya vallhii benim kanımmı yok donuyorum klma çalışıyor olmasına rağmen birde galiba ruhum üşüyor(( neyse burçlara baktım bugün ay tutulacak nasıl etkilenecğiz benim burcum başak bakalım neler olacak yaşamımda fatooo klavyeden ziyade pc değişmem lazım ama para yok olunca artık değişiriz hahhahahahhahah
selam güzeller naısılsınz bakalaım cimcimeden haber varmı kızlar
selam güzeller naısılsınz bakalaım cimcimeden haber varmı kızlar
kumsal 1 dk önce seni düşündümve sen geldin
serpil02507+,fatosozel,kimse+,cimcimes53+,hayatkavunici,caadi,
kızlar ya vallhii benim kanımmı yok donuyorum klma çalışıyor olmasına rağmen birde galiba ruhum üşüyor(( neyse burçlara baktım bugün ay tutulacak nasıl etkilenecğiz benim burcum başak bakalım neler olacak yaşamımda fatooo klavyeden ziyade pc değişmem lazım ama para yok olunca artık değişiriz hahhahahahhahah
canım benim ya kıyamam sana psokoljik olabilr bence hamile değilsin bol kanman gelmiş kafana takma biliyorsun ki tüp tedaviisnden sonra doğal olma ihtimali oldukça yüksek sen çalışmlarına devam et cnmm
tr.doğal gaz gelmedi henüz..
ufoyla idare ediyoruz 3yıldır(
ev acayip sigara kokuyor tüm camlar açık bende işlere gireceğim şimdi açmayayım ufoyu dedim ama 2saattir sizden kopamıyorum.
görümcem gelecek,namaz bekliyor artık gitmem lazım sanırım(
kızlar eğer zor olmayacaksa sizin için herkez son durumunu özetleyebilir mi?
hani aradan zaman geçti ve herkez geçmişe dönüp okumaktan kurtulsun diye...
bilmem ama inşalah sende mucize olmuştur test yaptırsana
ben sana kısaca bildiklerimi yazım canım benim
tben regl oldu bugün patronu var girmeyebilir...
fatoş 31. günde sancısı var gibi inş. gelmezler...
serengl çalışmalara devam son günleri onunda ...
şekerde regl oldu...
kumsalınkiler erkenden geldi ...
serpil rahibeliğe devam diyo hayatından memnun kardeşinede kavuştu:)))
beni biliyosunuz zaten sonuç bekliyorum
nihal canımda hsg gösterecek bugün dr a....
selda aşılamasını bekliyo inş. olumlu olur ...
ayy valla aklıma gelmedi başka şimdilik
tr.doğal gaz gelmedi henüz..
ufoyla idare ediyoruz 3yıldır(
ev acayip sigara kokuyor tüm camlar açık bende işlere gireceğim şimdi açmayayım ufoyu dedim ama 2saattir sizden kopamıyorum.
görümcem gelecek,namaz bekliyor artık gitmem lazım sanırım(
daha bir ay dolmadi icin idrar testi yapmadim kan testi icin burda istedin yerde yapamiyorsun tedavi oldun hastaneya gitmen gerekir orda da biliyorlar adet oldumu
hüüüühüüüüüüüüüüüüüüüühüüüüüüüüüüüüüü....
ben ben ben
kizlar ben cikicam sonra yine gelirim hepiniza bol sans gorusurus
hüüüühüüüüüüüüüüüüüüüühüüüüüüüüüüüüüü....
ben ben ben
kizlar ben cikicam sonra yine gelirim hepiniza bol sans gorusurus
ben sana kısaca bildiklerimi yazım canım benim
tben regl oldu bugün patronu var girmeyebilir...
fatoş 31. günde sancısı var gibi inş. gelmezler...
serengl çalışmalara devam son günleri onunda ...
şekerde regl oldu...
kumsalınkiler erkenden geldi ...
serpil rahibeliğe devam diyo hayatından memnun kardeşinede kavuştu:)))
beni biliyosunuz zaten sonuç bekliyorum
nihal canımda hsg gösterecek bugün dr a....
selda aşılamasını bekliyo inş. olumlu olur ...
ayy valla aklıma gelmedi başka şimdilik
bilsinler parası ile değilmi keyfim bilir istersem yaptırırım istemezsem yaptırmam onlara ne
canıııııııııııııııııııım ağlama bak ben burdayım cimcime heyecanlı onun için seni atlamıştır
canım seni unuttuğumdan değil daha gününe varya ondan yazmadım yoksa unuturmuyum .....
kıyamam ben sana kat kat giyin üşütme sakın...hala gelmedimi doğalgaz bizimkiler 2 senedir kullanıyo inşallah gelir orayada donmaktan kurtulursunkonuya bende katılayım bari
tr.da hava çok güzel ama evin içi buzdalabından farksız,donuyorum..
eşimde başak burcuserpil02507+,fatosozel,kimse+,cimcimes53+,hayatkavunici,caadi,
görüşürüz canımkizlar ben cikicam sonra yine gelirim hepiniza bol sans gorusurus
demeya benimde canım çekti şimdi biz hemen hemen her ay yaparız özledim geçenlerde eşim işyerinde yapmış yemişlergörüşürüz canım
kızlar canım şöyle bol acılı çiğ köfte istiyor yanındada kıvırcık offfffffff sar sar ye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?