Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

serpilim senin kendi işin heralde..meslek neydi bacım........etklenmeye gelince,yeter yahuu,bu ay çok etkilendik zatiiiiii......yeteeeeeerrrrrr diyorum ama yaaaa.....

kızlar eğer zor olmayacaksa sizin için herkez son durumunu özetleyebilir mi?

hani aradan zaman geçti ve herkez geçmişe dönüp okumaktan kurtulsun diye...

selam güzeller naısılsınz bakalaım cimcimeden haber varmı kızlar

heyecanla bekliyoruz cimcimeyi heyecanlandırmamak için msn den yazmıyorum bile wallahi

kumsal 1 dk önce seni düşündüm ve sen geldin

telepati

bende ikizlerim benim burcumada baksana

canım,üşütüp hasta olacaksın öyle....sigaranı mutfakta iç...camlarını da kapat...üşütmemen lazım bak....kim çalışacak sonra....

kızlar eğer zor olmayacaksa sizin için herkez son durumunu özetleyebilir mi?

hani aradan zaman geçti ve herkez geçmişe dönüp okumaktan kurtulsun diye...

ben sana kısaca bildiklerimi yazım canım benim

tben regl oldu bugün patronu var girmeyebilir...
fatoş 31. günde sancısı var gibi inş. gelmezler...
serengl çalışmalara devam son günleri onunda ...
şekerde regl oldu...
kumsalınkiler erkenden geldi ...
serpil rahibeliğe devam diyo hayatından memnun kardeşinede kavuştu:)))
beni biliyosunuz zaten sonuç bekliyorum
nihal canımda hsg gösterecek bugün dr a....
selda aşılamasını bekliyo inş. olumlu olur ...

ayy valla aklıma gelmedi başka şimdilik

hüüüühüüüüüüüüüüüüüüüühüüüüüüüüüüüüüü....
ben ben ben

çok zor ufo ile ısınmak ya dötü donar insanın

daha bir ay dolmadi icin idrar testi yapmadim kan testi icin burda istedin yerde yapamiyorsun tedavi oldun hastaneya gitmen gerekir orda da biliyorlar adet oldumu

bilsinler parası ile değilmi keyfim bilir istersem yaptırırım istemezsem yaptırmam onlara ne

hüüüühüüüüüüüüüüüüüüüühüüüüüüüüüüüüüü....
ben ben ben

canıııııııııııııııııııım ağlama bak ben burdayım cimcime heyecanlı onun için seni atlamıştır

heeee ben varım arada sancılar gelsede hiçbirşey umrumda değil eşimin sonuçlarına doktor aşılama için yeterli demişti ondan beri kafam yerine geldi çok şükür 25 aralık test günüm beklemedeyim

canım seni unuttuğumdan değil daha gününe varya ondan yazmadım yoksa unuturmuyum .....

heheheheh.....ama ben başladım bile...benim yumutlamam erken sanırım....24-26 arası oluyo...bebek fikri yok,bebek fikri yok diye,çalışıyorum

konuya bende katılayım bari

tr.da hava çok güzel ama evin içi buzdalabından farksız,donuyorum..
kıyamam ben sana kat kat giyin üşütme sakın...hala gelmedimi doğalgaz bizimkiler 2 senedir kullanıyo inşallah gelir orayada donmaktan kurtulursun
eşimde başak burcu
kizlar ben cikicam sonra yine gelirim hepiniza bol sans gorusurus
görüşürüz canım
görüşürüz canım

kızlar canım şöyle bol acılı çiğ köfte istiyor yanındada kıvırcık offfffffff sar sar ye
demeya benimde canım çekti şimdi biz hemen hemen her ay yaparız özledim geçenlerde eşim işyerinde yapmış yemişlerbana getirmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…