yaa..diyelimki 12.günde başladın..eee..zaten yeni adetine 15 gün kalmış oluyo....yani 5 gün sonra bi daha başlıyosun...diyo,diğer adete 10 gün kala tekarar yapılır diye...off ben de karıştım valla...sen bi telfn et bence....çözemedim....:84::84::84::84::84::84::84::84:
kız dedim ya adetten sonra 7. gün başla 15 gün sonra adet görecen ya ondan sonarki adetten 10 gün önce 5 gün daha yani 2. ay sanırım ben öle çözdüm ya aman be ya telefon edin yada için 15 gün zararı yok sonarad 5 gün incir için ....
tuğbacımmmmmmm adetin 7 günü başla canım sabah ve akşam yemeklerden on dk önce iç 10 gün devam et bir hafta ara ver tekrar 10 gün iç bir hafta ara verip 10 günde incir kürü uygulanıyo ben her gün okudum saraçoğlunu takmıştım bir ara böyle uygulayanlar hamile kalmış bende 10 gün soğan yaptım zamanında :)))
adeti 3 gün süren 7+3 10 ncu gün başşlıyo 15 gün 25 nci gün bırakıyo 15 günden fazla içmeyin diyo zaten
adeti 3 gün süren 7+3 10 ncu gün başşlıyo 15 gün 25 nci gün bırakıyo 15 günden fazla içmeyin diyo zaten
incir kürüde beraber dimi
tuğbacım birde okuduğum kadarı ile fazla kullanmak zaten zararlı amaa rahim duvarını inceltiyomuş senin rahim duvarı inceydi dimi ?
yok yok soğan biticek bir hafta ara vericen sonra incire başlıyacaksın
kaş yapayım derken göz çıkarma anacımm
birde tubacım sen daha önce b.ç.t kullandığında yumurtlaman bozulmuştu incir içinde düşün derim ben
banada bişey uymuyo yawww
ne antin kuntin karıymışım :) hihi klomen rahımı inceltir anam yarabbim :)
:44::44::44::44::44::44::44: doğru diyon antin kuntın karıyemmm ben inciri yerim cevizleenerji yapsın
soğanıda 10 gün yapayım
bence sen hiç bir şey yapma canım eşine içir keçiboynuzu sende sağlıklı beslen vitaminleri ihmal etme yeter
valla yetmeyecek amuda kalkıp rakıyı boşaltacaz içimize anladınız nerden olduğunu
rahim filmi çekecez kendi kendimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?