Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

kız dedim ya adetten sonra 7. gün başla 15 gün sonra adet görecen ya ondan sonarki adetten 10 gün önce 5 gün daha yani 2. ay sanırım ben öle çözdüm ya aman be ya telefon edin yada için 15 gün zararı yok sonarad 5 gün incir için ....

Son düzenleme:
adet bitiminden 7 gün sonra 15 gün sonra adt gününden gelmeden 5 gün daha içilcek

yani adet 5 bittti +7 12 nci gün başlıyon 27 nci gün bitcek kür sonra beklenen adetten 5 gün içyon 20 ocak mesala15 inde tekrar içicen ok ben bu şekil anladım

tuğbacımmmmmmm adetin 7 günü başla canım sabah ve akşam yemeklerden on dk önce iç 10 gün devam et bir hafta ara ver tekrar 10 gün iç bir hafta ara verip 10 günde incir kürü uygulanıyo ben her gün okudum saraçoğlunu takmıştım bir ara böyle uygulayanlar hamile kalmış bende 10 gün soğan yaptım zamanında :)))

adeti 3 gün süren 7+3 10 ncu gün başşlıyo 15 gün 25 nci gün bırakıyo 15 günden fazla içmeyin diyo zaten

incir kürüde beraber dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…