Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

yumurtaları geliştiriyomuş, rahim temizliyo,adet düzensizliği vs. vs zaten kızım kürün amacı
ay ne yapsam ki 7 gün sonramı 7 inci günmü kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr arada çok fark var

7. ci gün canım reglkende başlıyabiliyosun ama 7. gün daha iyi diyo 15 gün iç sonrada beklenmeyen reglden 10 gün önce 5 gün daha iç hemen peşinden incir kürü beş gün hamilelik için buda ....

hayır kızlar 5+7 değil adet başlayınca 7. gün 15 gün yapıyosun sonra beklenmeyen günden 10 gün önce 5 daha yapıyosun o bince 5 günde incir yapıyosun ....

7 nci gün +15 22nci gün ok
ondan 10 gün öncesi zaten içiyo oluyoz yahu

kafam allak bullak oldu yawww

yumurtaları geliştiriyomuş, rahim temizliyo,adet düzensizliği vs. Vs zaten kızım kürün amacı
Ay ne yapsam ki 7 gün sonramı 7 inci günmü kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr arada çok fark var

hayır kızlar 5+7 değil adet başlayınca 7. Gün 15 gün yapıyosun sonra beklenmeyen günden 10 gün önce 5 daha yapıyosun o bince 5 günde incir yapıyosun ....

yaw..bazı yerde 7.gün başlayın diyo,bazı yerde bitminden sonra 7.gün başlayın diyo..o konuda ben de bilemiyorum valla.....amaibence telefon konuşması güvenilirdir...vakti yok muhabbeti....

ok buldum 20 ocak beklenmeyen
7nci gün 25 aralık =15 gün iç 9 ocak oluyo
10 gün öncesi 11 ocakta tekrar başla 5 gün iç
ayy buldum bu şekil
yani 11+5 16 ocakta bırak 20 ocakta regl :) hihi hesaplıycazz anam bıktım takıpten hesaptan gene çıktı karşımıza hihi:)

Son düzenleme:
yaw..bazı yerde 7.gün başlayın diyo,bazı yerde bitminden sonra 7.gün başlayın diyo..o konuda ben de bilemiyorum valla.....amaibence telefon konuşması güvenilirdir...vakti yok muhabbeti....

Vajinal akıntıyı gidermek için soğan suyu kürü :

1 adet orta boy beyaz soğanı (kırmızı ve mor soğan kullanılamaz) dörde bölün. önceden kaynatılmış 2 su bardağı klorsuz suya ekleyerek 5 dakika daha kaynatın ve içine başka hiç bir şey ilave etmeden öğle ve akşam yemeklerinden önce 1 er bardak bu soğan suyundan tüketin. Bu kürü sadece 15 gün uygulayıp bitirin.

Soğan kürünün adet döneminde uygulamasının her hangi bir sakıncası bulunmamaktadır. Fakat, etkisi açısından en ideal zaman adet bitiminden en erken 7 gün sonra uygulanmalıdır.

İlk kür uygulandıktan sonra 2. adetin başlamasından 10 gün önce tekrar 5 gün ya da 7 gün bu soğan suyu kürünü tekrarlamalısınız.

Hamile kalmak için soğan suyu küründen sonra kuru incir kürü uygulamalıdır. (her iki kürü aynı anda uygulamayınız)

Uyarı: Soğan suyu kürü 15 günden fazla uygulanmamalı.

Bu kürü uygulamaya başladığınızda 2. - 3. günden itibaren akıntılarınızın çözüldüğünü ve ne kadar fazlalaştığını hayretle göreceksiniz.

kızlar olayı çözdüm şimdi adet bitince 7 gün sonra uyguluyosun canım 15 gün sonra regl oluyosun ya 2. adet gelmeden 10 gün önce 5 gün daha uyguluyosun yani öteki ay

incir kürünü ne zaman yapcaz peki peşinden değilmi :26: aynı anda uygularsanız yumurta çatlatır diyo peş peşe içeriz

incir kürünü ne zaman yapcaz peki peşinden değilmi :26: aynı anda uygularsanız yumurta çatlatır diyo peş peşe içeriz

evet canım aynı anda içilmiyo zaten peşinden ya bence ilk 15 gün soğan iç zaten kaç gün kalıyo regle 5 günde incir iç yada inciri içme sen bilin ...

evet canım aynı anda içilmiyo zaten peşinden ya bence ilk 15 gün soğan iç zaten kaç gün kalıyo regle 5 günde incir iç yada inciri içme sen bilin ...

adetten 7 gün sonramı içicez şimdi yani 12. gün oluyo başlıyozz 15 gün içicez kızım incir kürünüde uygulayın diyo çatlatmak için

iki müşteri geldi bakıyorum kızlar bilim adamlığına soyunmuşsunuz ben incir kürünü bir kez denedim ama gerisi gelmedi başarabilen olursa süper olur

kızlar olayı çözdüm şimdi adet bitince 7 gün sonra uyguluyosun canım 15 gün sonra regl oluyosun ya 2. Adet gelmeden 10 gün önce 5 gün daha uyguluyosun yani öteki ay

yaa..diyelimki 12.günde başladın..eee..zaten yeni adetine 15 gün kalmış oluyo....yani 5 gün sonra bi daha başlıyosun...diyo,diğer adete 10 gün kala tekarar yapılır diye...off ben de karıştım valla...sen bi telfn et bence....çözemedim....:84::84::84::84::84::84::84::84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…