nihal ne yazdı adını versene benimde temizlensin varsa bazen sarı akıntı oluyo bende alayım ecz den
oda etkiliyomuş hamıle kalmamayı:26:
canım benim netten okuduğuma göre,adetin 7.günü galiba...ama sen de bi bak bence...ama ben kullandığım zaman çok iy hissedeiyodum kendimi....
nihal hoşgeldin canım....
,serengl,fatosozel+,nimren,cimcimes53,hayatkavunici,
herkese selamlar... nasılsınız arkadaşlar ?
şekerim rakıyı alıyorsun adetten sonra pamuğa döküyorsun kukuya yerleştiriyorsun bunu 3 kere uyguluyorsun 5 dk bekletiyorsun ağzına rakı kokusu gelirse kanlların açıkmış ve rahimde iltahap varsa söküyormuş komşum kocakarı ilacı diye önermiştii ve 10 yıllık bebeği olmayan kadına uygulatmışlar bebeği olmuş yanii koca karı hikayesi canım tabii ben kumbalığı gibi zıplamıştım
daha neler göreceğiz.biran önce bebeler gelsede yoksa yapmadığımız şey kalmayacak:)
daha neler göreceğiz.biran önce bebeler gelsede yoksa yapmadığımız şey kalmayacak:)
valla yetmeyecek amuda kalkıp rakıyı boşaltacaz içimize anladınız nerden olduğunu
rahim filmi çekecez kendi kendimize
valla yetmeyecek amuda kalkıp rakıyı boşaltacaz içimize anladınız nerden olduğunu
kızlarr rakı muhabetini hatırlıyormuunuz fatooo tebn hahahhahahhahahahhhah onuda deneyin
evet canım varsa sende gel msn e
ama bende msn adresiniz yokki yaa
cimcime çatladım yaa gülmekten
Prof. Dr. brahim Adnan SARAOLU Keiboynuzu pekmezi (Souk pres)
kocama sipariş verdim her akşam yedircem
soğan kürünüde kendime yapayım keşke onunda ilacı olsaydı hap şeklinde
ay nasıl kahkaha attım duymalıydın
ayyyyyyyyyyyyyyyyy ne durumlar geldik inanamıyorum kendimle alay edeyim bari
:26::26::44::44::44: ne zaman başlıycammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ben
7. Günmü 4. Gündeyim karar verirmisiniz
ibrahim saraçoğlunun bizzat kendi sesinden yaptığımız telefon konuşmasından bana söylediğini aktarıyorum soğan suyunu şu gün başlayacaksın diye bir kaide yoktur
sayın hocam. Soğan kürü adet döneminde de uygulanabilir mi?uygulanmasının bir dezavantajı varmıdır?
Cevabı »
bir sakıncası yoktur. Ancak, etki bakımından en uygun zaman adet bitiminden en erken 7 gün sonra başlamaktır. Sağlığınız daim olsun.
Saracoglunun sitesinden aldim bunu.
Adet biticek 7 gün sonra başlancak diyo yani benim 4 üncü günüm bugün yarın biter mesela 5+7 on ikinci gün soğan kürüne başlıycam arada yaparsam adet getiriyomuş tekrar kanama oluyomuş :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?