Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

nihal ne yazdı adını versene benimde temizlensin varsa bazen sarı akıntı oluyo bende alayım ecz den
oda etkiliyomuş hamıle kalmamayı:26:

canım henüz almadım reçeteden adını pek okuyamadım ama midogal galiba :))))

canım benim netten okuduğuma göre,adetin 7.günü galiba...ama sen de bi bak bence...ama ben kullandığım zaman çok iy hissedeiyodum kendimi....

evet 7.gün başlanıyo bende çok araştırmıştım

nihal hoşgeldin canım....

canım h.bulduk

,serengl,fatosozel+,nimren,cimcimes53,hayatkavunici,

herkese selamlar... nasılsınız arkadaşlar ?

amannn ebrarrr bir türlü karşılaşamadık

kuku sarhoş olmuyormu o zaman benim ki biraz hassasta o bakımdan deyom ayyyy serpil bir alemsin sen ya

daha neler göreceğiz.biran önce bebeler gelsede yoksa yapmadığımız şey kalmayacak:)

biz kadınlar birer manyağız hiç erkekler böyle araştırma içine giriyormu ya ruhsuz bu adamlar yahu:104::104::104::104::104::104::104::104::104::104::104::104::104::104::104::104:

cimcime çatladım yaa gülmekten

Prof. Dr. brahim Adnan SARAOLU Keiboynuzu pekmezi (Souk pres)

kocama sipariş verdim her akşam yedircem
soğan kürünüde kendime yapayım keşke onunda ilacı olsaydı hap şeklinde

yap iç anam doğal yolla ne o ilaçmış hormonlarımız bozuluyo sonra en güzeli bitkisel doğal olana

ay nasıl kahkaha attım duymalıydın

gülün anam onun için yazdım gülün rahatlayın

ayyyyyyyyyyyyyyyyy ne durumlar geldik inanamıyorum kendimle alay edeyim bari

aynen öle valla denemedik şey kalmadı ha napalım herşey onlar için

Sayın Hocam. soğan kürü adet döneminde de uygulanabilir mi?Uygulanmasının bir dezavantajı varmıdır?

Cevabı »

Bir sakıncası yoktur. Ancak, etki bakımından en uygun zaman adet bitiminden en erken 7 gün sonra başlamaktır. sağlığınız daim olsun.

saracoglunun sitesinden aldim bunu.

adet biticek 7 gün sonra başlancak diyo yani benim 4 üncü günüm bugün yarın biter mesela 5+7 on ikinci gün soğan kürüne başlıycam arada yaparsam adet getiriyomuş tekrar kanama oluyomuş :26:

7. Günmü 4. Gündeyim karar verirmisiniz

ibrahim saraçoğlunun bizzat kendi sesinden yaptığımız telefon konuşmasından bana söylediğini aktarıyorum soğan suyunu şu gün başlayacaksın diye bir kaide yoktur

eee.canım benim zaten o da yumurtalam dönemine denk geliyo...12.gün.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…