Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

çok sinirliyim...dün gece kocam çalışıyodu,ben de tv karşısında uyuya kalmışım...saat birdi yatağa gittiğimde,gözümü bile açamadım

oyy canım olsun ya sinirlenme bu kadar pozitif ol sabah sabah ne bu asabiyet napalım bu akşam uyanık olursun sende ....

bende üşüyorum uykum varrr

ben bır tanede daha okudum canım 2 kaldı bu akşam tamamdır yani

günaydınnnn canımmm

allah kabul etsin canım ....

Günaydıııııınnnn güzel yürekli arkadaşlarım

sanda günaydın canım benim

cimcimeeeeeeeeeeeeee....hadi bi kaç cümle daha söyle....hem zaten senin bugün 12.gün daha iyi de...falan filan......

oyyy canım benim evet daha 12. gün bu akşam çalış yarın yine çalış sonra ara verirsin bişey kaçmaz şuan yumurtlamış bile olsan bu akşam çalışma işe yarayacaktır rabbim ol desin yeterki sinir stres onların düşmanı biliyosun pozitif ol bakım hadi bi gül bakım

buarada hormon testi reglin 3. günü yaptırıyo kızlar....

sakin ol balım :))

ay.kızlar teşekkür ederim ya...sağolun....sabah bi kalktım,kocamın ne suçu varsa,günaydın bile demedim adama...baktım suratına pis pis
sanki o uyumuş gibi..........şimdi mutluluk hormonlarını atağa kaldırmak lazım....
çok teşekkür ederim canlarım..sağolun...iyiye doğru gidiyorum sayenizde....
bu stress prolaktin denen şeyi değiştiriyo di mi kızlar...

sakin ol balım :))

Mrb şekerler
Nasılsınız ?
Biz tosun paşayla iyiyiz şükür

günaydın canım....yesinler senin oğluşunu...

kızlar saraçoğlunun sor ve cevaplar bölümünde bişey okudum
hiçbir sorunu olmayıpta hormonları bile düzgün olup hamıle kalamayan kadınların AMH HORMONUNU ölçtürmeleri gerekiyormuş bu hormon ovulasyon yumurta ile alakalı imiş
GELM, GELM LABORATUVARI, GELM TIP LABORATUVARI, GELM TIP LABORATUARI, LABORATUVAR, LABORATUAR, TIP, TIP LABORATUVARI, TIP LABORATUARI, GENOM, GENETK, MOLEKLER
google da aMH hormonu diye yazıp bulabilirsiniz
paylaşmak istedim şimdi labrotuvara sorcam testi yaptırcam

Son düzenleme:
Günaydın kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

ben anca gelebildim sabah sabah işler beni mahvetti

canım teşekkür ederiz..yararlı bişey oldu...fiyatını öğrenmeyi de unutma olur mu canım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…