Günaydıııııınnnn güzel yürekli arkadaşlarım
serpil02507,cimcimes53+,nhlkpr+,demirbaşların üç kişisi...
tatlılar,kaymaklılar.....
günaydın kızlar
çok sinirliyim...dün gece kocam çalışıyodu,ben de tv karşısında uyuya kalmışım...saat birdi yatağa gittiğimde,gözümü bile açamadım
bende üşüyorum uykum varrr
ben bır tanede daha okudum canım 2 kaldı bu akşam tamamdır yani
günaydınnnn canımmm
kızçeler hormon testi ne zaman yaptırılıyo....
oyy canım olsun ya sinirlenme bu kadar pozitif ol sabah sabah ne bu asabiyet napalım bu akşam uyanık olursun sende ....
allah kabul etsin canım ....
sanda günaydın canım benim
tamam canım...ocakta da olmazsa gideyin ben de bi dr'ye......adetin 2ci veya 3. cü günü yaptırılıyor cnm
çok sinirliyim...dün gece kocam çalışıyodu,ben de tv karşısında uyuya kalmışım...saat birdi yatağa gittiğimde,gözümü bile açamadım
cimcimeeeeeeeeeeeeee....hadi bi kaç cümle daha söyle....hem zaten senin bugün 12.gün daha iyi de...falan filan......
sakin ol balım :))
oyyy canım benim evet daha 12. gün bu akşam çalış yarın yine çalış sonra ara verirsin bişey kaçmaz şuan yumurtlamış bile olsan bu akşam çalışma işe yarayacaktır rabbim ol desin yeterki sinir stres onların düşmanı biliyosun pozitif ol bakım hadi bi gül bakım
buarada hormon testi reglin 3. günü yaptırıyo kızlar....
sakin ol balım :))
oyyy canım benim evet daha 12. gün bu akşam çalış yarın yine çalış sonra ara verirsin bişey kaçmaz şuan yumurtlamış bile olsan bu akşam çalışma işe yarayacaktır rabbim ol desin yeterki sinir stres onların düşmanı biliyosun pozitif ol bakım hadi bi gül bakım
buarada hormon testi reglin 3. günü yaptırıyo kızlar....
Mrb şekerler
Nasılsınız ?
Biz tosun paşayla iyiyiz şükür
kızlar saraçoğlunun sor ve cevaplar bölümünde bişey okudum
hiçbir sorunu olmayıpta hormonları bile düzgün olup hamıle kalamayan kadınların AMH HORMONUNU ölçtürmeleri gerekiyormuş bu hormon ovulasyon yumurta ile alakalı imiş
GELM, GELM LABORATUVARI, GELM TIP LABORATUVARI, GELM TIP LABORATUARI, LABORATUVAR, LABORATUAR, TIP, TIP LABORATUVARI, TIP LABORATUARI, GENOM, GENETK, MOLEKLER
google da aMH hormonu diye yazıp bulabilirsiniz
paylaşmak istedim şimdi labrotuvara sorcam testi yaptırcam
Labrotuvarıma sordum ankaraya gidiyomuş kan ve 100 tl
canım teşekkür ederiz..yararlı bişey oldu...fiyatını öğrenmeyi de unutma olur mu canım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?