Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

Saraçoğlu şey demiş kadına ölçütürün amh hormonunuzu yazın bana ben size kür vericem demiş

Mrb şekerler
Nasılsınız ?
Biz tosun paşayla iyiyiz şükür

iyiyiz canım sağol senin ve urasın iyi olmasına sevindim

zaten yumurtanın 12.günden önce çatladığı pek nadir görülen bir durum sanırım

kızçeler hormon testi ne zaman yaptırılıyo....

adetin 3.günü canım. ben yarın yaptırıcam. TSH, Free T4, Free T3, FSH, LH, Estradiol, Progesteron, Prolaktin, DHEA-SO4, Total Testesteron

Günaydıııııınnnn güzel yürekli arkadaşlarım

sanada günaydın canım

bende üşüyorum uykum varrr

ben bır tanede daha okudum canım 2 kaldı bu akşam tamamdır yani

günaydınnnn canımmm

hastamı oluyorsun acaba. pek üşünecek bir havada yok ama. dikkat et

çok sinirliyim...dün gece kocam çalışıyodu,ben de tv karşısında uyuya kalmışım...saat birdi yatağa gittiğimde,gözümü bile açamadım

kız bu ne şiddet bu ne celal sakin ol azıcık

kızçelerrrrr napıyosunuzzz

çoooooooooook yoğunum nihalcim ya

seni seviyorum ya

ya beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

evet. evet işte..tam duymak istediğim şeyleri söyledin sen de....cimcimeyle serpilden duydum güzel şeyler..dimi yani bu ne sinir......
benim bi arkadaşım yaptırmış,fshsi 12 çıkmış heralde 6-10 arası olması gerekiyomuş...bu fsh ne kuzum

FSH senin yumurta rezervin hayatcım 12 ve üstü olduğu zaman azalma oluyo demek ama düşürücü kürler var sakın üzülme

FSH senin yumurta rezervin hayatcım 12 ve üstü olduğu zaman azalma oluyo demek ama düşürücü kürler var sakın üzülme

arkadaşlar size bir sorum olacak??

kistim var ama tedaviye yanır verdi,şimdi yumurtlama takibi ile hamile kalmaya çalışıyorum.klomen kullandım bitti.dr etkisini göstermesi 10 günü bulabiliyo ilacın dedi..

sorum şu kistim sağ yumurtalığımda ama solda bişi yok ve 3-4 tane henüz çok büyük olmayan yumurtalarım var.şimdi benim bu durumda uğraşmam gereksiz mi olur,büyümelerini mi beklicem??
(cahilim bağışlayın )

bi de fatoşum,bu testleri hormon testlerini yani,devlette mi yaptırıyosun....özelde çok pahalı olsa gerek.......

ben devlet hastanesinde yaptırıyorum hayatım. sanırım özelde bunları yaptırmaya kalksan 500 tl filan tutar. ssk varsa devlet hastanesinde yaptırabilirsin

bak sonuçları diğer bir arkadaşının sonuçları ile karşılaştırmak çok yanlış kk daki kızların yaptığı en byük yanlış bu zaten. çünkü senin vücudun, yaşam biçimin diğerlerinden tamamen farklı yediğin içtiğin şeyler farklı. anladınmı herkesin hormon sonuçları aynı çıkmaz. normal değerler zaten yazıyor sen kendi sonuçlarını alıp doğru doktora götürücen olcak bitecek. hatta tualinanın ankarada gittiği çok güvendiği bir doktoru var hoca sanırım. tualinayı yakalayınca soralım kimmiş nerdeymiş sende ona bir görün istersen

hayırrrrrrr..yumurtalarım bitmesiinnnnn.........ömür boyu yumurtlamak istiyorum ben....

annem ben hiç yaptırmadım işte...işte bu ay regli olursam gidicem,dr'ye...başaıma neler gelecek bilmiyorum tatlım...hatta tualinayı yakalarsak evet soralım....tualinanın da ankarada olduğunu öğrenmiş oldum bu arada...

tatlım önce hoşgeldin. klomen bittiyse bekliycen 10 yada 11 günde yumurtaların istenilen büyüklüğe gelmiş olacaktır. muhtemel doktorunda seni 10.günü görmek istiycek senin şu anda yapacak bir şeyin yok. bugün kaçıncı günün.

hayatkavunici+,noree,tben+,goknilc,mavii83,cimcimes53+,

goknılc, mavii83 hoşgeldiniz kızlar

cimcimem sesin çıkmıyor balım

tuğba o yazdığın amh hormonu bizim burada bir ka yerde yapılıyormuş. fındıkzadede 95 tl ssk lı olunca 70 tl en kısa zamanda gidip yaptırıcam bende

hoşgeldin canım....konuyla ilgili bi bilgim olamadığı için sana yardımcı olamıyorum...ama birazdan diğer arkadaşlardan yazanlar olur....cahillikle alakası yok...bak ben de bişey bilmiyorum.

kız daha yaşın ne elbette yumurtlaman devam eder uzun bir süre delüüüüüü.
ayrıca tualina ankarada oturmuyor am ankaraya yakın bir yerde. doktora oraya geliyor.

bugün adetin 9.günü, dün kontroldeydim,cumartesi gününe çağırdı.ama arada beraber olun dedi..
tamam o zaman beklicez napalım

bu arada hoş buldum,enerjinize hayran kaldım.ALLAH hiç eksiltmesin neşenizi

kız daha yaşın ne elbette yumurtlaman devam eder uzun bir süre delüüüüüü.
ayrıca tualina ankarada oturmuyor am ankaraya yakın bir yerde. doktora oraya geliyor.

haklısın valla.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…