Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

canım buraya suratı asık morali bozuk bişeklde gelip,iki yazı yazıp,başlıyoruz kikirdemeye..burası moral kaynağı...ben mesela bu sabah çok suratsızdım,şimdi gayet iyiyim....seni de bekleriz sık sık,neşelenmeye.....

demekki 11.gün tekrar çağıracak. Hamile kalabilmek için yumurtaların en az 19 mm en fazla 22 mm olması lazım dün kaç mm di sordunmu canım. Bu arada bu enerjiden gel sana da verelim sen daha bir şey görmedin dur bakalım gün içerisinde burda ne pozitif enerjiler döner durur

azgın kavuniçi adam bir akşam senle beraber olmadı diye sabah sabah bir karış surat Yakışıyormu sana

yok canım neden küselim bitanem telle konuşuyodum şimdide kahvaltı yapacam öle yani

afiyet olsun bir tanem. Cimcime şu tubanın yazdığı hormon testi varya onu araştırdım bu arada. Test yapıldıktan 10 gün sonra sonuç çıkıyormuş ve gelişim haseki şubesinde 95 tl ssk varsa indirim yaparız 70 tl dediler. Bizim asya sağlıkta kaç para tahmin et :84::84::84: 280 tl fiyat verdiler. Ay başında gidip hasekide yaptırayım bende. Birde ona bakalım :76:

kızım inş bitmesin bitsin demiyoz fsh yumurta rezervini gösteren hormon
daha iyisi demin yazdığım amh hormonu imiş senin arkadaşının değeriymiş o hem
sen önce tahlıl yaptır bakalım

evet var biraz azgınlığım canımsağolsun ama,dün gece ben uyuyup kaldım....

bu ay da gebelik mebe kalmazsam,gidicem artık dr'ye....bakem benim hormonlar 6 ayda nasıl değişmiş...uyuz hormonlar.....

saol canım benim yaptır tabi ya ne olacak hasekide yaptır ne verecen o kadar para uygunu varken aslında ne diyecem madem böle bişey var neden dr larınız sizlere yaptırmadı hiç :26::26::26:

evet var biraz azgınlığım canımsağolsun ama,dün gece ben uyuyup kaldım....

Evet var biraz azgınlığım canımsağolsun ama,dün gece ben uyuyup kaldım....

tuğbiş benim fhs 4,89 bende amh testinden yaptrısammıki acaba. Hakana telefon açtım sormak için ama ameliyattaymış asistanına not bıraktım bakalım ne diycek

çok misafirperversiniz teşekkürler

ni dimek ni dimek her zman beklerik

iyiyim canım diyete sardım bu hafta
Bebek falan düşünmez oldum

en güzeli önce çıtırlaşın sonra bebiş

valla şekerleblebi,iyi yapmışsın....düşünme bebek falan...ben de atmaya çalışıyorum güya aklımdan ama,yapıştı kaldı,canını sevdiğim....

kız hele sen hepten aklına bu kadar yapıştırma allah bağışlasın bir kızın var ona sarıl. Biz ne yapalım. Daha siftahımız yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…