cimcimeeeeeeeeeeee, tuğbaaaaaaaaaaaaa küsmüyüz paçiler.
şekerim leblebim naber canım
bugün adetin 9.günü, dün kontroldeydim,cumartesi gününe çağırdı.ama arada beraber olun dedi..
tamam o zaman beklicez napalım
bu arada hoş buldum,enerjinize hayran kaldım.ALLAH hiç eksiltmesin neşenizi
afiyet olsun şekerim,yarasın..ete değil de göbişine geleceğe.....yok canım neden küselim bitanem telle konuşuyodum şimdide kahvaltı yapacam öle yani
günaydın canımmmmmmmerhaba kızlarrrrrrrrrrrrrrr
bugün adetin 9.günü, dün kontroldeydim,cumartesi gününe çağırdı.ama arada beraber olun dedi..
Tamam o zaman beklicez napalım
Bu arada hoş buldum,enerjinize hayran kaldım.allah hiç eksiltmesin neşenizi
canım buraya suratı asık morali bozuk bişeklde gelip,iki yazı yazıp,başlıyoruz kikirdemeye..burası moral kaynağı...ben mesela bu sabah çok suratsızdım,şimdi gayet iyiyim....seni de bekleriz sık sık,neşelenmeye.....
yok canım neden küselim bitanem telle konuşuyodum şimdide kahvaltı yapacam öle yani
hayırrrrrrr..yumurtalarım bitmesiinnnnn.........ömür boyu yumurtlamak istiyorum ben....
Annem ben hiç yaptırmadım işte...işte bu ay regli olursam gidicem,dr'ye...başaıma neler gelecek bilmiyorum tatlım...hatta tualinayı yakalarsak evet soralım....tualinanın da ankarada olduğunu öğrenmiş oldum bu arada...
demekki 11.gün tekrar çağıracak. Hamile kalabilmek için yumurtaların en az 19 mm en fazla 22 mm olması lazım dün kaç mm di sordunmu canım. Bu arada bu enerjiden gel sana da verelim sen daha bir şey görmedin dur bakalım gün içerisinde burda ne pozitif enerjiler döner durur
azgın kavuniçi adam bir akşam senle beraber olmadı diye sabah sabah bir karış suratYakışıyormu sana
afiyet olsun bir tanem. Cimcime şu tubanın yazdığı hormon testi varya onu araştırdım bu arada. Test yapıldıktan 10 gün sonra sonuç çıkıyormuş ve gelişim haseki şubesinde 95 tl ssk varsa indirim yaparız 70 tl dediler. Bizim asya sağlıkta kaç para tahmin et :84::84::84: 280 tl fiyat verdiler.Ay başında gidip hasekide yaptırayım bende. Birde ona bakalım :76:
kızım inş bitmesin bitsin demiyoz fsh yumurta rezervini gösteren hormon
daha iyisi demin yazdığım amh hormonu imiş senin arkadaşının değeriymiş o hem
sen önce tahlıl yaptır bakalım
demekki 11.gün tekrar çağıracak. Hamile kalabilmek için yumurtaların en az 19 mm en fazla 22 mm olması lazım dün kaç mm di sordunmu canım. Bu arada bu enerjiden gel sana da verelim sen daha bir şey görmedin dur bakalım gün içerisinde burda ne pozitif enerjiler döner durur
azgın kavuniçi adam bir akşam senle beraber olmadı diye sabah sabah bir karış suratYakışıyormu sana
afiyet olsun bir tanem. Cimcime şu tubanın yazdığı hormon testi varya onu araştırdım bu arada. Test yapıldıktan 10 gün sonra sonuç çıkıyormuş ve gelişim haseki şubesinde 95 tl ssk varsa indirim yaparız 70 tl dediler. Bizim asya sağlıkta kaç para tahmin et :84::84::84: 280 tl fiyat verdiler.Ay başında gidip hasekide yaptırayım bende. Birde ona bakalım :76:
evet var biraz azgınlığım canımsağolsun ama,dün gece ben uyuyup kaldım....
canım buraya suratı asık morali bozuk bişeklde gelip,iki yazı yazıp,başlıyoruz kikirdemeye..burası moral kaynağı...ben mesela bu sabah çok suratsızdım,şimdi gayet iyiyim....seni de bekleriz sık sık,neşelenmeye.....
saol canım benim yaptır tabi ya ne olacak hasekide yaptır ne verecen o kadar para uygunu varken aslında ne diyecem madem böle bişey var neden dr larınız sizlere yaptırmadı hiç :26::26::26:
iyiyim canım diyete sardım bu hafta
bebek falan düşünmez oldum
Evet var biraz azgınlığım canımsağolsun ama,dün gece ben uyuyup kaldım....
kızım inş bitmesin bitsin demiyoz fsh yumurta rezervini gösteren hormon
daha iyisi demin yazdığım amh hormonu imiş senin arkadaşının değeriymiş o hem
sen önce tahlıl yaptır bakalım
tuğbiş benim fhs 4,89 bende amh testinden yaptrısammıki acaba. Hakana telefon açtım sormak için ama ameliyattaymış asistanına not bıraktım bakalım ne diycek
çok misafirperversiniz teşekkürler
iyiyim canım diyete sardım bu hafta
Bebek falan düşünmez oldum
valla şekerleblebi,iyi yapmışsın....düşünme bebek falan...ben de atmaya çalışıyorum güya aklımdan ama,yapıştı kaldı,canını sevdiğim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?