evet patlamaya hazır bir bomba:)))nasılsın canım..diğer topicdeki yazımı okudun mu??
bu topiğede yazarmısın ne oldu
aaaaaaaa gizemde gelmiş hoşgeldin canım
iyim cnm ne olsun idare ediyoruz işte biraz geyik biraz bilimsel biraz felsefe biraz pskoloji hhahahhahhahhahahhaha
cimcimemmm kuzum forlutal progestan içeriyo eğer bebiş varsa tutunur yoksa adet gelir ok tatlım rahat ol
bu topiğede yazarmısın ne oldu
canım şimdi okudum yazdıklarını allah yardımcın olsun canım üzülmek yok dediğin gibi durmak yok yola devam .....
[sıze="3"]tuğbaaacımmmmm...
Sorum arada kaynadı galiba...yumurtlama döneminde yumurtanın çatlamamsı gibi bişey olabilir mi[/sıze]
selam kızlar nasılsınız naptınız bugün ben çok yoğunummmm çokkk
buu arada okurken gördüm amh nedir kızlar biriniz açıklayabilirmi
selam kızlar nasılsınız naptınız bugün ben çok yoğunummmm çokkk
buu arada okurken gördüm amh nedir kızlar biriniz açıklayabilirmi
tabiki yazarım canım ama benim açtığım bir konu var başka ne durum kaldı hepsi bende var diye ordan okursanız herşeyimi yazdım.sadece bugunkü durumumu yazınca çok bişey ifade etmeyecektir tatlım..
ewt hayatım oluyo malesef biliyosun takıpteydim 3 ay ilk ay ilaçla güzel büyüdü ikinci ay ilaçsız o ay belkide oyle oldu çünki her ay değişir miş yumurtalarım büyüdü ve geriledi ayyy nihalin videsoundaki gibi bebek oldu yumoşş
cok iyi yapiyorsunus isten gucten zaman buldukca girip cikiyorum ama sizin yazdiklarinizi okuyorum cok beyendim aranizdaki tatli takilmalari benda arada okuyup guluyorum birbiriniza cok destek cikiyorsunus boyla arkadaslar burda bulmak cok zor kimseya derdini anlatamamak paylasamamak kendini yalniz ve gucsus hisetmek insani asiri derecede cok bunaltiyor bugun biraz duygusalim bunaltiysam kusura bakma
Bazı kişilerinde büyüyo 22 mm oluyo hatta 40 mm olan bile duydum ama çatlamadan kiste dönüşlüyo yada adetle atılıyo
allahım inşşş yumoşlarınız büyürde çatlarda bebiş olur inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
walla bende çok yoğunum kumsalcım ya nasılsın. Amh tuğa buldu o açıklar
şükür kavuşturana
Bazı kişilerinde büyüyo 22 mm oluyo hatta 40 mm olan bile duydum ama çatlamadan kiste dönüşlüyo yada adetle atılıyo
allahım inşşş yumoşlarınız büyürde çatlarda bebiş olur inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
inşallhh canımm inşallhh o günlerii rabbim göstrecekk alalhın izniyle
cimcimemmm kuzum forlutal progestan içeriyo eğer bebiş varsa tutunur yoksa adet gelir ok tatlım rahat ol
ve infertilite uzmanı arkadaşımız doç. Dr. Tuğba hanım yazdılar teşekkür ediyoruz kendilerineCimcime hanım cevap sizi tatmin ettimi. Etmediyse oklavayı alcam elime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?