Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

Cimcimemmm kuzum forlutal progestan içeriyo eğer bebiş varsa tutunur yoksa adet gelir ok tatlım rahat ol

iyim cnm ne olsun idare ediyoruz işte biraz geyik biraz bilimsel biraz felsefe biraz pskoloji hhahahhahhahhahahhaha

cok iyi yapiyorsunus isten gucten zaman buldukca girip cikiyorum ama sizin yazdiklarinizi okuyorum cok beyendim aranizdaki tatli takilmalari benda arada okuyup guluyorum birbiriniza cok destek cikiyorsunus boyla arkadaslar burda bulmak cok zor kimseya derdini anlatamamak paylasamamak kendini yalniz ve gucsus hisetmek insani asiri derecede cok bunaltiyor bugun biraz duygusalim bunaltiysam kusura bakma

selam kızlar nasılsınız naptınız bugün ben çok yoğunummmm çokkk
buu arada okurken gördüm amh nedir kızlar biriniz açıklayabilirmi

[sıze="3"]tuğbaaacımmmmm...
Sorum arada kaynadı galiba...yumurtlama döneminde yumurtanın çatlamamsı gibi bişey olabilir mi
[/sıze]

ewt hayatım oluyo malesef biliyosun takıpteydim 3 ay ilk ay ilaçla güzel büyüdü ikinci ay ilaçsız o ay belkide oyle oldu çünki her ay değişir miş yumurtalarım büyüdü ve geriledi ayyy nihalin videsoundaki gibi bebek oldu yumoşş

amh detaylı bir test imiş cnm fsh yumurta rezervimizi gösteriyor ya o test daha ince datay araştırma yapıyor yumurta kalıtesi, miktarı, vs... Google yaz oku bak
erkeklerde de yapılan bir test

walla bende çok yoğunum kumsalcım ya nasılsın. amh tuğa buldu o açıklar

tabiki yazarım canım ama benim açtığım bir konu var başka ne durum kaldı hepsi bende var diye ordan okursanız herşeyimi yazdım.sadece bugunkü durumumu yazınca çok bişey ifade etmeyecektir tatlım..

okudum canım senin topicte. üzülme gizemcim. allahın izni ile bu sınavı verip mükafatını alırsın inşallah

şükür kavuşturana

olurmu canım bende dün öyle bunalım takıldım her zaman dört dörtlük olamıyoruz kii bazan ağlayacağız bazan güleceğiz bazan çıldıracağız ama hep güçlü olacağız hepimiz birimiz birimiz hepimiz içiniz canım

Bazı kişilerinde büyüyo 22 mm oluyo hatta 40 mm olan bile duydum ama çatlamadan kiste dönüşlüyo yada adetle atılıyo
allahım inşşş yumoşlarınız büyürde çatlarda bebiş olur inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

inşallhh canımm inşallhh o günlerii rabbim göstrecekk alalhın izniyle

sağol canım....benim bu yumurtlama dönemimde hiç o yumurtlama dönemi akıntısına falan rastlamadım da....canım sıkıldı....ilşki kurmaya çalışıyorum....neyse boşver,...öyle işte...

cimcimemmm kuzum forlutal progestan içeriyo eğer bebiş varsa tutunur yoksa adet gelir ok tatlım rahat ol

ve infertilite uzmanı arkadaşımız doç. Dr. Tuğba hanım yazdılar teşekkür ediyoruz kendilerine Cimcime hanım cevap sizi tatmin ettimi. Etmediyse oklavayı alcam elime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…