Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

sağol canım....benim bu yumurtlama dönemimde hiç o yumurtlama dönemi akıntısına falan rastlamadım da....canım sıkıldı....ilşki kurmaya çalışıyorum....neyse boşver,...öyle işte...

hım oluyodur da sen farkında değilsindir takma kafana cnm bebeğin olmuş kesin olur çok düşündükçe geri tepiyo inan

aaaaaaaaa gizem için bir halay seansı düzenleyelim diyecektim ama gizem gitmiş ben başlasam gelen olurmuki acep. dur bakayım

hım oluyodur da sen farkında değilsindir takma kafana cnm bebeğin olmuş kesin olur çok düşündükçe geri tepiyo inan

sağol tatlım...böyle şeyler duyunca rahatlıyo insan..allah hepimize verir inşallah....versin ama yaaa....

neyse kızlar halay diyo.....

halayımı çekeyim de kaçayım....
kızlar iyi akşamlar herkese.......

amh detaylı bir test imiş cnm fsh yumurta rezervimizi gösteriyor ya o test daha ince datay araştırma yapıyor yumurta kalıtesi, miktarı, vs... Google yaz oku bak
erkeklerde de yapılan bir test

anladım canım ben bi araştırayım bunu sağol canım benimmm

sabahtan beri oynuyoruz kumsal hanım tınlamadı bile alacağın olsun kız senin

:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

kızlarrrr can dostlarrrr bende çıkıyorum güzel bir banyo sonra perşembe dualarımı yapıp mışıl mışılllll uyumak istoyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…