Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

serpil02507+,hayatkavunici,serengl,kimse+,nhlkpr+,cimcimes53

kızlar yeni yeni cici arkadşlar gelmişş :))) anam hoşgelmiş düştüü delilerin arsına :)))

kızlar kafam allak bullak oldu yine ya nette araştırma yapıyodum kan testiyle ilgili bazen kan negatif çıkıp 15 gün sonra bakınca pozitif oluyomuş bazı yerlerde tet karışıklığı falan olmuş vs.... bunun gibi şeyler acaba tekrar yaptırsammı ki ben en son 10unda çalışma yaptım ve 38-40 günlük regl dönemine göre en son 10 uydu yumurtlama dnemim üstüne 15 daha koyunca ayın 25 i demek yani cumartesi acaba olabilirmi kızlar ne diyosunuz bi idrar dahamı yapsamki sabaha kafam karıştı ilaçta içiyorum ????

kızlarr bir boşluk var haytımda bir boşluk var yatağımda ne olacak benim halim

azdın sen

serpil02507+,hayatkavunici,serengl,kimse+,nhlkpr+,cimcimes53

kızlar yeni yeni cici arkadşlar gelmişş :))) anam hoşgelmiş düştüü delilerin arsına :)))

senin canın sıkılıyor galiba

serpil02507,kimse,cimcimes53+,nimren,Mısra,
:10 sizi arıyoummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

anlaşılan senin canın daha çok sıkılıyor

tamam canım 5 yazdım ....

41 kere maşallah sana canım benim

tamam canım 100 yazdım anladım patron geldiğini ay ne oluyo bu hafta başlayacam patronlarınıza ha

walla başla bu patronlara zaten gıcık oluyorum bu papaza

fatoşcummmmm senin inceliğin bebemmm

ama şu msn işini sevmiyorum haaaa tek tek patronlarınızı arıycam engel koysun

ni dimek tatlım incelik değil gerçek ayrıca msn daha kolay anında görüntü daha zevkli kabul et hadi

ayyy fatoocum yatağın boşuğuna alışığımda kalbimin boşluğuna alışık değilim :))))))))

tea birde mola vereyim :86:

kızlarr bir boşluk var haytımda bir boşluk var yatağımda ne olacak benim halim
bu da geçer,bu da geçer....en güzeli,gönlüne düşer,yatağına düşer...hayatına düşer.....

sen daha adet görmedin miiiiiiiiiiiiiiiiiiii

bence doktora sor

canım evet geç döllenme dedikleri olayda bu tarz gebelikler oluşuyor yani sende adet olmadın tekrar denemekte fayda var bence yanii böyle arkadaşlar hamile kaldı ama yinede beklesekmi ki :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…