tea birde mola vereyim :86:
serpilcim yazdım 100 tane meryemleri unutma ha
kızlarr bir boşluk var haytımda bir boşluk var yatağımdane olacak benim halim
serpil02507+,hayatkavunici,serengl,kimse+,nhlkpr+,cimcimes53
kızlar yeni yeni cici arkadşlar gelmişş :))) anam hoşgelmiş düştüü delilerin arsına :)))
serpil02507,kimse,cimcimes53+,nimren,Mısra,
:10 sizi arıyoummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
tamam canım 5 yazdım ....
41 kere maşallah sana canım benim
tamam canım 100 yazdım anladım patron geldiğini ay ne oluyo bu hafta başlayacam patronlarınıza ha
fatoşcummmmm senin inceliğin bebemmm
ama şu msn işini sevmiyorum haaaa tek tek patronlarınızı arıycam engel koysun
azdın sen
senin canın sıkılıyor galiba
anlaşılan senin canın daha çok sıkılıyor
walla başla bu patronlara zaten gıcık oluyorum bu papaza
ni dimek tatlım incelik değil gerçek ayrıca msn daha kolay anında görüntü daha zevkli kabul et hadi
tea birde mola vereyim :86:
bu da geçer,bu da geçer....en güzeli,gönlüne düşer,yatağına düşer...hayatına düşer.....kızlarr bir boşluk var haytımda bir boşluk var yatağımdane olacak benim halim
kızlar kafam allak bullak oldu yine ya nette araştırma yapıyodum kan testiyle ilgili bazen kan negatif çıkıp 15 gün sonra bakınca pozitif oluyomuş bazı yerlerde tet karışıklığı falan olmuş vs.... bunun gibi şeyler acaba tekrar yaptırsammı ki ben en son 10unda çalışma yaptım ve 38-40 günlük regl dönemine göre en son 10 uydu yumurtlama dnemim üstüne 15 daha koyunca ayın 25 i demek yani cumartesi acaba olabilirmi kızlar ne diyosunuz bi idrar dahamı yapsamki sabaha kafam karıştı ilaçta içiyorum ????
kızlar kafam allak bullak oldu yine ya nette araştırma yapıyodum kan testiyle ilgili bazen kan negatif çıkıp 15 gün sonra bakınca pozitif oluyomuş bazı yerlerde tet karışıklığı falan olmuş vs.... bunun gibi şeyler acaba tekrar yaptırsammı ki ben en son 10unda çalışma yaptım ve 38-40 günlük regl dönemine göre en son 10 uydu yumurtlama dnemim üstüne 15 daha koyunca ayın 25 i demek yani cumartesi acaba olabilirmi kızlar ne diyosunuz bi idrar dahamı yapsamki sabaha kafam karıştı ilaçta içiyorum ????
bu da geçer,bu da geçer....en güzeli,gönlüne düşer,yatağına düşer...hayatına düşer.....
sen daha adet görmedin miiiiiiiiiiiiiiiiiiii
olmadım canım ilaç içiyorum p.tesi bitecek ondan sonra ....
canım evet geç döllenme dedikleri olayda bu tarz gebelikler oluşuyor yani sende adet olmadın tekrar denemekte fayda var bence yanii böyle arkadaşlar hamile kaldı ama yinede beklesekmi ki:44:
beklemesine bekliyim ama ilaç içiyorum ya varsa ve ilaç farklı etki gösterirse ?????
beklemesine bekliyim ama ilaç içiyorum ya varsa ve ilaç farklı etki gösterirse ?????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?