ben de seniçok çok tatlım.....
bende iyiyim canım çok sağolllsaol canım iyiyim sen nasılsın ....
günaydın hayatcım sanada hayırlı cumalar ohhhh süpersinnn maşallahcimcimes53+,kumsal,
kızlaarrr.
günaydın...hayırlı cumalar....mutluluk taşıyo valla herbiyerimden......
çok güzel bi gün olsun...
günaydın canlarım ciğerlerim
ballı çöreklerim
cumamız mübarek dualarımız kabul olsun inş.
bugün adet oldum ve eskiden habersiz gelirdii bilemzdim beklemzdim hiç bugün bekar dönemlerimdeki gibi sesizce geldii artıkk bedenim de bekarlığa adapte olmuş
kızlar günaydın çok yoğunum öğlen duaya yetişmeye çalışıcam
canım benim..bedenin gibi beynin de adapte olacak bekarlığa....o zaman daha mutlu daha huzurlu olacaksın....kaç yıllık evliydin kuşum...
Günadın kızlar hayırlı cumalar çok yoğunum bu saatte geldiğimden anlarsınız duada olamayabilirim o yüzden beni unutmayın
hala sncılarım var sanki adet olacakmışım gibi ama bir tarafım ikinci çizgiye bağlan umudunu kaybetme diyor aklım ve kalbimi sizlerle duada buluşmak dileğiyle hoşçakalın
Günadın kızlar hayırlı cumalar çok yoğunum bu saatte geldiğimden anlarsınız duada olamayabilirim o yüzden beni unutmayın
hala sncılarım var sanki adet olacakmışım gibi ama bir tarafım ikinci çizgiye bağlan umudunu kaybetme diyor aklım ve kalbimi sizlerle duada buluşmak dileğiyle hoşçakalın
canlarım gunaydın cumamız mubarek dualarımız kabul olsun
cimcime meryem süresi bitti secdelerde oky 1 yasın 1amme 1 de teberake okudum duaya ekle canım
cimcime meryem süresi bitti secdelerde oky 1 yasın 1amme 1 de teberake okudum duaya ekle canım
güzel haberin gelir inşallah....çift çizgi diye bağırırsın canım..Günadın kızlar hayırlı cumalar çok yoğunum bu saatte geldiğimden anlarsınız duada olamayabilirim o yüzden beni unutmayın
günaydın canım...amin...herkese günaydııın hayırlı cumalar tüm dualarımızın kabul olması dileğimle............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?