yok canım kızar mıyım hiç,neden kızar mıyım hiç.....keşke sende olsaydın canım şaka yapıyorum kızmadın değilmiyokmu telin falan msn si gel yanımıza sende
çatlama kız çatlama....ama benim çocukluk arkadaşım vardı,adı zekiye,hiç zekiye diyenini duymadım,o kadar güzel bi kızdı anlatamam...ama herkes uzaylı zekiye derdi.......çatladım
yok canım kızar mıyım hiç,neden kızayım....keşke sende olsaydın canım şaka yapıyorum kızmadın değilmiyokmu telin falan msn si gel yanımıza sende
çatlama kız çatlama....ama benim çocukluk arkadaşım vardı,adı zekiye,hiç zekiye diyenini duymadım,o kadar güzel bi kızdı anlatamam...ama herkes uzaylı zekiye derdi.......çatladım
yok canım kızar mıyım hiç,neden kızayım....
ben hala eski tip teknoloji düşmenın bi tel kullanıyorum...bi de işyerinde cepten msnye bağlansam heralde tefe koyar çalarlar beni.
çatlama kız çatlama....ama benim çocukluk arkadaşım vardı,adı zekiye,hiç zekiye diyenini duymadım,o kadar güzel bi kızdı anlatamam...ama herkes uzaylı zekiye derdi.......
yazık kıza gitti güzellik
kız valla uykumu açtın tuğba.....sırıtıp duruyorum deinden beri....
ah yazıııkkkk gitti güzellik....
yavruşş hoşgeldin canım.nerelerdesin....
işlerim yoğundu yemek falan yedim anca geldim canım yarın şirketin yılbaşı partisi var onun için netten saç modellerine bakıyorum
oo parti demekki nerde kız 80 ler mi sizde yapcaksınız
işlerim yoğundu yemek falan yedim anca geldim canım yarın şirketin yılbaşı partisi var onun için netten saç modellerine bakıyorum
amannn nerden bildinn partinin adı 70 ler ve 80 lerin efsane parçaları ile 2010 parti
swissotel the bosphorus fuji balo salonunda
yaaa.kurumsal olunca böle parti marti oluyo işte...ne güzel....ne giyicennnnnnnnn
bilirim benkız bu sene moda oldu sanırım bu çocuklar duymasında yaptılar ya
kızla salçalı makarna dışarıda kaç gün bekler bozulmadan?
:78::78::78::78::78::78::78::78::78::78: parti mi var dediniz aaaaaaaaa nerde kimlerle bende varmıyım:79::79::79::79:
evet canım türkiye genelindeki bütün şirket çalışanları toplanacak her sene bir yerde yapyolar böle ne giycem henüz karar veremedim kızlar çok kokoş bir görseniz bende şık ve alımlı olucam
akıllı bıdık her şeyden haberin var
kızla salçalı makarna dışarıda kaç gün bekler bozulmadan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?