Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

keşke sende olsaydın canım şaka yapıyorum kızmadın değilmi yokmu telin falan msn si gel yanımıza sende
yok canım kızar mıyım hiç,neden kızar mıyım hiç.....
ben hala eski tip teknoloji düşmenın bi tel kullanıyorum...bi de işyerinde cepten msnye bağlansam heralde tefe koyar çalarlar beni.
çatlama kız çatlama....ama benim çocukluk arkadaşım vardı,adı zekiye,hiç zekiye diyenini duymadım,o kadar güzel bi kızdı anlatamam...ama herkes uzaylı zekiye derdi.......

keşke sende olsaydın canım şaka yapıyorum kızmadın değilmi yokmu telin falan msn si gel yanımıza sende
yok canım kızar mıyım hiç,neden kızayım....
ben hala eski tip teknoloji düşmenın bi tel kullanıyorum...bi de işyerinde cepten msnye bağlansam heralde tefe koyar çalarlar beni.
çatlama kız çatlama....ama benim çocukluk arkadaşım vardı,adı zekiye,hiç zekiye diyenini duymadım,o kadar güzel bi kızdı anlatamam...ama herkes uzaylı zekiye derdi.......

yazık kıza gitti güzellik

yaaa.kurumsal olunca böle parti marti oluyo işte...ne güzel....ne giyicennnnnnnnn

evet canım türkiye genelindeki bütün şirket çalışanları toplanacak her sene bir yerde yapyolar böle ne giycem henüz karar veremedim kızlar çok kokoş bir görseniz bende şık ve alımlı olucam

bilirim ben kız bu sene moda oldu sanırım bu çocuklar duymasında yaptılar ya

akıllı bıdık her şeyden haberin var

iyi işte ne güzel eğlenirsin..
kafanda dağılır..
resim gösterirsin bizede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…