Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

işlerim yoğundu yemek falan yedim anca geldim canım yarın şirketin yılbaşı partisi var onun için netten saç modellerine bakıyorum

mersii
olursun kız süper olursun sen bizede resimleri yolla sonra

ama ne dedik...2011 bizim yılımız yılımızdı ya.....yeni başlangıçlara...şöle giyin süslen,şıkkıdışıkkıdı...çık eğlen tatlım....

2011 biizm yılımız bana yenii koca hahhahahhahahahhahha ama yakışıklı ve paralı hahhahahhahahah tüp bebek yapsın değilmi mümkünse karııs ölmüş çocuksuuz dul adamm hahhahahhahahahahhahah ayyyyyyyyyyyy heyecan yaptım

evet canım bu yıl herşey çok güzel olacak...Allah gönlüne göre nasip etsin inşallah:))

ağzından bal damlıyo kız...hah şööle..neden olmasın arkadaşım..hepsi olur hayırlsıyla...
allah kolaylık versn ben bitirdim:))
ne mutlu sana canım ya...ben de işleri toparladım ama,maalesef çıkamıyorummmmmmmmm

ya bende ısıttım tam yiyecektim midem almadı.iyi oldu sorduğum.sağol..

bende kokoş olurum:82::82: yupyyyyyyyy
:81::81::81::81::81:
valla aynnennnnnn şekerim ben de öyleyim...
BENCE Bİ GÜN İŞE GİTMELİ,BİGÜN GİTMEMELİ.....
bencede bigün iş bigün ev
canım ben pek yılbaşı kutlamma sevmem ama galiba bu yılbaşıı dağıtıcamm hahhahahhahahhahahahahahahhah
dağıt anam dağıt kim tutar seni
cimcimeden haber var mı?
hala haber yok o şimdi taşınmayla uğraşıyodur ama aklı burdadır eminim

aminnnnnnnnnnn ne diliyorsan o olur inşallah serpilim hayırlısıyla raabbim kalbine göre versin

canım işin geyiği bir trafa rabbim bize doğru ve iyi insanları denk getirsin aşka ve başka şeyler kalbim kırık sadce işimi ve ailmei istiiyorum yaşamıma bu yönde yön verdim eskidende öyleydim ben zaten sizlerle mutluyum sizler annne olunca daha çok mutlu olucam bana fazlasıyla yetiyorsunzu işim ailem sizler bu güzel bir döngü

canım benim rabbim gönlündeki muradını versin sen çok ii kalplisin bu o kadar belliki

canım benim rabbim gönlündeki muradını versin sen çok ii kalplisin bu o kadar belliki

canım sevdiklerin mutlu olursa sende mutlu olursun ben herkesi seviyorum ve gerçekten hepiniz anne olunca ben daha ama dahah mutlu oluyorum :) kalplerin güzelliğini yaradan görürr ve bilir mucuxxxxxxxxxxx yürekten inanıyorumm başaracaksınzı anne olmayıı yalnız babalarda istemeli :)))

amin canım benim...bizi geçeceksin belkide buna inanıyorum anne olacaksın ...rabbim yüzüne gülecek her yokuşun bir inişi vardır

Allah kolaylık versn ben bitirdim:))

serpileaffetmek geçmişteki anıların boyunduruğundan kurtulmak
yaşamımızı kontrol altında tutmasına son vermek demektir. affetmek!acıya son vermek demektir

bilmem ihtiyacın var mı..gerideki kırgınlıkların için.........ben çok çaba sarfediyorum....

ÖMRÜNÜN YARISI
Eski İstanbul’da bir şair boğaz gezintisi yapmak için kayığa binmiş. O dönem aydınlar arasında Farsça bilmek modaymış! Şair, gezinti sırasında kibirli bir tavırla kayıkçıya:
“Farisi bilir misin?” diye sormuş.
Kayıkçı:
“Hayır Efendim, bilmiyorum” demiş.
Şair alaycı bir ses tonuyla:
“Eyvah, gitti ömrünün yarısı!” demiş.
Kayıkçı bu sözlere içerlese de sesini çıkarmamış. Biraz açıldıktan sonra fırtına çıkmış, dalgalar kayığı sallamaya başlamış.
Kayıkçı:
“Beyim, yüzme bilir misiniz?” diye sormuş.
Şair:
“Hayır, bilmiyorum!” demiş.
Bu sefer de kayıkçı:
“Eyvah, gitti ömrünüzün tamamı!” demiş.

Ayı ile Kız
Bir avcı ile dünyalar güzeli kızı birlikte ava çıkmışlar. Avcı, dişi bir ayıyı vurmuş. Bunun üzerine erkek ayı intikam almak için avcının güzeller güzeli kızını kaçırmış. Fakat ayı, bir süre sonra kaçırdığı kıza aşık olmuş. Dolayısıyla ona çok iyi davranmış. Bu arada kızı kurtarmak için herkes seferber olmuş. Nihayet avcının kızını çalı çırpıdan yapılmış bir kulübede bulmuşlar.
Kurtarılan kızı, kral oğluna istemiş. Böylece kız saraya gelin gitmiş. Sarayda yaşamaya başlamış. Ancak kralın oğlundan gerekli ilgiyi görmeyen kız, son derece mutsuzmuş! Kendisine kralın oğluyla evli olmanın nasıl olduğunu sormuşlar? Bu soruya kızcağız, çarpıcı bir cevap vermiş:
“Eski kocam ayıydı mayıydı, ama bana çok iyi davranıyordu; eski evim çalıdan çırpıdandı; ama orada kendimi çok iyi hissediyordum!” demiş.

TİMSAH İLE FİL

Günün birinde birbirine aşık olan timsah ile fil evlenmiş. Evliliğin ilk günlerinde timsah gölde yakaladığı en güzel balıkları file ikram ediyormuş; fil de ormanda bulduğu en güzel bitkileri timsaha ikram ediyormuş. Aslında fil ne yapsın balığı, timsah ne yapsın bitkiyi…
Neyse cicim ayları geçtikten sonra timsah ile filin arasında soğukluk başlamış. Evliliklerinin kötüye gittiğini fark etmişler. Nerede yanlış yaptıklarını sorgulamaya başlamışlar.
Bu sorgulama sonucunda birbirlerine kendi sevdikleri şeyleri ikram ettiklerini anlamışlar. Tekrar durumu onarıp düzeltmek için timsah gölün en derinlerinde bulduğu temiz yosunları file ikram etmeye, filde uzun hortumuyla göl kenarında tuttuğu iri balıkları timsaha ikram etmeye başlamış. Bu davranışları sayesinde kötü gidişi durdurup evliliklerini kurtarmışlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…