işlerim yoğundu yemek falan yedim anca geldim canım yarın şirketin yılbaşı partisi var onun için netten saç modellerine bakıyorum
evet canım türkiye genelindeki bütün şirket çalışanları toplanacak her sene bir yerde yapyolar böle ne giycem henüz karar veremedim kızlar çok kokoş bir görseniz bende şık ve alımlı olucam
akıllı bıdık her şeyden haberin var
canım ben pek yılbaşı kutlamma sevmem ama galiba bu yılbaşıı dağıtıcamm hahhahahhahahhahahahahahahhah
merhaba canlarım nasılsınız..nihayet hafta sonu tatili geldi..
ama ne dedik...2011 bizim yılımız yılımızdı ya.....yeni başlangıçlara...şöle giyin süslen,şıkkıdışıkkıdı...çık eğlen tatlım....
iyiyiz canım...hoşgeldin...mesainin son saatlerin bitirmeye çalışıyoruz....
cimcimeden haber var mı?
2011 biizm yılımız bana yenii koca hahhahahhahahahhahha ama yakışıklı ve paralı hahhahahhahahah tüp bebek yapsın değilmi mümkünse karııs ölmüş çocuksuuz dul adamm hahhahahhahahahahhahah ayyyyyyyyyyyy heyecan yaptım
canım cimcime dükkan taşıyor bbeeğimm
gizem79 canımmmmmmmmmmmmm kzkuu balımmmmmmmmmmmmmmmmm bende adet oldum hahhahahhahhahhahahhh
ağzından bal damlıyo kız...hah şööle..neden olmasın arkadaşım..hepsi olur hayırlsıyla...2011 biizm yılımız bana yenii koca hahhahahhahahahhahha ama yakışıklı ve paralı hahhahahhahahah tüp bebek yapsın değilmi mümkünse karııs ölmüş çocuksuuz dul adamm hahhahahhahahahahhahah ayyyyyyyyyyyy heyecan yaptım
ne mutlu sana canım ya...ben de işleri toparladım ama,maalesef çıkamıyorummmmmmmmmallah kolaylık versn ben bitirdim:))
ya bende ısıttım tam yiyecektim midem almadı.iyi oldu sorduğum.sağol..
:81::81::81::81::81:bende kokoş olurum:82::82: yupyyyyyyyy
bencede bigün iş bigün evvalla aynnennnnnn şekerim ben de öyleyim...
BENCE Bİ GÜN İŞE GİTMELİ,BİGÜN GİTMEMELİ.....
dağıt anam dağıt kim tutar senicanım ben pek yılbaşı kutlamma sevmem ama galiba bu yılbaşıı dağıtıcamm hahhahahhahahhahahahahahahhah
hala haber yok o şimdi taşınmayla uğraşıyodur ama aklı burdadır eminimcimcimeden haber var mı?
2011 biizm yılımız bana yenii koca hahhahahhahahahhahha ama yakışıklı ve paralı hahhahahhahahah tüp bebek yapsın değilmi mümkünse karııs ölmüş çocuksuuz dul adamm hahhahahhahahahahhahah ayyyyyyyyyyyy heyecan yaptım
valla aynnennnnnn şekerim ben de öyleyim...
BENCE Bİ GÜN İŞE GİTMELİ,BİGÜN GİTMEMELİ.....
:81::81::81::81::81:
bencede bigün iş bigün ev
dağıt anam dağıt kim tutar seni
hala haber yok o şimdi taşınmayla uğraşıyodur ama aklı burdadır eminim
aminnnnnnnnnnn ne diliyorsan o olur inşallah serpilim hayırlısıyla raabbim kalbine göre versin
canım işin geyiği bir trafa rabbim bize doğru ve iyi insanları denk getirsin aşka ve başka şeyler kalbim kırık sadce işimi ve ailmei istiiyorum yaşamıma bu yönde yön verdim eskidende öyleydim ben zaten sizlerle mutluyum sizler annne olunca daha çok mutlu olucam bana fazlasıyla yetiyorsunzu işim ailem sizler bu güzel bir döngü
canım benimrabbim gönlündeki muradını versin sen çok ii kalplisin bu o kadar belliki
canım işin geyiği bir trafa rabbim bize doğru ve iyi insanları denk getirsin aşka ve başka şeyler kalbim kırık sadce işimi ve ailmei istiiyorum yaşamıma bu yönde yön verdim eskidende öyleydim ben zaten sizlerle mutluyum sizler annne olunca daha çok mutlu olucam bana fazlasıyla yetiyorsunzu işim ailem sizler bu güzel bir döngü
Allah kolaylık versn ben bitirdim:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?