Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

bizde yok sprm kalıtesi hareketi yok yumurta çatladı çatlamadı yok gün aşırı çalışs vs. yapmıycazzzz rahat olup keyfimize bakcaz bu msjdan bunu anladık

Kız ne intikamcı ruha sahipsin

hangi zamanda çağda yız şekerim Okla vurulmuş birene rastlarsak
şaka bi yana ama çok güzel Mecazi anladık msj alındı
seni zeki seniii
ağlama kzuuu akşam a halay çekeriz hahhahahhaah

bizde yok sprm kalıtesi hareketi yok yumurta çatladı çatlamadı yok gün aşırı çalışs vs. Yapmıycazzzz rahat olup keyfimize bakcaz bu msjdan bunu anladık

........
Ahlayıp vahlayacağımıza,bizi o durumdan kurtacak çözümler üretelim yaniii...takılıp kalmayaşım neden böyle oldu falan diye......ben zamanında çok yaptım da,......yapmayalım hiçbirimiz..bi tek bize zararı var.....

Mrb arkadaşlar
Topiği açtım ama 1 saattir cvp yazamadım.
Allah tüm dualarınızı kabul etsin,en kısa zamanda bebişlerinize kavuştursun inşallah aminnnnnnnn

Mrb arkadaşlar
Topiği açtım ama 1 saattir cvp yazamadım.
Allah tüm dualarınızı kabul etsin,en kısa zamanda bebişlerinize kavuştursun inşallah aminnnnnnnn
aminnn inşallah allah sanada kolay doğumlar nasip etsin ..bize dua et canım doğumda
merhaba Allah okudunuz dualari kabul etsin Allah hepiniza gonluna gore versin kimseyda umutsuz birakmasin hayirli cumalar herkeza

aminnnnn ...saol canım sanada hayırlı cumalar

cimcimeyi göremeyince şaşırdım..

herkeze merhaba,hayırlı cumalar..
dualarınızı allah kabul etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…