Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

selda test sonucunu kızlar söyledi
hayırlısı olsun canım üzülme
aslında kan testi yaptırsan daha iyi
için/içimiz rahatlar

slm kızlar evimizi taşıdık çok şükür yerleştkte , geçen hafta izinliydim yarın iş başı ypacağım, minnoşumda bende iyiyiz teyzeleri, sizler nasılsınız...

canlarım nasılsınız bakalım bekın yarın ben geç girebilirim belki hiç giremeyebilirim dükkan haftaiçi açılacak sanırım hatta büyük ihtimal yılbaşından sonraki p.tesi açılır sanırım eski dükkanda ve yeni dükkanda biraz işlerim var onlara koşturacam yarın oyuzden girmezsem merak etmeyin canlarım salı muhakka gelirim yarında 5 dakkalığına da olsa uğramaya çalışacam canlarım...

buarada hala adet olmadım yarın sabah ilacım bitiyo inş. fazla beklemeden regl olurum yeni yıla temizlenmiş girerim inş...

hepinizi kocaman öpüyorum dua listesinide en kısa zaman da yayınlayacam kızlar ....

tamam şekerim hallet işlerini gel :80::80::80:

slm kızlar evimizi taşıdık çok şükür yerleştkte , geçen hafta izinliydim yarın iş başı ypacağım, minnoşumda bende iyiyiz teyzeleri, sizler nasılsınız...

yeni eviniz bebeğinle size hayırlı uğurlu olsun sağlıkla, huzurla oturmak nasıp olsun inşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…