Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

günaydın hanımlar nasılsınız bakimmm

iyiyiz canım sen nasılsın ronyacım

seldacım hayırlısı allahtan inşallah bebeğin seninledir ama değilsede üzülme lütfen mutlaka anne olacaksın allahtan umudunu kesme

günaydın kızlar patron gene burda
ama kaçamak yapıcam öpüyorum iyi haftalar hepinizeee
bi gitmedi şu patronun bir an önce gönder

günaydın hanımlar nasılsınız bakimmm
günaydın canımmm

ronya sanda günaydın dualrını Allah kabul etsin

tben canım patronuna slm söyle :)))

mısracım canım uras paşaya mucux
kızlar hepiniz iyi olun

cimcimeeeeeeeeeeeeeeeeee yokluğun yüreğimi dağlıyor canım arkadaşım. sabah gelirgelmez senin güler yüzünle günaydını duymadan nasıl sabahlara başlıycam ben . lütfen bu arayı çok uzatma çabuk gel

sen ne tatlıısn ya:82::82::82::79::79::79:

canım napalım ya hoşgelmişler kısmet hayırlısı değilmiş demekki üzülmek yok canım hayırlısı ile inş. kavuşacağız bebişlerimize ...

ya kızlar bir mesalktaşım var ikinci evliliğini yaptı her iiskisinde eçocukları var ya adam kız evladı olsun diye kıvranıyor kadında çocuk yapmıyor 1 yıl içinde 2 kerre bebek aldırdılar sabah yine kürtaj oldu dedii biizimki bende allahımm ya yarabimm bu ne dedimm milet kıvranıyor bbek için hele adam resmen kıvranıyor kadın aldırıyor eyyy yarbbimm senin adaltin ne diyeyim dedim (

ya kızlar bir mesalktaşım var ikinci evliliğini yaptı her iiskisinde eçocukları var ya adam kız evladı olsun diye kıvranıyor kadında çocuk yapmıyor 1 yıl içinde 2 kerre bebek aldırdılar sabah yine kürtaj oldu dedii biizimki bende allahımm ya yarabimm bu ne dedimm milet kıvranıyor bbek için hele adam resmen kıvranıyor kadın aldırıyor eyyy yarbbimm senin adaltin ne diyeyim dedim (

sözlerin yetmediği noktadayım dilim ağzımda büyüyor ne diyebilirim çok üzücü anlatılır gibi değil ya rabbim gör bu kullarını artık hadi bizlerin sınavı bu diyelim çektiğimiz acılar yetmezmi ağlayacak gücü bile bulamıyorum kendime ne zorluklar çekiyoruz hiç kolay değil başkasının değil kendi çocuklarımızı sevme hakkını alma elimizden

kızlar benim kırmızılar geldi

hayırlısı olsun seldacım inş olucak bi gün
sen ne tatlıısn ya:82::82::82::79::79::79:

yerim seni

benim yokluğum dağlamıyor anlaşıldı

canım bende birşey diyemiyorum sabah tartıldım 49 kloyum kıyaftleri çıkarsak 48 klo eder ne hale gelmişim moralim iptal oldu ya taka taka taka erimişim artık toplanmalıyım bir şeklde herşeyi sıfırlamlıyım bende bu klo kaybı bebek sevdasından oldu şimdii köpek gibi pişmanım kenimi mahvettiğime

merhaba kızlaaar
ii haftalar
benimde kırmızılar yolda sanırım belirtiler başladı bile üfffff:2: şimdiden gerildim valla
her ay anı şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…