günaydın hanımlar nasılsınız bakimmm
günaydın yavru kuşlar ben geldim ama boş geldim malum bugün test günüm ama artık hevesim kalmadı yaptırmayacam gelirse kırmızılar ne ala gelmezse o zaman düşünürüm belki
hepinizi öpüyorum
bugün pazartesi yoğun olabilirim ama her fırsatta burdayım
canlarım nasılsınız bakalım bekın yarın ben geç girebilirim belki hiç giremeyebilirim dükkan haftaiçi açılacak sanırım hatta büyük ihtimal yılbaşından sonraki p.tesi açılır sanırım eski dükkanda ve yeni dükkanda biraz işlerim var onlara koşturacam yarın oyuzden girmezsem merak etmeyin canlarım salı muhakka gelirim yarında 5 dakkalığına da olsa uğramaya çalışacam canlarım...
buarada hala adet olmadım yarın sabah ilacım bitiyo inş. fazla beklemeden regl olurum yeni yıla temizlenmiş girerim inş...
kolay gelsin canım bir an önce işlerini bitir gel..hayırlsııyla olursun inşallah..bende dun oldum geldi benim kırmızılıar
hepinizi kocaman öpüyorum dua listesinide en kısa zaman da yayınlayacam kızlar ....
günaydın kızlar patron gene burda
ama kaçamak yapıcam öpüyorum iyi haftalar hepinizeee
günaydın yavru kuşlar ben geldim ama boş geldim malum bugün test günüm ama artık hevesim kalmadı yaptırmayacam gelirse kırmızılar ne ala gelmezse o zaman düşünürüm belki
umarım gelmez kırmızıların inşallah tuttar aşılılaman iyi haberini bekliyoruz canım allah buyuk inşallah yüzünü güldürür
hepinizi öpüyorum
bugün pazartesi yoğun olabilirim ama her fırsatta burdayım
günaydın canımmmgünaydın hanımlar nasılsınız bakimmm
günaydın şekerler.umarım hepiniz iyisinizdir,biz iyiyiz çok şükür.
cimcimeeeeeeeeeeeeeeeeee yokluğun yüreğimi dağlıyor canım arkadaşım. sabah gelirgelmez senin güler yüzünle günaydını duymadan nasıl sabahlara başlıycam ben. lütfen bu arayı çok uzatma çabuk gel
buse değil tuğba cnm unut o nici
ay sorma uzun hikaye özüme döndüm amatuğba diyebilirsin
ateş topiğine de girmiyom 2 topic ekli diğerinide silcem
herşeyi bırtaktım bu ay
ateş ölçmeyi
dr takıbını
gün saymayı
olursa olarrr modundayım emelcim
kızlar benim kırmızılar geldi
canım napalım ya hoşgelmişler kısmet hayırlısı değilmiş demekki üzülmek yok canım hayırlısı ile inş. kavuşacağız bebişlerimize ...
ya kızlar bir mesalktaşım var ikinci evliliğini yaptı her iiskisinde eçocukları var ya adam kız evladı olsun diye kıvranıyor kadında çocuk yapmıyor 1 yıl içinde 2 kerre bebek aldırdılar sabah yine kürtaj oldu dedii biizimki bende allahımm ya yarabimm bu ne dedimm milet kıvranıyor bbek için hele adam resmen kıvranıyor kadın aldırıyor eyyy yarbbimm senin adaltin ne diyeyim dedim(
kızlar benim kırmızılar geldi
sen ne tatlıısn ya:82::82::82::79::79::79:
cimcimeeeeeeeeeeeeeeeeee yokluğun yüreğimi dağlıyor canım arkadaşım. sabah gelirgelmez senin güler yüzünle günaydını duymadan nasıl sabahlara başlıycam ben. lütfen bu arayı çok uzatma çabuk gel
sözlerin yetmediği noktadayım dilim ağzımda büyüyor ne diyebilirim çok üzücü anlatılır gibi değil ya rabbim gör bu kullarını artık hadi bizlerin sınavı bu diyelim çektiğimiz acılar yetmezmi ağlayacak gücü bile bulamıyorum kendime ne zorluklar çekiyoruz hiç kolay değil başkasının değil kendi çocuklarımızı sevme hakkını alma elimizden
merhaba kızlaaar
ii haftalar
benimde kırmızılar yolda sanırım belirtiler başladı bile üfffff:2: şimdiden gerildim valla
her ay anı şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?