Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

kimsecikler yok msn de kk da.aha seren geldi şimdi msn yenapıyosunuz bakam kızlar.tuba söle şu patron olcak adama gitsin artık durmasın iş yerin de siz de rahat edin biz de

sen yine zayıflamışsın ben kendimi tanıyamıyorum offfff evlendim 37 kiloyla düştük bir bebek sevdasına oldum 54 kilo boy zaten yok ben böyle değildim sabırlıydım neşeliydim mutluydum ama yok eski selda bitti yerine bambaşka biri geldi annem bile 47 yaşında benden iyi bakıyor kendine

bugün hayat birkez daha tokatını vurdu bana ve dersimi verdi küllerimden bir kez daha doğuyorum

37 kg lamı evlendin

oyyy canımmmmmmmm benimmmmm fazla sürmeyecek merak etmeyin en kısa zamanda döneceğim tekrar ....

işte bu biz anka kuşlarıyız bende kendimi yeniliyorum yarın kuföre gidecğim o an içimden ne geliyorsa onu yapıcam bende iskelet gibi oldum muhakak klo alacğımm birşeyler yapacağım annemm 55 yaşında ve senin annnen gibi bakımlı türbye giidyoruz ya annemme bakıyorumayakkbıısı çantası kıyafteleri ne kadar uyumlu saçının boaysı keismii ayyyyy yanii pess doğrusu onlara değil bize pess

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…