canım bende birşey diyemiyorum sabah tartıldım 49 kloyum kıyaftleri çıkarsak 48 klo eder ne hale gelmişim moralim iptal oldu ya taka taka taka erimişim artık toplanmalıyım bir şeklde herşeyi sıfırlamlıyım bende bu klo kaybı bebek sevdasından oldu şimdii köpek gibi pişmanım kenimi mahvettiğime
sen yine zayıflamışsın ben kendimi tanıyamıyorum offfff evlendim 37 kiloyla düştük bir bebek sevdasına oldum 54 kilo boy zaten yok ben böyle değildim sabırlıydım neşeliydim mutluydum ama yok eski selda bitti yerine bambaşka biri geldi annem bile 47 yaşında benden iyi bakıyor kendine
bugün hayat birkez daha tokatını vurdu bana ve dersimi verdi küllerimden bir kez daha doğuyorum
kimsecikler yok msn de kk da.aha seren geldi şimdi msn yenapıyosunuz bakam kızlar.tuba söle şu patron olcak adama gitsin artık durmasın iş yerin de siz de rahat edin biz de
Alüüüü kimse yok mu?
cimcimeeeeeeeeeeeeeeeeee yokluğun yüreğimi dağlıyor canım arkadaşım. sabah gelirgelmez senin güler yüzünle günaydını duymadan nasıl sabahlara başlıycam ben. lütfen bu arayı çok uzatma çabuk gel
evet geldim insan bi slm yazar
kızlar napıyosunuz bakım ...
sen yine zayıflamışsın ben kendimi tanıyamıyorum offfff evlendim 37 kiloyla düştük bir bebek sevdasına oldum 54 kilo boy zaten yok ben böyle değildim sabırlıydım neşeliydim mutluydum ama yok eski selda bitti yerine bambaşka biri geldi annem bile 47 yaşında benden iyi bakıyor kendine
bugün hayat birkez daha tokatını vurdu bana ve dersimi verdi küllerimden bir kez daha doğuyorum
ben çıkıyorum sen geldin.sen adet oldun mu cimcime.
kızma nolur çalışıyosunuz die meşgulsünüz die yazmadım.dalmışım bi de.ama dizi izlemiyodum merak etmeama çıkmam lazım şimdi azcık iş yapayım akşama doğru gelirim inş.görüşürüz
gel ya bir an önce özledik senii
geldim canım bende sizleri özledim aklı hep sizlerde bak gece girdim yazdım merak etmeyşn diye kocam diyo delimsin napıyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?