geldim canım bende sizleri özledim aklı hep sizlerde bak gece girdim yazdım merak etmeyşn diye kocam diyo delimsin napıyosun
Nbr siniz
kız tuba sen bilirisn uzmansın bu konular da sana bişi sorcam.şimdi çalışmayı yaptık 30-45 dk bekledik belimiz de yastık popomuz da her bi yerimizde yastıklasonra diyelim ki wc ye gitmemiz gerekti gittik ee spermlere bişi olmuyo mu o zaman.yani çalışmadan nek adar sonra gidicez çişe bi de banyo yaprken oraya duşu tutarsak veya elimizle suyla yıkarsak bişi oluyomu spermciklere.bi aydınlatıver şu kara cahili
benim ki de diyo ki sor bakalım kk daki kızlara çalışcakmıyız bugünne olsa kk da ki kızlar mı dedi diyo
ay ne yapsın adamcık
benimki de saçma sapan yer diyo
Venharcım mümkünse yıkama canem,çişini yapabilirsin ama :)
geçen gün arkadaşlarla konuşuyoruz net hatırlamıyorum hava durumu sanırım arkaşadımla konuştum bu gün antalyada yağmurlu dedim aaa antalyada kim var dediler eşimde onun esrarengiz arkadaşları var dedi
YOK canım ya o kadar deteya inme biz indik de ne oldu
20 dk içinde o hızla boşalan yoluna gidiyomuş ulaşacağı yere varıyomuş bu kadar detaya inmeden doğal akışına bırak yolun başındayken sadece 20 dk yat yeter ki yatmayıp aninda wc ye giden hamıle kalanda oluyo hatta hamıle kalmıyım diye neler yapanlar hamıle kalıyo ay o yüzden sana dediğim gibi hep yolun başındayken düşünmeden çalış inş olur
ay ne yapsın adamcık
benimki de saçma sapan yer diyo
geçen gün arkadaşlarla konuşuyoruz net hatırlamıyorum hava durumu sanırım arkaşadımla konuştum bu gün antalyada yağmurlu dedim aaa antalyada kim var dediler eşimde onun esrarengiz arkadaşları var dedi
:))))))))))))))Hava iyi fena değil genel olarak canım
Venharcım mümkünse yıkama canem,çişini yapabilirsin ama :)
ya iyi de noluyo ki banyo yapınca.ay ben duramam ki öle sabaha kadar hadi durdum diyelim o zaman da sabahın körün de kalkıp banyo yapmam lazım.sabah namazından önce yani.
ya iyi de noluyo ki banyo yapınca.ay ben duramam ki öle sabaha kadar hadi durdum diyelim o zaman da sabahın körün de kalkıp banyo yapmam lazım.sabah namazından önce yani.
canım benim 20 dakka yarım saat yat sonrada kalka banyo yap tabiki ezan geçmemeli biliyosun banyo yap ama orana duşu tutma içine doğru yani
wenharcım iş bitince 20 dk kadar yat ondan sonra yıkan paklan ne yaparsan yap canımbişicik olmaz
canım benim 20 dakka yarım saat yat sonrada kalka banyo yap tabiki ezan geçmemeli biliyosun banyo yap ama orana duşu tutma içine doğru yani
her bi yerimi yıkayabilirmiyim peki
ee nası yıkıycam orayıduşu veya su olmadan tutmadan.ya şimdi bişi dicem ama o da burdan denmez ki napsam acep
wenharcım yıka her türlüü yıka bişi olmaz sağlığın açısından da yıkamalısın zaten içine sabun sokma tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?