selam kızlar nasılsınız
tünaydın kızlarrrrrrrr
selam kızlar nasılsınız
merhaba kızlarrrrr
anlamadım yaaa benim kırmızlar yola çıktı sanırım bu gün 24. gün regli olucakmışım gibi hissediyorum çok ilginççç :26::26::26::26:
Toplam 1 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 0 ziyaretçi)
nhlkpr
:2::2::2::2::2::2: neden kimsecikler yokkkkk
slm kızlar nasılsınız.uzun zamandır giremedim.işlerim yoğun birde hazırlıklar falan vakit kalmıyor.yarın doktora gideceğim biyik ihtimalle sezeryan günü belli olacak.az kaldı heyecanlıyım.bana çok çok dua edin hayırlısı ile atlatalım doğum işini.
slm kızlar nasılsınız.uzun zamandır giremedim.işlerim yoğun birde hazırlıklar falan vakit kalmıyor.yarın doktora gideceğim biyik ihtimalle sezeryan günü belli olacak.az kaldı heyecanlıyım.bana çok çok dua edin hayırlısı ile atlatalım doğum işini.
canım yaaa 500 yasin yapmadık hiç ?????? yapalım mı
ben 41 yasin okurum misal
kız 2-3 hafta önce yaptık ya nasıl yapmadık ama isterseniz yine yaparız haftaya bu hafta bitsin de ....
kızlar yazdıklarınızı zaman zaman takip etmeye çalışıyorum..
yazmıyorum diye aranıza gelmiyorum zannetmeyin.
500 yasin ne zaman yaptık ??? okumadıkkkk haa msnden yapıpta bana sölemediyseniz o ayrı :26:
kız yok ne msn i burda yaptık diye hatırlıyorum ben neyse canım yaparız tabiki haftaya 500 yasin yapıyoruz o zman kızlar....
neyse ben şimdi kaçıyorum dışarda işim var görüşürüz....
pek bi sakin burası.ve çok sıkıcı bir gün.hava kapalı karanlık.hiö sevmem böle havaları.kız tuba gitmedimi patron olcak adam daha
yoğun değilim canım geç kalkıyorum..yoğunmusun canım
canım nerelerdesinnnn iki gün oldu merak ettimmm :26::26::26::26::26::26::26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?