Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

anlamadım yaaa benim kırmızlar yola çıktı sanırım bu gün 24. gün regli olucakmışım gibi hissediyorum çok ilginççç :26::26::26::26:

merhaba kızlarrrrr

slm canım ............

anlamadım yaaa benim kırmızlar yola çıktı sanırım bu gün 24. gün regli olucakmışım gibi hissediyorum çok ilginççç :26::26::26::26:

allah allah neden öle ki belki üşütmüşsündür canım ...

Toplam 1 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 0 ziyaretçi)

nhlkpr

:2::2::2::2::2::2: neden kimsecikler yokkkkk

ben burdayım canım ....

slm kızlar nasılsınız.uzun zamandır giremedim.işlerim yoğun birde hazırlıklar falan vakit kalmıyor.yarın doktora gideceğim biyik ihtimalle sezeryan günü belli olacak.az kaldı heyecanlıyım.bana çok çok dua edin hayırlısı ile atlatalım doğum işini.

ahsencimmm hayırlısı olsun canım meleğinde sende bir an kavuşun dularımız seninle

slm canım bizler iyiyiz sizde iyi olun inş. canım hayırlı haberler alın dr dan dualarımız hep sizlerle sağlıkla kucağına al bebişini inş...

kızlar yazdıklarınızı zaman zaman takip etmeye çalışıyorum..

yazmıyorum diye aranıza gelmiyorum zannetmeyin.

sana bir sorum var ????

şimdi dr bana antibiotik tedavisi verdi ya iğne ilaç v.s ama regli olunca yaparsın dedi

şimdi adetliyken mi başlıyım yada bitince mi 10 günlük bir tedavi kararsız kaldım ??????

tığba yazmışım bu arada düzelmiyo başlık :)))

Son düzenleme:
500 yasin ne zaman yaptık ??? okumadıkkkk haa msnden yapıpta bana sölemediyseniz o ayrı :26:

kız yok ne msn i burda yaptık diye hatırlıyorum ben neyse canım yaparız tabiki haftaya 500 yasin yapıyoruz o zman kızlar....

neyse ben şimdi kaçıyorum dışarda işim var görüşürüz....

pek bi sakin burası.ve çok sıkıcı bir gün.hava kapalı karanlık.hiö sevmem böle havaları.kız tuba gitmedimi patron olcak adam daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…