Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

yoğun değilim canım geç kalkıyorum..

geç kalkıncada anca evle ilgileniyorum.ben geçmişi okurken zaten herkezler gitmiş oluyor..

yoğun ev hanımları wenhar ve sen walla bende çalışmasan sizin gibi olurum kesin geç kalkıp evde aylak aylak takılırım miskinlik ruhumda var

yoğun ev hanımları wenhar ve sen walla bende çalışmasan sizin gibi olurum kesin geç kalkıp evde aylak aylak takılırım miskinlik ruhumda var
aynen öyle av hanımı olmak daha da zor insan acyip miskin oluyor

aslın da hiç memnun değilim bu 11 lerde kalkmadan napalım.bi ara ne güzel 10 gib kalkıyodum ama geri döndüm 11 lere

kız sen yine iyi kalkıyorsun ben daha 1saat oluyor kalkalı

tünaydın kızlarrrrrrrr

kız bu saattemi kalkıyon sen

canım yaaa 500 yasin yapmadık hiç ?????? yapalım mı

ben 41 yasin okurum misal

kız yaptık bencede hatırlıyorum hatta ilk zamanlardaydı 500 yasin geçen hafta ne okuduk :26:
cimcimem sen listesini tut bari her hafta ne okuduğumuzun gençlik bunaması oldu bizde

canım dr un demiş ya regl olunca başla diye regl kaç gün senin ilk 10 gün ilaçlarını tüket bence zaten biliyosun regl başlıyo 10. güne kadar boş zaman 10-18 arası bizim için değerli o yüzden dr da demiş ilk 10 günde ilaçlarını iç bitir

arkadaşlar kapuska pişiricem ama hiç pişirmedim
tarif verecek birisi var mıııııııı :82:

kapuska malzemeleri
1 kilogram lahana
250 gram kıyma
1 adet kuru soğan
2 yemek kaşığı salça
1 fincan margarin
2 yemek kaşığı pirinç
Tuz
Kapuska tarifi
Lahana yaprakları yıkanır. İnce ince kıyılır. Sıcak suda bir taşım kaynatılıp hemen kevgire çıkarılır. Tencerede yağ ve kıyılmış soğan kıymayla beraber kavrulur. Salça konduktan sonra lahanalar ilave edilir. Tencerenin kapağı kapanır. 5 dakika ara ara karıştıldıktan sonra sebzelerin üzerine çıkacak kadar sıcak su konur (1.5 su bardağı kadar). Kısık ateşte kaynatılır. Pişmesine yakın ayıklanıp, yıkanmış pirinç ve tuz konarak bir taşım kaynatılır. Söndürülür.

Malzemeler:
- 1 ufak baş lahana
- 1 orta boy kuru soğan
- 1 çorba kaşığı sıvıyağ
- 1 çorba kaşığı salça
- 2 çorba kaşığı sirke
- 1 tatlı kaşığı pul biber
- Tuz
İnce kıyılmış soğanı yağ ilave ederek biraz pişirin. Salça ve 1.5 su bardağı kaynar suyu ilave edip, biraz daha karıştırın. Lahana yapraklarını iyice yıkayıp, ince ince kesiniz. Tencereye lahanaları, sirkeyi, pul biberi ve arzuya göre tuzu ilave edip, yumuşuncaya kadar pişirin.
Toplam Kalori: 320 kkal Porsiyon: 53 kkal

buda kaloriyi bile söylüyo

7 gün falan sürüyo adetim adet olduğum gün başlıyım en iisi çok merci canım

buarada istenbulda yağmurlu

tam benlik
çünkü diyetteyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…