yoğun değilim canım geç kalkıyorum..
geç kalkıncada anca evle ilgileniyorum.ben geçmişi okurken zaten herkezler gitmiş oluyor..
yoğun ev hanımları wenhar ve senwalla bende çalışmasan sizin gibi olurum kesin geç kalkıp evde aylak aylak takılırım miskinlik ruhumda var
aynen öyle av hanımı olmak daha da zor insan acyip miskin oluyoryoğun ev hanımları wenhar ve senwalla bende çalışmasan sizin gibi olurum kesin geç kalkıp evde aylak aylak takılırım miskinlik ruhumda var
aslın da hiç memnun değilim bu 11 lerde kalkmadan napalım.bi ara ne güzel 10 gib kalkıyodum ama geri döndüm 11 lere
tünaydın kızlarrrrrrrr
canım yaaa 500 yasin yapmadık hiç ?????? yapalım mı
ben 41 yasin okurum misal
sana bir sorum var ????
şimdi dr bana antibiotik tedavisi verdi ya iğne ilaç v.s ama regli olunca yaparsın dedi
şimdi adetliyken mi başlıyım yada bitince mi 10 günlük bir tedavi kararsız kaldım ??????
tığba yazmışım bu arada düzelmiyo başlık :)))
Burada hava çok cücellllllll::::::::::::)))))))))
arkadaşlar kapuska pişiricem ama hiç pişirmedim
tarif verecek birisi var mıııııııı :82:
burda hava sidikli
kız bu saattemi kalkıyon sen
kız yaptık bencede hatırlıyorum hatta ilk zamanlardaydı 500 yasin geçen hafta ne okuduk :26:
cimcimem sen listesini tut bari her hafta ne okuduğumuzungençlik bunaması oldu bizde
canım dr un demiş ya regl olunca başla diye regl kaç gün senin ilk 10 gün ilaçlarını tüket bence zaten biliyosun regl başlıyo 10. güne kadar boş zaman 10-18 arası bizim için değerli o yüzden dr da demiş ilk 10 günde ilaçlarını iç bitir
Malzemeler:
- 1 ufak baş lahana
- 1 orta boy kuru soğan
- 1 çorba kaşığı sıvıyağ
- 1 çorba kaşığı salça
- 2 çorba kaşığı sirke
- 1 tatlı kaşığı pul biber
- Tuz
İnce kıyılmış soğanı yağ ilave ederek biraz pişirin. Salça ve 1.5 su bardağı kaynar suyu ilave edip, biraz daha karıştırın. Lahana yapraklarını iyice yıkayıp, ince ince kesiniz. Tencereye lahanaları, sirkeyi, pul biberi ve arzuya göre tuzu ilave edip, yumuşuncaya kadar pişirin.
Toplam Kalori: 320 kkal Porsiyon: 53 kkal
buda kaloriyi bile söylüyo
7 gün falan sürüyo adetim adet olduğum gün başlıyım en iisi çok merci canım
buarada istenbulda yağmurlu
tam benlik
çünkü diyetteyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?