Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

napıyosunuz kızlar bakalım.nasıl herkes.zavallı kocişim çalışmaktan yoruldu ara vercez bugün artık.14. günüm yumurtlama olmuş olsa bile bir gün öncesi ve bir gün sonrası çalışmış olcaz.hem ateşim de yükselmedi bugün yarına o da yükselir.eşime dedim ki çalışmadan sonra ayaklarım hava da gitmişmidir şeyler dedim yarım saat oldu dedim bana diyo ki "gitmiştir gitmiştir kalbine kadar gitmiştir"

süpersinde kocacaığının kalbine kadr gitmiştir demsii kopardıı benii

ay gülmekten çatladım

canlarım ben yarın olmayacğım işlerim çok
zaten yıl sonu hahhahahhahha sonrada yılbaşı muhabetii sonrad ben spora gidecğimiş spor zor uğrarım buraya ama dualarımı okuyucam ve girp yazıcamm fıstıklarr hahahhahhaha herkes mutlu olsun gönüller huzrla dolsunnnnnnnnnnn

bayn düşüncemi??? hımm ben bulamıştım onu
güzelmi kimse yada nimren tavsiye etmişti izleyyeim de cnm umarım kopmamm sen izleidnmi<***

konusu bu cnm.msn den sana link veriyim izle vaktin varsa.ben yeni başladım izlemeye

Çocugu olmayacagını ögrenen genç kadının hayalleri altüst olur.Bu yetmezmiş gibi birde bebek istemedigini söyleyen nişanlısı dahada depresyona girmesine yol açar.Ama onun tek istedigi cocuk özlemini giderip nişanlısıyla mutlu bir aile kurmaktır.

kzı ağlarım ben

selam kızlar sizi çok özlüyorum fazla giremiyoum bi çalışmaya başlıyayım gelcem ben şimdiden sizin yeni yılınızı kutluyorum hamile olanlarada kolay doğumlar bizlerede bebkler olsun inşşllahhhhhhhhhhhhh

kız kaçak seni özletiyosun hep kendini canım benim sanada mutlu sağlıklı huzurlu bol paralı ve bebekli yeni bir yıl olsun inş....

cümlemize olsun inş....

seni seviyoruz hanişşşşşşşş........

kızlar selam,nihalim çok merak etmişsin beni....haklısın tabii...,pazar günü temizlik yapacaktım,çöptenekesine çöp boşaltırken,belim bir takıldı mı denir tutuldu mu denir...hiç bişekilde ne sağa ne sola,düzelemz oldum...p.tesi geçer diye bkeledim am anafile..iğneler,ialçlar,hiçbişey fayda etmedi..pazar p.tesi yanımda biri olmadan yaşayamayacak durumdaydım...salı günü dr'ye gittik..neyse ki bel fıtığı değilmiş,şiddetli bir kas spazmıymış..5 günl
k bi rapor vardi...Yatacaksın,iş yapmayacaksın dedi dr. tabii,bırakın b.lgisyar açmayı,su bile alamıyorum kendi kendime...allah razı olsun kocam izin aldı da,bana bakıyor...bugün biraz daha iyiyim,yardımsız kalkabiliyorum,eğilip doğrulamıyorum ama şükür...zamanla daha iyi olacağım...ayetel kursileri unutmuş değilim...yarın kocam açarsa bilgisayarı girmeye çalışırım...ya 2 günlük kayıp hikayemin sebebi bu işte kızlar...sizleri çok çok öpüyorum...aman siz siz olun sakat hareketler yapmayın....allah daha beterinden saklasın ama çok kötü bişey...ihtiyaçlı yaşamak.....öpüyorum hepinizi canlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…