napıyosunuz kızlar bakalım.nasıl herkes.zavallı kocişim çalışmaktan yoruldu ara vercez bugün artık.14. günüm yumurtlama olmuş olsa bile bir gün öncesi ve bir gün sonrası çalışmış olcaz.hem ateşim de yükselmedi bugün yarına o da yükselir.eşime dedim ki çalışmadan sonra ayaklarım hava da gitmişmidir şeyler dedim yarım saat oldu dedim bana diyo ki "gitmiştir gitmiştir kalbine kadar gitmiştir"
süpersinde kocacaığının kalbine kadr gitmiştir demsii kopardıı benii
napıyosunuz kızlar bakalım.nasıl herkes.zavallı kocişim çalışmaktan yoruldu ara vercez bugün artık.14. günüm yumurtlama olmuş olsa bile bir gün öncesi ve bir gün sonrası çalışmış olcaz.hem ateşim de yükselmedi bugün yarına o da yükselir.eşime dedim ki çalışmadan sonra ayaklarım hava da gitmişmidir şeyler dedim yarım saat oldu dedim bana diyo ki "gitmiştir gitmiştir kalbine kadar gitmiştir"
slmm kimse slm nimren nasılsınız kızlar keyfiniz yerindemi???r
slm kızlar işlerimi hallettim geldim ancak valla napıyosunuz bakalım ...
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr canımı sıkılıyor ya allah aalhhhh :))))
serpil geçen kimdi nisanmı yoksa nimren mi sana bir film tavs,ye etmişti ya onu izliyorum şu an ben.sen de izle."bayan düşünce"adı
bayn düşüncemi??? hımm ben bulamıştım onu
güzelmi kimse yada nimren tavsiye etmişti izleyyeim de cnm umarım kopmamm sen izleidnmi<***
konusu bu cnm.msn den sana link veriyim izle vaktin varsa.ben yeni başladım izlemeye
Çocugu olmayacagını ögrenen genç kadının hayalleri altüst olur.Bu yetmezmiş gibi birde bebek istemedigini söyleyen nişanlısı dahada depresyona girmesine yol açar.Ama onun tek istedigi cocuk özlemini giderip nişanlısıyla mutlu bir aile kurmaktır.
kzı ağlarım ben
yok yok ağlamaa sen kuuzuuu
selam kızlar sizi çok özlüyorum fazla giremiyoum bi çalışmaya başlıyayım gelcem ben şimdiden sizin yeni yılınızı kutluyorum hamile olanlarada kolay doğumlar bizlerede bebkler olsun inşşllahhhhhhhhhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?