Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

aman canım çok çok çok geçmiş olsun bitanem hepimiz merak etmiştik valla evet bel çok önemli dikkat et sende biran önce iyileş gel özletme kendini ...
evet kızlar kavuniçinin dediği gibi dikkat edin gerçekten sakat hareketlerden kaçının bel gerçekten önemli ....

kızlar hadi bir el atında nimrenin yasinlerde cumaya yetişsin rabbim ne niyetle okutuyosanız niyetlerinizi kabul etsin ve tabiki rabbim cümlemizin niyetlerini kabul etsin ....

Son düzenleme:
kız cimcime napıyon sen bu saatte burda bakıyım.kız kociş te yok annendesin sıkıldın demi.

yok canım benim daha evdeyim yani kocam yanımda

film izliyor bende buralara biraz düzenlemeler yapım dedim

asıl sen napıyosun burda bu saatte canım benim boş akşam tabi bu gece takılıyon sende dimi

Günaydınnnnnnnnnnnn arkadaşlar.

Honeycim,prensesim biz de seni çok özlüyoruz.Umarım herşey yolundadır.Yeni yılını bizde kutluyorum 2011'in sana ve tüm dostlara uğur getirmesi dileğimle sevgiler

canım çok ama çok geçmiş olsun çok züüldüm en kısa zamnda iyileşirsin iniaşşhhh bende havlu almak için eğildiğimde senin yaşdığını yaşdım ama ne yazıkki ben bel fıtığı oldum yıllardır bel fıtığıyla yaşamayı öğrendim ( sen yine şanslıısn çok ama çok geçmiş olsun

cimcime duaları merak etme ben bugün okumuş olucam cnm perşembeye zaten bitmiş olur benimkiler perşembe daha bir zevkle okunuyor :))

ay canım ya büyük geçmiş olsun dikkat et kendine terli terli valla farkına varmıyoruz ama dikkat etmek lazım büyük geçmiş olsun cnm

günaydın kızlar nasılsınız
hayatcım çok geçmiş olsunnn canım
cimcime canım bende yarına kadar tamamlarım duları kuzum

canımmmmm çok geçmiş olsun bir aksilik olduğunu tahmin etmiştim neyse bol bol dinlen canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…