günaydın kızlar nasılsınız
hayatcım çok geçmiş olsunnn canım
cimcime canım bende yarına kadar tamamlarım duları kuzum
seldacım üüzlme ne olurbir umuttu derdimi paylaşacakbir sohbet ortamı buldum sanmıştımhiç şüphe duymamıştım sizlerden buraya kadarmış çok üzücü ben buraya gelirken hiç şüphe duymadan acaba demeden geldim inanılmayan yerde işim yok güven olmasa en mahrem konulara bile daldık hoşçakalın kendinize iyi bakın hakkınızı helal edin benden yana helal olsun rabbim hepinizi anne yapsın inşallah ben gittim dualarınızda unutmayın
ama unutmayın telefon numaramı veremem eşim bu sayfadan bile habersiz unutmayın ben değilim aradığınız kişi kırıldım kırgındı yüreğim hayata iyice kırıldım43: 43: 43:
bir umuttu derdimi paylaşacakbir sohbet ortamı buldum sanmıştımhiç şüphe duymamıştım sizlerden buraya kadarmış çok üzücü ben buraya gelirken hiç şüphe duymadan acaba demeden geldim inanılmayan yerde işim yok güven olmasa en mahrem konulara bile daldık hoşçakalın kendinize iyi bakın hakkınızı helal edin benden yana helal olsun rabbim hepinizi anne yapsın inşallah ben gittim dualarınızda unutmayın
ama unutmayın telefon numaramı veremem eşim bu sayfadan bile habersiz unutmayın ben değilim aradığınız kişi kırıldım kırgındı yüreğim hayata iyice kırıldım43: 43: 43:
bir umuttu derdimi paylaşacakbir sohbet ortamı buldum sanmıştımhiç şüphe duymamıştım sizlerden buraya kadarmış çok üzücü ben buraya gelirken hiç şüphe duymadan acaba demeden geldim inanılmayan yerde işim yok güven olmasa en mahrem konulara bile daldık hoşçakalın kendinize iyi bakın hakkınızı helal edin benden yana helal olsun rabbim hepinizi anne yapsın inşallah ben gittim dualarınızda unutmayın
kızlar napıyonuz
oky canım okudumçok merci
ne demek canım sen yazacanda ben cevaplamıyacam
kızlar nerelerde kimseler yok bu ara
ay herkesler msn de nihalcim :)))
nihalcim buarada nimren için yasin okuyoruz 9 kaldı alırmısın ???
tben cim ve şekercim biz iyiyiz mütemadiyen büyüyoruz.Son halimin resmini inşallah bu akşam ya da yarın buraya ekleyeceğim.
Bu arada çok yoğun olduğum için msj nızı daha şimdi görebildim
canım yaaa 5000 tane selavat çekiyorum yengemlerle cuma son ben daha 1000 tane çektim yetişmez sanırım yoksa okumam mı
yardıma ihtiyacınız varsa el atalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?