Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

bir umuttu derdimi paylaşacakbir sohbet ortamı buldum sanmıştımhiç şüphe duymamıştım sizlerden buraya kadarmış çok üzücü ben buraya gelirken hiç şüphe duymadan acaba demeden geldim inanılmayan yerde işim yok güven olmasa en mahrem konulara bile daldık hoşçakalın kendinize iyi bakın hakkınızı helal edin benden yana helal olsun rabbim hepinizi anne yapsın inşallah ben gittim dualarınızda unutmayın

ama unutmayın telefon numaramı veremem eşim bu sayfadan bile habersiz unutmayın ben değilim aradığınız kişi kırıldım kırgındı yüreğim hayata iyice kırıldım43:43:43:

seldacım üüzlme ne olur ((( lütfen bir yalnış anlaşılma oldu canım offf moralim bozuldu şimdi ((( benimde ara ara yalnış nalaşılmalr olur bence büyütmeyin bizm için özelsin lütfen ne yazacağımı şşaırdım:44:

noldu ben anlamadım
fransız kaldım konuya :26:

seldacımmm ne oldu kim ne dedi ???????? aaaaa üzüldüm şimdi biri bize anlatsın lütfen gitme :26::26:

tben cim ve şekercim biz iyiyiz mütemadiyen büyüyoruz.Son halimin resmini inşallah bu akşam ya da yarın buraya ekleyeceğim.

Bu arada çok yoğun olduğum için msj nızı daha şimdi görebildim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…