günaydın şekerler. bugün ve yarın çok yoğunum msn yede giremeyebilirim kk yada haberiniz olsun
ağzınıza sağlık canım allah kabul etsincimcime canım ben 43 ayetl kürsü okuum yani 2 fazlaık var ve 10+10 yasin okudum kzıların niyeti için benim dualrım tamma canımm rabbim kabul etsin
günaydın canımmmmmmmgünaydın kızlar
canım ya msde yoksun sabah yazamadım kalabalıktı burası çıkmak zorunda kaldım
özlet-yeceğiz seni azda olsa gelmeya çalışgünaydın şekerler. bugün ve yarın çok yoğunum msn yede giremeyebilirim kk yada haberiniz olsun
Günaydın arkadaşlar,inşallah hepiniz iyisinizdir.
Ben bugün pek iyi değilim çok halsizim,işe zar zor geldim heran eve dönebilirim
cimcime canım ben 43 ayetl kürsü okuum yani 2 fazlaık var ve 10+10 yasin okudum kzıların niyeti için benim dualrım tamma canımm rabbim kabul etsin
günaydın arkadaşlar
cimcime ayetel kürsi okudum canım
yasinleride akşam okuyacağım inş.
günaydın kızlar nasılsınız
kızlar selam...ben hala kötüyüm belim bir yana,üstüne üstlük bir de 2 gündür şiddetli ishal,karın ağrısı ne yapacağımı şaşırdım...fiziksel ve psikolojik olrak berbat durumdayım....iyileşmeye çalışıyorum..allah beterinden saklasın....
okudum geçmişi,genel olrak herkes iyi...ama bir durgunluk var...
ayrıca seldayı çokmerak ettim kızlar..ne oldu....bilenniz var mı...
tben
kk kapatmayı unutmuşum herhalde msn kaptıp hemen çıkmıştım şekerimmm
ay ilk sayfadan beri yazdıklarımızı okudum ayy duygulandımkaç aydır beraberizzz ne güzel
allah kabul etsin serpilcim ağzına sağlık...
Tamam canım allah kabul etsin ağzına sağlık...
Günaydın canım ama sen bana neden cvp vermiyosun kaç gündür canım ayetel kürsilerinden alalım istersen dedim ama cvp gelmedi serpil 2 fazla okumuş 2 eksik oku istersen ....
DAHA NİCE YILLARA KIZLAR ŞUAN BİZİMLE OLANLAR VE GELECEK OLANLARLABİRLİKTE İNŞALAHHHH
kızlar selam...ben hala kötüyüm belim bir yana,üstüne üstlük bir de 2 gündür şiddetli ishal,karın ağrısı ne yapacağımı şaşırdım...fiziksel ve psikolojik olrak berbat durumdayım....iyileşmeye çalışıyorum..allah beterinden saklasın....
okudum geçmişi,genel olrak herkes iyi...ama bir durgunluk var...
ayrıca seldayı çokmerak ettim kızlar..ne oldu....bilenniz var mı...
ay ilk sayfadan beri yazdıklarımızı okudum ayy duygulandımkaç aydır beraberizzz ne güzel
Toplam 1 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 0 ziyaretçi)
nhlkpr
kızlar acısyla tatlıısyla 1 yılı devirmişiz evet bende duygulandım :86::86::86:
canım kusura bakma görmedin benYoksa niye cevap yazmıyım sana
yok canımm teşekkür ederim ben bu akşam okurum hepsini sabaha tamamdır
tamam 2 eksik okurum o zaman
DAHA NİCE YILLARA KIZLAR ŞUAN BİZİMLE OLANLAR VE GELECEK OLANLARLABİRLİKTE İNŞALAHHHH
kızlar acısyla tatlıısyla 1 yılı devirmişiz evet bende duygulandım :86::86::86:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?