kızlar 41 yasin okumaya niyetlenmiştim fakat ben okuyamadan malumoldu
21tane okundu,20kaldı bana yardım edin cumaya yetiştirelim..
cimcime haftanın duasını yaparken bunu da ekleyecek.
kızlar lütfeeeeeeennnnn..
cimcime günaydın cnm nimren için verdiğin 5 yasini okudum allah kabul etsin
hepinize günaydın
kızlar,bu saatte kimse olmaz tabii burda...nasılsınız bakalım..ben hala aynıyım...bel+ishal+sistit....neyse geçecek diyorum...sizlerle de olamıyorum bitürlü...
cimcime dualar tamam canım....
serpil bişey yazacaktın,sonra yazarım demiştin...
yarın girebilir miyim bilmem...ama girmezsem
hepinize,sağlıklı,mutlu,huzurlu bir yeniyıl diliyorum......
Allah kabul etsin canımm benimm yılın son yasinini bugün okuyucam hepimize türbede öğlen hiisedinn mucuxxxxxxxxxxx
günaydın hepinize kızlar...yeni yılınız kutlu olsun canlarım, 2011 hepimize önce sağlık sonra huzur sonra mutluluk ve yavrularımızı getirsin inşallah hayırlısı ile eli ayagı düzgün aklı fikri yerinde...öpüyorum hepinizi sevgilerimle...
inşallahhhhhbanada getirsin
lütfen lütfen lütfen
allah razı olsun canımtatlımmmmmmmmmmmmmmmmm hepinize getirsinnnnnnnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnn kzı yarın türbeye gidecğim hepinzin adını listledimm
aminnn inşallahherkese ii akşamlar kızlaar
yeni yıl herkesin dilediğini, sağlık,başarı,vssssss getirir inş. hayırlısıyla
umutla seni bekliyoruz 2011
allah kabul etsin ne güzel keşke bizde gidebilsek her cuma türbeyeAllah kabul etsin canımm benimm yılın son yasinini bugün okuyucam hepimize türbede öğlen hiisedinn mucuxxxxxxxxxxx
günaydın kumsalcım ....hayırlı cumalar..amingünaydın kızlar nasılsınız hepinize hayırlı cumalar rabbim bütün dularımızı kabul etsin inşallah
cimcime canım dulalar tamam
günaydın tualina allah sanda hayırlı kolay doğum nasip etsingünaydın hepinize kızlar...yeni yılınız kutlu olsun canlarım, 2011 hepimize önce sağlık sonra huzur sonra mutluluk ve yavrularımızı getirsin inşallah hayırlısı ile eli ayagı düzgün aklı fikri yerinde...öpüyorum hepinizi sevgilerimle...
Eki Görüntüle 121319
2011 yılı önce sağlık, huzur, mutluluk getirmesi ve barış olan hayırlı bir yıl olması dileğiyle. Herkesin yeni yılı kutlu olsun[/QUOTEinşallah dediğin gibi olur ..seninde yeni yılın kutlu olsun
önemli değil canım sağlık olsungünaydın arkadaşlar en güzel dileklerinize canı gönülden katılıyorum.
dün akşam yasinleri okuyamadım nimren ve serenin 5 er adet yasini vardı bende ama akşam felç bir vaziyette uyuyakalmışım koltuğun üzerinde.yemek bile yiyemedim wallahi. üzgünüm kızlar. benim yüzümden dualarınız haftaya kaldı.
kimse senin içinde haftaya tamamlarız canım afedersin biz yasinleri yanlışlıkla nimrene okuduk. bundada vardır bir hayır.
tualinam nasılsın canım görüşemiyoruz eğeydir. eve yerleşme işin nasıl oldu bittimi.
tben naber çıtır fıstığım
serpilcim 2011 inşallah sana çok uğurlu gelir 2010 da çok gözyaşı döktün. inşallah 2011 sevinç gözyaşları ile dolar.
cimcimeeeeeeeeeeeee seni seviyorum
hayat kavuniçi çok geçmiş olsun hemşerim dikkat et kendine
Günaydınnnnnnnnnnn arkadaşlar.
Ben çok rahatsızım,vücudumun her yeri ağrıyor,boğazım şiş ,çokkk halsizim iki gündür zor geliyorum işe((
İşyerindeki arkadaşlar nazar değirdi valla,hiç hamile gibi değilsin ne kadar rahat geçiriyorsun dediler hep olanlar oldu((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?