Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

gözleriii çıksın inşallhhhhhhhhhhhhhhhhhh hainler saçlrını çekeyim onların saç çekme iıconunu bulamdım ya canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm

Kızlar günaydın...

Hepinize mutlu,sağlıklı,huzurlu bir yeni yıl diliyorum...

Umarım en büyük dileğimizi yerine getirir 2011.........

Tbencim ve serpilcim saolun dilekleriniz için.
İş arkadaşlarım saolsunlar çok iyiler sabah geldiğim anda dön dediler ben gitmedim.Şimdi bir arkadaşı bekliyorum o gelince çıkacağım

slm nasolsın canlarım hepinizin dileklerini canı gönülden amin diyorum rabbim yeni yılda hepimizin yüzünü güldürsün inş. hamişler sağlıkla bebeklerine kavuşsun inş. bizlerde sağlıkla hamile kalalım inş..

seren, nimren, kimse kızlar elde olmayan aksaklıklardan dolayı dualarınız haftaya kaldı canlarım önümüzdeki hafta tamamlanmış olur merak etmeyin ....

veeee kızlar nihalciğimiizin isteği üzerine bu hafta 500 yasin diyoruz kim kaç tane okuyacak yazsın lütfen haftaya dualayacaz ....

kızlar bide lütfen 3-5 değilde alabildiğimiz kadar çok alalım çünkü sayı 500 bi haftada bitmesi için 40-50 okumak lazım sanırım yani günde 10 falan :)))

Son düzenleme:
Tbencim ve serpilcim saolun dilekleriniz için.
İş arkadaşlarım saolsunlar çok iyiler sabah geldiğim anda dön dediler ben gitmedim.Şimdi bir arkadaşı bekliyorum o gelince çıkacağım

cnım geçmiş olsun tekrar 2011 yılı sağlıklı doğum , kucağına sağlıkla alman dileğiyle sana sağlık, huzur, mutluluk getirmesi dileğiyle

cnım geçmiş olsun tekrar 2011 yılı sağlıklı doğum , kucağına sağlıkla alman dileğiyle sana sağlık, huzur, mutluluk getirmesi dileğiyle

Saol cnm ben de senin nedzinde tüm arkadaşların yeni yılını kutlar,bebişlerinize kavuşmanızı dilerim

günaydın canım ....çok geçmiş olsun .....serpil ben buldum ....dikkat et kendine yat dinlen .....allah hayırlı doğum nasip etsin canım....hamilelikte zor ilaç içemezsin allah yarımcın olsun

tünaydın cimcimecim....amin inşallah yeni bir yıl yeni umutlarla sağlık mutluluk bebiş getiri bize.....ben size uyarım kaç okunursa okurum

kızlar çok ama çok yoğunum öğlen paydos bizde o yüzden şimdiden mutlu bebişli yıllar diliyorum size cimcimem ben 41 yasin alırım bu hafta gerçi kırmızı haftam ama inşallah olmam ayrıca 2 haftada okuruz 500 yasini herkez rahat rahat okur

sizleri çokkkkk seviyorum canlarımmmmm

bizde seni çooooooooooook seviyoruz canım

bizde seni çok seviyoruz canım benim...

bebişli bir 2011 diliyorum sana ...

canım mümkün olduğunca bu hafta bitirelim diyoruz olmadı dediğin gibi 2 haftada biter canım benim ...

Cimcimecim saol tatlım.

Bu resim sabah 11 de çekildi ne ilginç değil mi gün batımında gibi görünüyor.
Geçen gün kızları deniz kenarına götürmüştük iş arkadaşım telefonuyla çekti :)))

Not:Hava çok güzeldi millet denize giriyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…