Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

aaaaaaaa söylemeyi unuttum dün akşam tv de izledim 2011 ikizler burcu için bol para akışının olacağı bir yılmış ama tutmasını bilene içimizdeikizler varsa dikkate alsın. (ben ikizlerim )

aminnnnnnnnnnnnnnnnnn
aaaaaaaa söylemeyi unuttum dün akşam tv de izledim 2011 ikizler burcu için bol para akışının olacağı bir yılmış ama tutmasını bilene içimizdeikizler varsa dikkate alsın. (ben ikizlerim )

hadi ya bende ikizler burcuyumgelirse tutarız bizde..fato sanki o para akışı benden çıkacak gibi geliyo bana

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr

canlarım ne haber ben süperim ilacımı içmeyi bıraktım 3 gündür ilaç kulanmıyorum eski arkadşlarımla görüşmeye başldım bu arad oldukça iyim 2011 ilk günü mısrayla ğadacıda denk geldik güzelce pisliklerden kurtuldukk sonra slap çitik sonra çok ilgin bir müzk dinledik harikaydı sonra mısrayı kocasına yolladımm .))))

yanbii kızlar ben bomba gibiyimm hepinizde bomba gibi olun .)))))

Ey türk kadını!

Birinci vazifen bulaşık, çamaşır ve kocana sahip çıkmaktır. Mevcu...diyetinin yegane temeli budur. Kocan en kıymetli hazinendir. Seni bu hazineden mahrum etmek isteyecek kaynanan, kaynatan ve görümcelerin olabilir. Birgün evliliğini kurtarmak mecburiyetine düşersen, vazifeye atılmak için bulaşık ve çamaşırı düşünmeyeceksin. Bu durum elektriğin ve suyun kesildiği anda ortaya çıkabilir. Evliliğine tecavüz etmek isteyen kaynanan kaynatan ve görümcelerin hayatta emsali görülmemiş bir galibiyetin mümessili olabilirler. Hayatta kılıbık kocan zor bir ihtimalde olsa başka karılara göz dikmiş olabilir. Aileniz fakru zaruret içinde harap ve bitap düşmüş olabilir.

Ey asil türk kadını!

Işte bu ahval ve şerait içinde dahi vazifen yuvanı kurtarmaktır. Anasının kuzusu olan kocanı adam etmek senin elindedir. Ihtiyaç duyduğun merdane dolabın sol üst köşesinde saklıdır.

Hadi kolay gelsin

herkese günaydınnnnnnnnnnnnn canlarım benim. yeni bir senenin bir pazartesi sabahı allah bize nefes verdi ve yine beraberiz.

herkese hayırlı günler, hayırlı haftalar, hayırlı aylar ve hayırlı yıllar diliyorum. rabbim herşeyin hayırlısını ve en güzellerini inşallah siz güzel dostlarıma nasip eder.

bugün msn açamam yine herhalde ama arada girmeye çalışırım.

tünaydın kızlar nasılsınız bakalım herkese yeni yılda hayırlı güzel mutlu günler diliyorum inş..

buarada 3 ocak 2011 11 civarı regl oldum

tünaydın kızlar nasılsınız bakalım herkese yeni yılda hayırlı güzel mutlu günler diliyorum inş..

buarada 3 ocak 2011 11 civarı regl oldum

tünaydın sanada tatlım regl olduysan gözün aydın. ne güzel çalışmalara başlayacaksın bitince hadi hayırlısı. cimcimem ben serenin 5 yasinini okudum canım

tünaydın sanada tatlım regl olduysan gözün aydın. ne güzel çalışmalara başlayacaksın bitince hadi hayırlısı. cimcimem ben serenin 5 yasinini okudum canım

evet canım valla annemdeken nasıl olack bilmiyom çalışmalar ama bakacaz artık napalım

allah kabul etsin canım ....

500 yasin için liste yaptınmı cimcime
10 tane okudum ben okudulara yazarsın ok cnm patron burda gelemiyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…