Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

ocak boşa geçmesin dedim ama şimdi adet 7 gün sürüyo 10 günde tablet olsa 17. gün olur yakalarım belki çatlamayı

umarım adet olmassın ama olursanda bitikten sonra kullanacksın merak etme ne yumurtana zara verir nede hamile kalırsan bebbeğe zarra verir ben kullandığım için biliyorum nihalcim

benim doktor bana soyledi sadece stresten uzak dur ve sigara icme bende bunlari yaptim corekotu bal tarcin ari sutu polen kestane bal onlari ne icin yiyorsun aciklarmisin gerceyi benim burda bunlari bulmam biraz zor

evet rabbimin izniyle olacakk ve arkası arkasına çoşacak ahada yazdım buraya göründe bakın hahhahahhahah

bende isterim her gun bu sayfalara girdimde iyi haberler okumaya inanin ki her hamila birini gordum veya okudum zaman duygulaniyorum bu sene herkezin senesi olsun hadi hepimiza hayirli olsun bebekler ISALLAH

benim doktor bana soyledi sadece stresten uzak dur ve sigara icme bende bunlari yaptim corekotu bal tarcin ari sutu polen kestane bal onlari ne icin yiyorsun aciklarmisin gerceyi benim burda bunlari bulmam biraz zor

bu karışım bizlere bir mucizeden farksız. adetin 2. günü başlanıp 12. güne kadar sabah akşam yeniyor. karışımı ise göz kararı yapılıyor . biraz balı kaseye koyup çörekotunu iyice ezip daha sonra da tarçın koyulup karıştırılıyor. bu karışım yumurtaları büyütüp hormonları düzenliyor. dolayısıyla daha kolay hamile kalınıyor bende internetten okudum başladım

cnm bu kürler her bünyeyye yaramıyor tben yaptı bu kürü onu etkiledi adeti gecikti ksit oluştu yani bu kürler her bünyeyye iyi gelmiyor cnm dikkaet etmekte fayda var

cnm bu kürler her bünyeyye yaramıyor tben yaptı bu kürü onu etkiledi adeti gecikti ksit oluştu yani bu kürler her bünyeyye iyi gelmiyor cnm dikkaet etmekte fayda var

serpile katılıyorum

mesela ben hayıt tohumu içiyordum
bir hafta kadar içtim vücudumda kırmızı kırmızı lekeler oluştusivrisinek ısırığı gibi ve felaket kaşınıyordu
acaba hayıttan mı diye bıraktım geçti
sanırım hayıt bana yaramadı

Son düzenleme:

Polen kısırlarda da en önde gelen bitkisel gıdalardan biridir. Kısırlık tedavisinin en güç olanı sinirsel kaynaklı hormonal olan şeklidir. Kadın ve erkek beyninin ortasında bulunan nohut büyüklüğünde ki hipofiz bezi, belli zamanlarda kadınlarda yumurtalıklara, erkeklerde ise husyelere, omur ilik sinir telleri kanalı ile emir vererek yumurta ve sperm üretmelerini sağlatır. Korku, şok, stres, beyin özrü veya hastalıkları gibi nedenlerle hipofiz bezi bu görevini yapamaz ise kadında "ovülasyon yokluğu", erkekte "azosperm" denilen canlı sperm yokluğu ile kısırlıkları ortaya çıkarır. Dozajlı ve kaliteli bir Polenle birlikte alınan arısütü, kestane balı ve çörekotu, vücuda hem olağanüstü doğal protein, aminoasit, vitamin, mineral sağlayarak destek vermekte ve beyinde hipofiz bezindeki "Spazm"ı çözerek yumurta ve canlı sperm üretimini sağlamaktadır. bende okudum kist oluştuğunu oyüzden ben yarım tatlı kaşığı yiyorum abartmıyorum birini sabah birinide akşam yiyorum aynı anda bir sürü kür yapıyorlar ondan da olabilir ben ilk defa yapıyorum soğan kürlerini falan duyuyordum ama yapmadım... ilk defa içimden bir ses yapmamı söyledi bakalım bundada vardır bir sebep

saol canim bilgi verdin icin bi denesemi acaba

katılıyorum bende arısütü polen bal yedim 11 gün sabah akşam kullandığım ay yumurtam çatlamadı yani leke tarzında regli oldum 40.günde sanırım fazla büyümüş allahtan kışst olmadı 20 gün sonrasında tekrar regli oldum çokkk dikkat etmek gerek korkuyorum şimdi kullanamıyorum bende

hayıt tohumunu da duydum yapmayı düşündüm fsh hormonunu düşürüyordu galiba ama hepsi ağır gelir diye vazgeçtim bünyem iyidir öyle herşey dokunmaz ama yinede vazgeçtim

nhlkpr+,nazemir,caadi,şeker-leblebi,seldayavuzguray,serpil02507,cimcimes53+,

KIZLAAAAAAAAAAAAAR BENDEN BAŞKA HERKESLER BURDAYMIŞ NABERSİNİZ BAKEM:26:

8 üye ve 0 ziyaretçi)

serpil02507+,nhlkpr+,fatosozel,serengl,papatyaamm,caadi,nazemir,şeker-leblebi,

kızalr banada incir kürü zara verdi 5ci gün hastanelik oldum aciel kaldırıldım günlerce iğne ilaç yapıldım bende kürlerden tırsıyorum hiç bişi yapmıyorum yani istesemde yapmam .))))) yapsamda bir halta yaramaz

serpilcim bence sen sadece kilo alma kürü uygula şimdi Boşver diğerlerini bak bende bıraktım herşeyi kür, doktor, ilaç. Saldım çayıra mevlam kayıra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…