ocak boşa geçmesin dedim ama şimdi adet 7 gün sürüyo 10 günde tablet olsa 17. gün olur yakalarım belki çatlamayı
evet rabbimin izniyle olacakk ve arkası arkasına çoşacak ahada yazdım buraya göründe bakın hahhahahhahahkiz azindan bal damliyor ISALLA OLURUS HEPIMIZ ISTIYEN HERKEZ
dediklerini yapıyorum harfi harfine ekstradan çörekotu+bal+tarçın kahvaltıdan önce akşam yatmadan da arı sütü+ polen+ kestane balı yiyorum bakalım faydasını görecezmi pazartesi belli olur yumoşlar büyürse ben böyle şeyleri pek düzenli yapamam ama bakalım 3 gündür devam ediyorum
evet rabbimin izniyle olacakk ve arkası arkasına çoşacak ahada yazdım buraya göründe bakın hahhahahhahah
benim doktor bana soyledi sadece stresten uzak dur ve sigara icme bende bunlari yaptim corekotu bal tarcin ari sutu polen kestane bal onlari ne icin yiyorsun aciklarmisin gerceyi benim burda bunlari bulmam biraz zor
bu karışım bizlere bir mucizeden farksız. adetin 2. günü başlanıp 12. güne kadar sabah akşam yeniyor. karışımı ise göz kararı yapılıyor . biraz balı kaseye koyup çörekotunu iyice ezip daha sonra da tarçın koyulup karıştırılıyor. bu karışım yumurtaları büyütüp hormonları düzenliyor. dolayısıyla daha kolay hamile kalınıyor bende internetten okudum başladım
cnm bu kürler her bünyeyye yaramıyor tben yaptı bu kürü onu etkiledi adeti gecikti ksit oluştu yani bu kürler her bünyeyye iyi gelmiyor cnm dikkaet etmekte fayda var
cnm bu kürler her bünyeyye yaramıyor tben yaptı bu kürü onu etkiledi adeti gecikti ksit oluştu yani bu kürler her bünyeyye iyi gelmiyor cnm dikkaet etmekte fayda var
bu karışım bizlere bir mucizeden farksız. adetin 2. günü başlanıp 12. güne kadar sabah akşam yeniyor. karışımı ise göz kararı yapılıyor . biraz balı kaseye koyup çörekotunu iyice ezip daha sonra da tarçın koyulup karıştırılıyor. bu karışım yumurtaları büyütüp hormonları düzenliyor. dolayısıyla daha kolay hamile kalınıyor bende internetten okudum başladım
serpile katılıyorum
mesela ben hayıt tohumu içiyordum
bir hafta kadar içtim vücudumda kırmızı kırmızı lekeler oluştusivrisinek ısırığı gibi ve felaket kaşınıyordu
acaba hayıttan mı diye bıraktım geçti
sanırım hayıt bana yaramadı
nhlkpr+,nazemir,caadi,şeker-leblebi,seldayavuzguray,serpil02507,cimcimes53+,
KIZLAAAAAAAAAAAAAR BENDEN BAŞKA HERKESLER BURDAYMIŞ NABERSİNİZ BAKEM:26:
hoşgeldin bebemmmm takılıyurz genel olaraktan :))))))))))))))))
nasılsın nihalcim epeydir görüşemiyoruz özledim kız seni
çok yoğundum fatoşcum bu günnun bıraz hafifledi onun dışında şükür iyiyim sen naptın tutumu bankalar
8 üye ve 0 ziyaretçi)
serpil02507+,nhlkpr+,fatosozel,serengl,papatyaamm,caadi,nazemir,şeker-leblebi,
kızalr banada incir kürü zara verdi 5ci gün hastanelik oldum aciel kaldırıldım günlerce iğne ilaç yapıldım bende kürlerden tırsıyorum hiç bişi yapmıyorum yani istesemde yapmam .))))) yapsamda bir halta yaramaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?