inşallah canım yoksada gelsin hemen kırmızılar ilaç tedavim var ona başlamalıyım ya birde vajınal tablet yazmış dr regli iken kullanılır mı acaba ??
inşallah gelmez iyi haberler gelir ....dr ne dedi sorsaydın keşke yanlış bişey yapma öğren canıminşallah canım yoksada gelsin hemen kırmızılar ilaç tedavim var ona başlamalıyım ya birde vajınal tablet yazmış dr regli iken kullanılır mı acaba ??
evet nihalcim yoksa bişey hemen regl gelsin sinir bi durum oluyı valla :)))
tablet ne için canım .....
inşallah gelmez iyi haberler gelir ....dr ne dedi sorsaydın keşke yanlış bişey yapma öğren canım
kızlar 10 günlük bir antibiotik tedavisi yazdı vajinal enfeksiyonlara karşı korumak adına eşimde içeçek antibiotik iğne verdi birde tek doz bana ve vajinal tablet regli olmanı bekle sonra kullan dedi ama tablet kullanılmaz sanırım kanama ile nasıl kalsın içerde dime
yetişir canım bu gün perşembe herkez okur mutlaka
:18::18::18::18::18: ben 33.gündeyim kızçeler 17.gün dr yumurta çat:18:ladı demişti :18: beklemedeyim henüz arada karnım ağrıyo regli geliyo gibi sonra geçiyo :18::18::18::18: pazartesi gunune kadar bekliycem bakalım
canım herkes aldığını okuyacaktır muhakkak ondan değil 143 eksik var oda tamamlansa diyorum uzamazdı önümüzdeki cuma duasını yapalım yani ....
prof arkadaşım nerelerdesinnn şu vajinal tablet işini çözerdin bana
nihalimm inşallhhhhhhhhh inşallhh amma vallhii bu sene hamile olacaksınız vallhii bak görün bakın
nihalimm inşallhhhhhhhhh inşallhh amma vallhii bu sene hamile olacaksınız vallhii bak görün bakın
nazemir her yerde tedaviler deisik oluyor herseyin hayirlisi olur ilk seferde tutanlar cok doktorun her dedi sey tam uygula
canım tablet adetliyken kullanılmaz adetin biter bitmez kullanmalısın cnm
serpilcim 2010 dan kalan bir hediyem olur inşallah kısmet sağlıkla hıssatle dediğin gibi 2011 de hepimize nasip olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?