Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

inşallah canım yoksada gelsin hemen kırmızılar ilaç tedavim var ona başlamalıyım ya birde vajınal tablet yazmış dr regli iken kullanılır mı acaba ??
inşallah gelmez iyi haberler gelir ....dr ne dedi sorsaydın keşke yanlış bişey yapma öğren canım

nihalciğimizin 33. günü beklemedeyiz inş. gelen giden olmaz bebişimiz gelmiştir yeni yılla beraber inş....

evet nihalcim yoksa bişey hemen regl gelsin sinir bi durum oluyı valla :)))

tablet ne için canım .....

inşallah gelmez iyi haberler gelir ....dr ne dedi sorsaydın keşke yanlış bişey yapma öğren canım

kızlar 10 günlük bir antibiotik tedavisi yazdı vajinal enfeksiyonlara karşı korumak adına eşimde içeçek antibiotik iğne verdi birde tek doz bana ve vajinal tablet regli olmanı bekle sonra kullan dedi ama tablet kullanılmaz sanırım kanama ile nasıl kalsın içerde dime

Son düzenleme:

yani tableti kanaman varken mantıklı değil ama sen yinede ara dr u nu sor yada içindeki açıklamada yazıyur nasıl kullanılacağı canım ...

nazemir her yerde tedaviler deisik oluyor herseyin hayirlisi olur ilk seferde tutanlar cok doktorun her dedi sey tam uygula

nihalimm inşallhhhhhhhhh inşallhh amma vallhii bu sene hamile olacaksınız vallhii bak görün bakın

canım herkes aldığını okuyacaktır muhakkak ondan değil 143 eksik var oda tamamlansa diyorum uzamazdı önümüzdeki cuma duasını yapalım yani ....

anladım canım herkez aldığını bitirsin kalana göre tekrar dağıtırız inşallah kırmızar gelmezse daha çok okurum ben merak etme cicimmmmmmmmmeeeeeeeee

serpil02507+,nhlkpr+,caadi,nazemir,cimcimes53+,serengl,
kızlar az işim var müşteri vardı yemeğimi yiyemdim doğru dürüst işlerimi haledip geleceğim cnmm

nazemir her yerde tedaviler deisik oluyor herseyin hayirlisi olur ilk seferde tutanlar cok doktorun her dedi sey tam uygula

dediklerini yapıyorum harfi harfine ekstradan çörekotu+bal+tarçın kahvaltıdan önce akşam yatmadan da arı sütü+ polen+ kestane balı yiyorum bakalım faydasını görecezmi pazartesi belli olur yumoşlar büyürse ben böyle şeyleri pek düzenli yapamam ama bakalım 3 gündür devam ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…