Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

nihallllllllllll tebrik ederimmm cnm sağlıkla inş kucağına al
ayy heyecenadan yazamıyorum
allahım dualarımızı geri çevirmediii ayyne büyüksün allahımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
nihallllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
inananmıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
yuppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Aman Allah'ım bu yılın ilk muhteşem haberiii çokkkkkkkkkkkkkkkkk tebrik ederim cnm benim.
Allah tamamına erdirsin inşallah

ağlıyorum sürekli işyerindekiler nezle sanıyo çok tuafım ilk testi görünce şükürlerler olsun allahım arkadaşlarımada nasip et dedim yem,n ederim tek tek adınızı andım

dualarınıza ihtiyacım var kasıklarım çok ağrıyo kötü bir şey olucak diye çok korkuyorum saat 13:00 dr den randevu aldım hemen

nihal dur sakın kötü düşünme kasık ağrısı normal ay heyecendan ölcemm ayyy çığlık atcam aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
nihal ŞERİNİN SELAMI VAR EBRARIN YANİİ ÇOK TEBRŞİK EDİYOOO

dualarınıza ihtiyacım var kasıklarım çok ağrıyo kötü bir şey olucak diye çok korkuyorum saat 13:00 dr den randevu aldım hemen

Canım benim kasık ağrıları çokkkkkkkkkk normal yaklaşık 3-4 ay boyunca sürüyor hiç ama hiç endişelenme.

ağlıyorum sürekli işyerindekiler nezle sanıyo çok tuafım ilk testi görünce şükürlerler olsun allahım arkadaşlarımada nasip et dedim yem,n ederim tek tek adınızı andım

CANIM BENİM AĞLA AĞLA SEVİNÇ GÖZYAŞLARI BUNLAR ALLAHIM SANA BİNLERCE KEZ ŞÜKÜRLER OLSUNN
NİHALLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
AYY İNANAMIYORUMM CANIM BENİMMMM SAĞLIKLI GEBELİK DİLİYORUM, SAĞLIKLI BEBİŞ, SAĞLIKLA DOĞUR SAĞLIKLA KUCAĞINA AL İNŞŞŞ

se nde şerimee slm söle hamile nihalin budan sonraki duaları sizin için

Nihalcim Serpil in çok ama çokkkk selamı var.2011 de arka arkaya hamiş haberleri alacağız demiştim dedi.Çokkk tebrik ediyor şu anda tapu da öğleye dönecekmiş

tebrik ederim canım çok sevindim ne güzel topiğe bi girdim hamile haberini aldım rabbim hayırla ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

belenaycımmm ayağımı sütücem tek tek sizin için

Canım benim kasık ağrıları çokkkkkkkkkk normal yaklaşık 3-4 ay boyunca sürüyor hiç ama hiç endişelenme.

inşallah canım belim ve kasıklarım krem gibi sanki regli olucakmışım ağrıyo

aminnnn tuğbammm allahım sizlerede yaşatacak benim minnak uğur getirecek teyzelerine 2010 bana hediyesini verip öyle gitmiş

nihal şeyma ve serpil dışarda telefon açtım delirdiler serpil zaten mısradan öğrenmiş
şeymada geliyo cnm yolda herkes delirdi
fatoş çalışıyodu haber verdim gelir oda birazdan ayyyy 2011 bizim yılımızzz

Nihalcim Serpil in çok ama çokkkk selamı var.2011 de arka arkaya hamiş haberleri alacağız demiştim dedi.Çokkk tebrik ediyor şu anda tapu da öğleye dönecekmiş

serpilimmmm güzel kocaman yürekli ardaşım

saat 13:00 da dr ye gidip gelince yani hayılı haberi dr den alınca halaylar çekeriz

canım arkadaşlarımmmmmm iyiki varsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…