sabah test yaptım çift çizgi
dualarınıza ihtiyacım var kasıklarım çok ağrıyo kötü bir şey olucak diye çok korkuyorum saat 13:00 dr den randevu aldım hemen
ağlıyorum sürekli işyerindekiler nezle sanıyo çok tuafım ilk testi görünce şükürlerler olsun allahım arkadaşlarımada nasip et dedim yem,n ederim tek tek adınızı andım
amin cnm ay detaylarını anlat sakinleşincekaç günde çalıştın neler yaptın
inş.canım benim
ay içim bir tuhaf oldu boğazım düğümlendi resmen
allah kucağına sağlıklı almayı nasip eder inşallah çok sevindim canım duyduğumda tuylerim urperdi ......süper bi haberrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr şükürler olsun rabbime :119::119::119::119::119::119::119:
işte karşınızda EYLÜL annesi NİHAAAAAAAAALLLLLLLLLLL
nihal kaç aylık bir çalışmanın ürünü bu melek
canımmmmmm
allah razı olsun arkadaşımmm
aylık mı :))))) 3 yıldır uğraşıyorum ben
canım exelde tablom var sana mail atarım buraya yüklersin :)))
canımmmmmm
aylık mı :))))) 3 yıldır uğraşıyorum ben
canım exelde tablom var sana mail atarım buraya yüklersin :)))
canımmmmmm
cümlemizden razı olsun allah yüzünü güldürsün arkadaşım iyi bak yiğenimize dualarımız seninle iyi haberlerle gelirsin inşallah çekeriz halayları
aylık mı :))))) 3 yıldır uğraşıyorum ben[/QUOT
3 yıl mı
ama rabbim sonunda sabrının mükafatını gönderdi
çok şükür :49
eşin ne durumda
kuzum tablomu yaptınnn kıyamamm ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
nihalcim tualinada çok selam söledi dualarım onunla iletirsin dedi .....
canımmm sende çok slm söle öpüyorum yiğitle onu
ayy canım hepimiz sevinçten coşmuş durumdayız ebrarla ikimiz gözyaşlarına boğulacaz valla .....
dualarınıza ihtiyacım var kasıklarım çok ağrıyo kötü bir şey olucak diye çok korkuyorum saat 13:00 dr den randevu aldım hemen
eşim almış testi dun akşam verdi bende sabah yaparım demiştim ona işe gitti o testin fotosunu çektim çift çizgi kızmını multimedia ile gönderdim msj aradı hemen ne demek ben anlamadım diyo :)))) çok sevinçli oda
tabi tablom varr ama tuğba sanırım rahim filmi işe yaradı
nihal belirtelrini yazarmısınmeraklıyızzz ya biz merak ettik neler oldu
nihaaaaaaaaaaaaaaallllllllllllllllll..........
çok sevindimmmmmmmmmmmm.....
allahım ne güzel bi haber bu böyle.....sıra cimcimede...sonra da tbende...........biliyodummmmmmm....
canım benim allah tamamına erdirsin.....kasık ağrısı için telaşlanma....olur öyle...korkulacak bişey..sakin ol tatlım....hiç bişey olmaz..seni kocaman öpüyorum kocaman....canım benim canım.....
evet nihal keşke msn gelebilsen :))))
eşim almış testi dun akşam verdi bende sabah yaparım demiştim ona işe gitti o testin fotosunu çektim çift çizgi kızmını multimedia ile gönderdim msj aradı hemen ne demek ben anlamadım diyo :)))) çok sevinçli oda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?