Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

sabah test yaptım çift çizgi

dualarınıza ihtiyacım var kasıklarım çok ağrıyo kötü bir şey olucak diye çok korkuyorum saat 13:00 dr den randevu aldım hemen

dualarımız seninle canım benim gerçekten çok ama çok sevindim rabbim sağklıklı hamilelik nasip etsin inş. hayırlısıyla kucağına almayıda nasip etsin bitanem diyecek söz bulamıyorum gerçekten çok sevindim yeni yılın ilk hamişi inş peşide gelecek inanıyorum... eylül çocuğu yolda sanırım :))))

ağlıyorum sürekli işyerindekiler nezle sanıyo çok tuafım ilk testi görünce şükürlerler olsun allahım arkadaşlarımada nasip et dedim yem,n ederim tek tek adınızı andım

ağla hayatım sevinçten ağla yeterki bundan sonra hep mutluluktan aksın o yaşlar inş.....
saol hayatım bizimde dualarımız seninle .....

amin cnm ay detaylarını anlat sakinleşince kaç günde çalıştın neler yaptın

canım exelde tablom var sana mail atarım buraya yüklersin :)))

inş.canım benim
ay içim bir tuhaf oldu boğazım düğümlendi resmen

canımmmmmm

allah kucağına sağlıklı almayı nasip eder inşallah çok sevindim canım duyduğumda tuylerim urperdi ......süper bi haberrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr şükürler olsun rabbime :119::119::119::119::119::119::119:

allah razı olsun arkadaşımmm

işte karşınızda EYLÜL annesi NİHAAAAAAAAALLLLLLLLLLL

nihal kaç aylık bir çalışmanın ürünü bu melek

aylık mı :))))) 3 yıldır uğraşıyorum ben

nihalcim tualinada çok selam söledi dualarım onunla iletirsin dedi .....

ayy canım hepimiz sevinçten coşmuş durumdayız ebrarla ikimiz gözyaşlarına boğulacaz valla .....

3 yıl mı
ama rabbim sonunda sabrının mükafatını gönderdi
çok şükür :49
eşin ne durumda

eşim almış testi dun akşam verdi bende sabah yaparım demiştim ona işe gitti o testin fotosunu çektim çift çizgi kızmını multimedia ile gönderdim msj aradı hemen ne demek ben anlamadım diyo :)))) çok sevinçli oda

kuzum tablomu yaptınnn kıyamamm ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

tabi tablom varr ama tuğba sanırım rahim filmi işe yaradı

kıyamam ben size ağlamayın ben zaten sulu göz

dualarınıza ihtiyacım var kasıklarım çok ağrıyo kötü bir şey olucak diye çok korkuyorum saat 13:00 dr den randevu aldım hemen

nihaaaaaaaaaaaaaaallllllllllllllllll..........
çok sevindimmmmmmmmmmmm.....
allahım ne güzel bi haber bu böyle.....sıra cimcimede...sonra da tbende...........biliyodummmmmmm....
canım benim allah tamamına erdirsin.....kasık ağrısı için telaşlanma....olur öyle...korkulacak bişey..sakin ol tatlım....hiç bişey olmaz..seni kocaman öpüyorum kocaman....canım benim canım.....

ne tablosu kızzz
vesilen oldu bence cnm allah daim etsin eşinde sevinmiştir tabi ne güzel akşama kutlama var desene

kavuniçiiiiiiii canımsınn güzel nerjini eksik etme canım gitme bir yerlere burda bak ne güzel haberler var sıra sizlerde

evet nihal keşke msn gelebilsen :))))

keşkeeee :18::18::18::18::18:

rabbim bu mutluluğunu daim etsin
bebişinizle daha da mutlu olun inş.
artık 2,5 kişilik bir ailesiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…