aldım cnm izninle şeyma ve şeri de istiyoatıyoomm
kızlarrrrrrrrr geldimmmmmmmmmmmmmmmm nihballlllllllllllllllllllllllllllll nihalllllllllllllllllllllllllllllllllllllllişte buuuuuuuuuuuuu 2011 işte kızkardeşim ayağını sürtüyorrr herekes hamile kalacakkk hahhahahahhahahahahhahahahhahhhahahhhaha yuğpppyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
kız nihal şeri ve bizler belirtilerini merak ediyoruz canım :))))))
gunaydin kizlar birkac gundur zamanim yoktu gelemedim bugunde randevum var birazdan cikip gidecem bana dua ederseniz iyi olur bennim dualarim her zaman sizinle ALLAH herkeza en hayirlisini nasip etsin ALLAH HERKEZA GONLUNA GORE VERSIN
burdan yayınla canımm
serpillll canımmmmmm inanamıyorum hala
belirtilerim kasık ağrıları sık ve krap şeklinde hatta regli olucakmışım belimde ağrıyo
göğüslerim şiş çok şiş damarları bile belirgin şimdilik belirti bu ha birde karnım sert şiş gaza var
kızlar sıra sizdeeee maşallhhhhhhhhhhhhhhh
kızlar sıra sizdeeee maşallhhhhhhhhhhhhhhh
ağla canım ağla her gözyaşın böyle mutluluktan olsun canımmm tüylerim diken dikenn tebriklerrrrrrrrrrr kızkardeşimle sen eylül annesiisismnnziz ve sırada kızlar hamile kalavcakk ben dedim kii benim kızkradeşim uğurlu yılın ilk günü bu haberi verdi ve bereketeli bir yıl olacak sabırla 2010 bekledik dualarımzıla ve rabbim mükafatını veriyor işteeeeeeeeee belenayımmmmmmm masalımmmmmmmmmm esmeralda ebrarra bunlar ve diğer bütün fıstıklarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hamile kalacakkkkkkkkkkk yaşaşsınnnnnnn
inşallah :13:
ben bugün startı veriyorum
canımmmmmmm kankimmmmmmmmmmseninde çok yakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?