Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

kızlar nihalden haber var ....
5 haftalık kese görünmüş ....

daha dün kk mzdaaa konuşurken
topiğimizinn sayfalarında dolaşırken
şimdi hamile oldu göbüşünü doldurdu
sevinçliyiz hepimizzz yaşasın nihalimizz

fatoşumm.bu güzel haberi kaçırmadım.ben de burdayım...hepimiz çok ama çok mutluyuz..darısı diğerlerine.....

seni yalancııııııııııı hani bizi bırakıp gitmiştin hoşgeldin seni aramızda görmek çok güzel

seni yalancııııııııııı hani bizi bırakıp gitmiştin hoşgeldin seni aramızda görmek çok güzel

terketmemiştim de,araara gelicem demiştimm...terkeder miyim hiççççç.....ben de mutluyum tabii burada olmaktan...zaten feci bir server takıldı..kendi bilimden bakamıyorum,kk bizde yasaklı listesinde....:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:
bu arada ne bilem bana oğlan gibi geldi,belki de kızdır..aman ne fareder ki kız 3 yıldır bekliyo,canım benim.....mesela bak,faaatoş,faatoş,senin adına da oğlan yakışıyo....

senin ağzın bal yesin hemşom. Ayrıca ha terk ettim ha ara ara gelicem ikiside aynı. Bir daha yapma Walla karışmam. Her gün gel şurda 3 ankaralı gül gibi geçinip gidelim

Yaaaaaaa çok sevindim bende rahim filmi cekildim 4 ay sonra kaldım ama en sonki: Ay keçi boynuzu suyuda kaynatıp içtim ikizlere hamile kalmıştım ama bebeklerim 2 aylık ken kalbleri durdu ve öldüler şimdi klomen tedavisine başladım hem keçi boynuzu hemde klomen inş olur bu sefer sizede tavsiye ederim:81::81::79::79:

senin ağzın bal yesin hemşom. Ayrıca ha terk ettim ha ara ara gelicem ikiside aynı. Bir daha yapma Walla karışmam. Her gün gel şurda 3 ankaralı gül gibi geçinip gidelim
tamam tatlım..hergün uğrıycam..selam edicem......

farketten mi durumu...kendinde bi sorun olmadığını öğrenince,direk olarak beyin algıladı,pozitif düşünmeye başladı bence,vücut da bunun karşılığı olarak hamiileliği kabul etti....

biraz daha açık kendinden bahsedermisin dilaracım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…