kızlar nihalden haber var ....
5 haftalık kese görünmüş ....
daha dün kk mzdaaa konuşurken
topiğimizinn sayfalarında dolaşırken
şimdi hamile oldu göbüşünü doldurdu
sevinçliyiz hepimizzz yaşasın nihalimizz
fatoşumm.bu güzel haberi kaçırmadım.ben de burdayım...hepimiz çok ama çok mutluyuz..darısı diğerlerine.....
oğlan geliyo kız.....
Bende aranıza yeni geldim
alllah hayırlı sağlık evletlar nasip eder inş darısıda bizlere inş
seni yalancııııııııııı hani bizi bırakıp gitmiştinhoşgeldin seni aramızda görmek çok güzel
Nasıl oldu bana anlatırmısınız hamile kalan arkadaşımız tedavimi oldu ne yaptı bizlerede bir bilgi versin:18:
terketmemiştim de,araara gelicem demiştimm...terkeder miyim hiççççç.....ben de mutluyum tabii burada olmaktan...zaten feci bir server takıldı..kendi bilimden bakamıyorum,kk bizde yasaklı listesinde....:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:
Bu arada ne bilem bana oğlan gibi geldi,belki de kızdır..aman ne fareder ki kız 3 yıldır bekliyo,canım benim.....mesela bak,faaatoş,faatoş,senin adına da oğlan yakışıyo....
kimse cvp vermediği yazdığımaa
tamam tatlım..hergün uğrıycam..selam edicem......senin ağzın bal yesin hemşom. Ayrıca ha terk ettim ha ara ara gelicem ikiside aynı. Bir daha yapmaWalla karışmam. Her gün gel şurda 3 ankaralı gül gibi geçinip gidelim
canım heyecanımızı mazur gör. Nihal arkadaşımız tam tüp bebek yapmaya karar vermişti ki geçtiğimizay rahim filmi çektirdi kanalları açık ve temiz olduğunu öğrendi ve aynı ay hamile kaldı yani tüp bebeğe gerek kalmadan rabim verdi ona bebişini
yaaaaaaa çok sevindim bende rahim filmi cekildim 4 ay sonra kaldım ama en sonki: Ay keçi boynuzu suyuda kaynatıp içtim ikizlere hamile kalmıştım ama bebeklerim 2 aylık ken kalbleri durdu ve öldüler şimdi klomen tedavisine başladım hem keçi boynuzu hemde klomen inş olur bu sefer sizede tavsiye ederim:81::81::79::79:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?