Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

kızlar bir hamilemi gördüm sanki nihalllllllllllllllllllllllllllll oyyyyyyy oyyyyyyyy yerim ben onu allahım sen ne büyüksün sen koru o mercimeği annesine sağlık ver

ayyyyyy çok sevindim nasıl anlatılırki bu duygu bizlere dua et kız hatta yanına gelelim bizede sürün bulaşsın

bu arada müjdeyi gördüm ya günaydın demeyi unuttum günaydııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

gelince görüşelim serpil bir iki gün gelmedik süer kararlar var bir ifadeni alayım senin

seldacım biz birbirimize küsemeyiz ttalım evt nihalimiz hamilee bende şimdi çıkıcamm bir ara ifade vereyimmm :)))))) işler yoğunda bak yaz kenara bu sene herkes hamile kalackk bende dahil

inşallah canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ben kendime inanıyorum eninde sonunda olacak fırında olmazsa tüpte pişirecem mercimeğiiiiiiiiiiiiii

biraz işlerim var arkadaşlar çıkacağım
öncelikle dr.haberlerini ileteyim
3 aylık ilaç tedavisine başladık
antibiyoktik ve fitil verdi bu ay kullanacağım
birde 3 kutu serephone
adetlerin 3.4.5.6.7 günleri kullanacağım
3 ay içinde gebelik olmazsa rahim filmi ve hormon testi istedi fsh ve Lh mi ne öyle birşey yazıyordu tam okuyamadım
ayrıca sperm testi yapılacak sonra yine dr.a
ve iğneye başlarız dedi
inşallah onlara gerek kalmadan gelir bebiş

[/B]
ay canım benim hiç kafana takmadan başla kullanmaya bakalım 25. gündesin biliyosunki nihalede fitil vs. vermişti aynı değildir belki ama belli mi olur o kullanmadan hamiş haberi verdi bizlere belki seninde öle olur olmasa bile hayırlısı canım benim vakti geldiğinde olacak inş... rabbim yardımcın olsun ....

şekercim hayırlısı olsun hakkında belki bebeğin göbüşünde dirr inş öyle olur olmazsada inş diğer aylar

şekercim hayırlısı olsun hakkında belki bebeğin göbüşünde dirr inş öyle olur olmazsada inş diğer aylar

ben ilaçları bu sabah kullanmaya başladım ama
ya bebiş varsa :26:
dr bişey söylemedi adetten sonra mı devam edeyim ne yapayım kıslar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…