Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

herşeyde vardır bir hayır
belki filme gerek kalmadan müjdeli haber gelir
yada hsg çektirince diğer ay müjdeli haber

canım bak ne güzel bir haber bu süper bana göre en azından neyin ne olduğunu gördün fırındaki mercimeğimizi sabırla bekleriz canımm

canım eşinde sorun olmaması güzel bişey hayırlısı olsun inş. ben bu para için insanları kullanan hayalleriyle oynayan dr lara ne diyim allah bildiği gibi yapsın ....

hayatım aslında aşılama zamanı demiştik biz sana araştır bu paraya tüpe de bak falan diye neyse hayırlısı böleymiş demekki bundan sonrası hakkında hayırlısı olsun en kısa zamanda bebeğine kavuş inş....

benim doktor hsg sonucuna göre aşılama ile tutar demişti aşılama tutmayınca eşimin o zamanki sonuçlarıda kötü çıkınca direk tüp bebek merkezine şutladı bizi ama bu doktor takipleri bile manavgatta yapacak hergün antalyaya git gel zor olur diye benim ilk doktoruma kalsa hiç ilgilenmeyecekti herkesin bir hesap günü mutlaka gelecek be o zamanı bekliyorum

evet canım dediğin gibi hepimizin bi vakti saati var hayılısı olsun bu sfer yüzün gülecek inş... dualarımız hepimiz için ....

serpilcim......hayatınla ilgili verdiğin karara çok sevindim canım....hakkında hayırlısı olsun...

beynim döndüü çıldırcammmmmmmmm bi an nasıl yoğunb oluyomm yaaaaaaaaaaaaaaaa bananee burayada msn de de olmak istiyommmmmmmmmmmmmmm bananeeeee

çok sevindim canım işte bak buda bir vesile inşallahhhhh güzel haberler alıcaz senden

evet nihalcim izmirde bulduk özel yer ssk anlaşmalı tanıdık hemde bakalım ay inş çektimeye gitmeden güzel haber alırızz ama olmazsada canımız sağolsun ne diyim içimizdeki düşünceler en zazından soru işaretleri gider inş sonuç ne çıkcak çekilince :18::18::18::18::18:

kızlar nabersiniz

cimcime, nihal, tuğna nasılsınız canlarım.
ii cnm sen nasılsınnnn

cimcime naber canım...kimseler kalmamış.....

evet canım kusura bakma geç cvp oldu ama kimse yok diye nette geziniyodum :))

kızlar nabersiniz

cimcime, nihal, tuğna nasılsınız canlarım.

saol canım iyyiiz sen naılsın ....

beynim döndüü çıldırcammmmmmmmm bi an nasıl yoğunb oluyomm yaaaaaaaaaaaaaaaa bananee burayada msn de de olmak istiyommmmmmmmmmmmmmm bananeeeee

evet canım bzide seni burda istiyoruz patronuna öle söle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…