- 14 Temmuz 2008
- 8.382
- 497
- 198
kızlar;
az önce buroya patronum arkadaşı ürolog prof un eşi geldi çok tatlı bi kadın onla konuştuk ne demek dedi 400 tl ücret istemek sen dedi ssk lı değilmisin dedii evet dedimm
özel bi hastene de ssklı karşılayan yer buldu anestezi uzm arkadaşı telini verdi herşeyinle ilgilencek dedi kadınla yarın görüşcembi katkı payı alıyoruz demiş kadın
eşide ürolog ya sprm testini yarın faxlıycam bakıcak
konyaya gitmiyorum
selam kızlar bakıyorum sohbet süper ben ancak fırsat buldum yazmaya can atıyorum ama nerde eşimin tahlillerini yeniledik çok güzel çıktı bizde o sevinçle başka bir kadın doğum uzmanına gittik doktor hsgye baktı ve kesinlikle normal yolla çocuğunuz olmz dedi direk tüp yapmalıyız dedi tüplerde yapışıklık varmış önceki doktorum hiç bir açıklama yapmamıştı boşuna 1,5 yıl ve bir sürü param gitti ameliyat olmama gerek varmı dedim yok dedi acıya değmez dedi direk tüp deneyelim dedi bende raporlu istiyorum dedim rapor hakkımız olup olmadığını araştıracaklar bana haber verecek şimdi bekleme zamanı bu sonuçları başka bir doktora daha göstermek istiyorum antalyada başka bir doktor bulacağım ya da direk gelecek tüp bebek anlayacağınız fırında pişiremediğim mercimeği tüpte pişireceğim
herşeyde vardır bir hayır
belki filme gerek kalmadan müjdeli haber gelir
yada hsg çektirince diğer ay müjdeli haber
selam kızlar bakıyorum sohbet süper ben ancak fırsat buldum yazmaya can atıyorum ama nerde eşimin tahlillerini yeniledik çok güzel çıktı bizde o sevinçle başka bir kadın doğum uzmanına gittik doktor hsgye baktı ve kesinlikle normal yolla çocuğunuz olmz dedi direk tüp yapmalıyız dedi tüplerde yapışıklık varmış önceki doktorum hiç bir açıklama yapmamıştı boşuna 1,5 yıl ve bir sürü param gitti ameliyat olmama gerek varmı dedim yok dedi acıya değmez dedi direk tüp deneyelim dedi bende raporlu istiyorum dedim rapor hakkımız olup olmadığını araştıracaklar bana haber verecek şimdi bekleme zamanı bu sonuçları başka bir doktora daha göstermek istiyorum antalyada başka bir doktor bulacağım ya da direk gelecek tüp bebek anlayacağınız fırında pişiremediğim mercimeği tüpte pişireceğim
süper ya sevindim tuğba canımm kalbin temizya
seldacım hayırlı olsun
bugün güzel, olumlu haberler geliyor
maşallah
canım eşinde sorun olmaması güzel bişey hayırlısı olsun inş. ben bu para için insanları kullanan hayalleriyle oynayan dr lara ne diyim allah bildiği gibi yapsın ....
hayatım aslında aşılama zamanı demiştik biz sana araştır bu paraya tüpe de bak falan diye neyse hayırlısı böleymiş demekki bundan sonrası hakkında hayırlısı olsun en kısa zamanda bebeğine kavuş inş....
seldacım hayırlı olsun
bugün güzel, olumlu haberler geliyor
maşallah
evet canım dediğin gibi hepimizin bi vakti saati var hayılısı olsun bu sfer yüzün gülecek inş... dualarımız hepimiz için ....benim doktor hsg sonucuna göre aşılama ile tutar demişti aşılama tutmayınca eşimin o zamanki sonuçlarıda kötü çıkınca direk tüp bebek merkezine şutladı bizi ama bu doktor takipleri bile manavgatta yapacak hergün antalyaya git gel zor olur diye benim ilk doktoruma kalsa hiç ilgilenmeyecekti herkesin bir hesap günü mutlaka gelecek be o zamanı bekliyorum
şekercim 2011 bizm yılımız ve topicde emin ol hep güzel haberler gelecek ben şahsen yürekten inanıyorumm
Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 1 ziyaretçi)
serpil02507+,nhlkpr+,şeker-leblebi,nimren,tben+,cimcimes53+,fatosozel,
bnede adetin 8.ci günü çektirmiştim çok rahat v çok kolay olmuştu 180 ytl çektirmiştim
beynim döndüü çıldırcammmmmmmmmBi an nasıl yoğunb oluyomm yaaaaaaaaaaaaaaaa bananee burayada msn de de olmak istiyommmmmmmmmmmmmmm bananeeeee
çok sevindim canım işte bak buda bir vesile inşallahhhhh güzel haberler alıcaz senden
ii cnm sen nasılsınnnnkızlar nabersiniz
cimcime, nihal, tuğna nasılsınız canlarım.
çok sevindim canım işte bak buda bir vesile inşallahhhhh güzel haberler alıcaz senden
cimcime naber canım...kimseler kalmamış.....
kızlar nabersiniz
cimcime, nihal, tuğna nasılsınız canlarım.
beynim döndüü çıldırcammmmmmmmmbi an nasıl yoğunb oluyomm yaaaaaaaaaaaaaaaa bananee burayada msn de de olmak istiyommmmmmmmmmmmmmm bananeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?